من کنکور دارم شرایط خونمون واس درس خوندن خوب نیس خودمم خیلی حوصله ندارم درسام خوبه ولی انگیزه ندارم به نظرتون برم سالن مطالعه؟
اخه پارسال میرفتم وقتی پیش دانشگاهی بودم اما خیلی دعوا میشد اونجا بچه ها با مراقبا مراقبا باهم بچه ها باهم کلا تنش و حاشیه زیاد بود به نظرتون چیکار کنم؟؟
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما باید مغزتو برا درس خوندن و تمرکز بزاری و به اطرافت کار نداشته باشی
حتی کتابخانه هم بری باز حواسپرتی زیاده
من رفتم بزار کسای دیگه راهنماییت کنن عزیزم😊
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
نه والا، بنده خدا اینهمه داره تایپ میکنه که مشکلی رو ازت دوا کنه بی چشمداشت، چرا اینقدر با طلبکاری ب ...
عجب
هرکسی تو تاپیکتون میاد و تایپ میکنه با هر نظری، داره بهتون لطف میکنه، و واسه راهنمایی هاش قرار نیست دستمزد بگیره، پس مواظب طرز جواب دادنتون باشین تو تاپیکتون.
واقعا انقدر نمیفهمی منظورمو دنیا سکوت نمیکنه شما باید مغزتو برا درس خوندن و تمرکز بزار ...
انقد این جا با منظور حرف میزنن حساس شدم خب
معذرت
هرکسی تو تاپیکتون میاد و تایپ میکنه با هر نظری، داره بهتون لطف میکنه، و واسه راهنمایی هاش قرار نیست ...
وااااای خدااااا
منم راهکاری که خودم داشتم برا درس خوندن رو پیشنهاد دادم
موفق باشی😊
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️