2777
2789

سونو گرافی nt کجا دقیق تره که جنسیت رو هفته 12 تا حدود زیادی درست تشخیص بده 

گفتن کوی نور که زنگ زدم میگن دکتر نداره فعلا تا دو هفته 

کجاها دقیق ترن نوبت بگیرم الان 

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
من پیش دکترسجادفررفتن ان تی بهم گفت پسر،آنومالیم گفت همونه دوسه نفردیگه هم توفامیلمون رفتن همینطوری ...

اتفاقا اونو دکترمم معرفی کرد واسه بچه اولم اما خیلی بداخلاقانه گفت چیزی معلوم نیست سه سال پیش

الان مهمه برام استرس دارم 

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احازه استارتر بچه ها انومالی کجا بهتره. ؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
من بیمارستان مهدیه رفتم پیش دکتر ضیایی خیلی راضی بودم گفت پسره انومالیم گفت پسره قیمتشم مناسب بود من ...

ممنون گلم

اتفاقا اونو دکترمم معرفی کرد واسه بچه اولم اما خیلی بداخلاقانه گفت چیزی معلوم نیست سه سال پیش الان ...

اتفاقا خیلی دکترمهربونیه،تموم سوالای منوجواب دادسری اولم گفت گلم بهت احتمالی میگم ولی آنومالی گفت قطعیه برامن خوب بود

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
من بیمارستان مهدیه رفتم پیش دکتر ضیایی خیلی راضی بودم گفت پسره انومالیم گفت پسره قیمتشم مناسب بود من ...

دکترضیایی که دیگه توخ شمس آبادی نیست درسته؟ولی خیلی کاربلده واقعا

اتفاقا خیلی دکترمهربونیه،تموم سوالای منوجواب دادسری اولم گفت گلم بهت احتمالی میگم ولی آنومالی گفت قط ...

نمیدونم من مریم سجادی فر که تو ساختمان سپهر  هست رو میگم سال 94 بود رفتم اصلا خیلی تشر زد تا گفتم جنسیت   

نمیدونم من مریم سجادی فر که تو ساختمان سپهر  هست رو میگم سال 94 بود رفتم اصلا خیلی تشر زد تا گف ...

اره همونه،شایدشانس من خوب بودکه مهربون بوده شایدم اون روزی که شما رفتی اعصابش خوردبوده

اره همونه،شایدشانس من خوب بودکه مهربون بوده شایدم اون روزی که شما رفتی اعصابش خوردبوده

شایدم اخلاقش عوض شده تو این  مدت

میشه شمارشو بدی فعلا داشته باشم اگه جایی بهتر نبود برم همونجا  مجدد