2777
2789
عنوان

راهنمایی کنین

128 بازدید | 23 پست

من کنکور دارم شرایط خونمون واس درس خوندن خوب نیس خودمم خیلی حوصله ندارم درسام خوبه ولی انگیزه ندارم به نظرتون برم سالن مطالعه؟

اخه پارسال میرفتم وقتی پیش دانشگاهی بودم اما خیلی دعوا میشد اونجا بچه ها با مراقبا مراقبا باهم بچه ها باهم کلا تنش و حاشیه زیاد بود به نظرتون چیکار کنم؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خونتوون از نظر سرو صدا منظورت خوب نیست‌؟

سروصدا داره ولی خیلی حواسم پرت نمیشه

اما پشت اتاقم دارن ساختمون میسازن 

حتی پردم نمیتونم بکشم نور بیاد کارگرا اون بالا واستادن

خودمم حوصله ندارم تو خونه راستش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من کتابخونه یا خونه یکی از اشناها خواهر یا برادری که واقعن تمرکز داری برو 

کتابخونه نزدیک خونمون تازه خیلیم نزدیک نیس تقریبا

فقط از 8 صبح بازه تا 2

هیچ کیو ندارم

ببین عزیز تو تمرکز نداری اینکه هی بخودت تلقین میکنی کحوصله نداری تمرکز تو ازبین میبره

تمرکز دارم تو کتابخونه خوب میخونم خونه همش میخوام فیلم ببینم😑

سلام عزیزم.. به این فکر کن که یه سال رتبه 4 انسانی توی حموم درس میخونده چون هیچ جای خونشون واسه درس ...

برم تو حموم یعنی😨

یه صندلی بزار

یا یه گوشه یه متری توی اتاقتو اصلا بهش کار نداشته باش یه روسری پهن کن اونجا بعد بشین و اونجا رو مرکز مطالعه بزار

هیچ کار دیگه ای اونجا نکن حتی از اونجا رد نشو فقط برا درس انتخاب کن 

چند بار اول سخته بعد این مغزته که عادت میکنه به اون مکان 

درضمن یاد بگیر توی سرو صدا هم بتونی تمرکز کنی و حواستو بدی به درست 

چون دنیا نمیتونه سکوت کنه...😊 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه صندلی بزار  یا یه گوشه یه متری توی اتاقتو اصلا بهش کار نداشته باش یه روسری پهن کن اونجا بعد ...

مگ اتاقم چند متره

بعدم چرا مسخره میکنی من اصن حواسم پرت نمیشه تو سروصدا فقط حوصله ندارم تو خونمون همین😒

مگ اتاقم چند متره بعدم چرا مسخره میکنی من اصن حواسم پرت نمیشه تو سروصدا فقط حوصله ندارم تو خونمون ه ...

شما توی طرز صحبت من مسخره گی دیدی 😕

من فقط میخواستم راهنماییت کنم 

هر جور راحتی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شما توی طرز صحبت من مسخره گی دیدی 😕 من فقط میخواستم راهنماییت کنم  هر جور راحتی

دنیا نمیتونه سکوت کنه واس تو 

مسخره کردن نیس ایا😒