2777
2789
عنوان

دوستای اصفهانی ممنون میشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 27 پست
دکترضیایی که دیگه توخ شمس آبادی نیست درسته؟ولی خیلی کاربلده واقعا

عزیزم چه جوری باید نوبت بگیری 

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دعا کنید خدا به صلاحم بدونه و سالم و صحیح یه نی نی پسر باشه 

دختر دارم دلم میخاد پسر باشه دوتاشو داشته باشم 

شوهرمم هم همینطوز

جدای از حرف و حدیثاش  

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
نی نی شما پسره؟اسم انتخاب کردین براش؟

سلااام.😍

من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.
من بیمارستان مهدیه رفتم پیش دکتر ضیایی خیلی راضی بودم گفت پسره انومالیم گفت پسره قیمتشم مناسب بود من ...

ببخشید نگفتید چه جوری نوبت بگیرم

میخام الاف نشم راهم دوره یه کم 

ببخشید نگفتید چه جوری نوبت بگیرم میخام الاف نشم راهم دوره یه کم 

من الان پیامتونو خوندم من همسرم رفت دفترچه گذاشت ساعت پنح صبح ساعت ده هم نوبتمون شدفکرکنم دکترضیایی دوشنبه ها باشه اگه بخاهی شماره بیمارستانشو بدم ازش بپرس

من الان پیامتونو خوندم من همسرم رفت دفترچه گذاشت ساعت پنح صبح ساعت ده هم نوبتمون شدفکرکنم دکترضیایی ...

ممتون دیگه پیش باریک بین نوبت گرفتم میگن خوبه اونم