2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم،امیدوارم بمیره عذاب بکشه،بهم میگه خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 3283 بازدید | 73 پست

منم‌از بابام متنفرم.

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا منم وقتی نوجون بودم تو راه مدرسه با دوستام خندیدیم رفیق داداشم دیده بودم رفته بود به داداشم گفته بود خواهرت تو راه مدرسه میخنده داداشمم اومد بابامو گفت بابام کلی چیز بهم گفت آخرشم بهم گفت نانجیب.هنوز که هنوز این حرف آزارم میده ولی بابامو بخشیدم اما رفیق داداشمو هیچ وقت نمیبخشم.

کاش یه سرگرمی پیدا کنی زیاد نبینیش

سرگرم که بشم و کاریش نداشته باشم انگار زیرش اتش روشن کرده باشن میگرده دنبال بهونه بیشتر اذیتم کنه

نمیدونم چرا اینجوریه

عزیزم خدا بهت صبر بده شما الان یه زن مطلقه هستی و اختیارت دست خودته چرا نمیری دنبال کار بگردی و یه خونه اجاره کنی برای خودت زندگی کنی

یا اگه کسی رو نیشناسی شرایط تو رو داره و تنهاست شریکی باهم خونه بگیرید

کاری که درآمدش حلال باشه اصلا عیب و عار نیست من اگه جات بودم حاضر بودم برم خونه مردم کار کنم حتی ولی دستم توی جیبم باشه و بتونم تنها زندگی کنم والا

الان یه سری ک هیچ درکی از بابای مزخرف داشتن ندارن میان میگن اینجوری نگو بالاخره پدرته!

اکثرا رو مادر حساسن دقت نکردی

الان همین داستانو مادرش کن یقه جر میدن برات ک مادره احترامش واجبه😒

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤