2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم،امیدوارم بمیره عذاب بکشه،بهم میگه خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 3283 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استقلال مالی ندارم واسه همینه سختمه

اگه کسی واقعا بخواد کار کنه کار هست قرار نیست از اولش همه چی اوکی باشه اگه واقعا میبینی هیچ کاری گیرت نمیاد برو خونه ها کار کن یه پولی پس انداز کن باهاش برو آرایشگری یاد بگیر تا خونه خواهرتی

منشی مدرک نمیخواد؟مطمئنی؟ حقوقش جوری هست که بشه باهاش زندگی کرد؟

بله کاری ب مدرک نداره.خیلیا روابط عمومی بالا میخوان.باید بگردی دنبال کار.اولش احتمالا حقوقش کمه ولی خوب میشه

اگه بخوام یاد بگیرم و مدرک بگیرم خیلی هزینه داره میخواستم تتو یاد بگیرم هزینه هاش وحشتناک بودن

اگه با اموزشگاه صحبت کنی که قسط بندی کنن یا اگه نشد به یک ارایشگاه بری باهاش صحبت کنی بگی برات کار میکنم مجانی وکنارش ازش یاد بگیری .

من خودم ارایشگرمازاین موارد زیاد دیدم عزیزم . فقط یادت باشه توی این کار بایدصبور باشی ممکنه روزای اول فقط طی بکشی. 

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 
اگه خانوادت مخالف نیستن برو سفر. مثلا بیا مشهد هم برا روحیت خوبه هم چند وقتی ازشون دور باش

عزیزم من میرم کوه فوش میخورم مسافرت که سهله

من مسلمون نیستم سفر زیارتی نمیرم

اگه با اموزشگاه صحبت کنی که قسط بندی کنن یا اگه نشد به یک ارایشگاه بری باهاش صحبت کنی بگی برات کار م ...

من مشکلی با طی کشیدن ندارم همونم کاره

بعد میتونم کار کتم بدون مدرک؟

حقوقش چجوریه؟

نون بازوخودت وبخورراحت شب بخواب منت کسی روهم نکشی

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹