2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم،امیدوارم بمیره عذاب بکشه،بهم میگه خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 3283 بازدید | 73 پست
عزیزم خیلی جوونی اگه شرایطشو داری برا خودت کار کن مستقل شو زیر منت پدرت نباشی

من از خدامه ولی اگه برم کار کنم باز همین حرفا رو میشنوم

یه بدبختی گیر کردم نمیدونم چجوری خودمو نجات بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ارایشگری  مناسب شما باشه ، مثلا ناخن کار بشی یایه  رشته ارایشی تخصصی کار کنی هم کمک خرجت میشه ، هم جو شاد وخوبی داره برای روحیت عالی میشه . کمتر پدرت رومیبینی. 

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 

فقط زندگی توجداکن راحت میشه بقیه رودوستان گفتن

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
من از خدامه ولی اگه برم کار کنم باز همین حرفا رو میشنوم یه بدبختی گیر کردم نمیدونم چجوری خودمو نجات ...

از لحاظ مالی که مستقل بشی کمتر میتونه اذیتت کنه سعی کن درستم ادامه بدی دختری که هم درس بخونه هم از لحاظ مالی مستقل باشه کمتر میشه بهش زور گفت 

من از خدامه ولی اگه برم کار کنم باز همین حرفا رو میشنوم یه بدبختی گیر کردم نمیدونم چجوری خودمو نجات ...

از لحاظ قانونی کسی نمیتونه مزاحم زندگیت بشه مجبور نیستی ور دل بابات خونه بگیری برو یه شهر دیگه چند روز بگرد هر کاری شده پیدا کن یل سوییت هم اجاره کن باروبندیلتو جمع کن برو

نمیدونم شخصیت قوی ای داری یا نه بعضیا میگن اووووو نمیشه نمیتونم

من به شخصه همچین موردی برام پیش میومد میرفتم یه شهر دیگه هر کاری هم گیرم میومد میکردم  

به نظرم ارایشگری  مناسب شما باشه ، مثلا ناخن کار بشی یایه  رشته ارایشی تخصصی کار کنی هم کم ...

اگه بخوام یاد بگیرم و مدرک بگیرم خیلی هزینه داره

میخواستم تتو یاد بگیرم هزینه هاش وحشتناک بودن

برو سر کار.خ جاها کاری ب مدرک تحصیلیت ندارن.فروشندگی.منشی .هم دستت تو جیب خودته هم کمتر ریختشو میبینی

برو سر کار.خ جاها کاری ب مدرک تحصیلیت ندارن.فروشندگی.منشی .هم دستت تو جیب خودته هم کمتر ریختشو میبین ...

منشی مدرک نمیخواد؟مطمئنی؟

حقوقش جوری هست که بشه باهاش زندگی کرد؟