2777
2789
عنوان

دوستانی که از سرکلاژ آگاهی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11052 بازدید | 72 پست
استرس به خودت نده ولی سعی کن استراحت مطلق کنی من وقتی بهم گفتن طول سرویکسم ۲۹ هست فک میکردم دیگه همچ ...

الیسا جون متاسفانه شاغلم البته همش پشت میز نشینم

روحیمم که داغونه ولی اوضاع  مالیمم طوری نیست که بگم دیگه نمیام 

نمیدونم چیکار کنم!!!

الیسا جون متاسفانه شاغلم البته همش پشت میز نشینم روحیمم که داغونه ولی اوضاع  مالیمم طوری نیست ...

ببین عزیزم منم شاغل بودم ولی دیگه چاره ای نداریم تنها راه حلش همون استراحته اگه سرکلاژم بکنی باید استراحت کنی نمیتونی هر روز بلندشی بری سرکار،حتما یه حکمتی هست که بارداری ما این مدلیه😏

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره کاملا حق با شماست الان بچتون چند وقتش هست؟ بازم کار میکنید؟

باردارم عزیزم،۲۴ هفته ولی با استراحت طول سرویکسم از ۲۹ به ۳۶ رسیده ،که دکتر گفته دیگه به کارهای روزمره ات برس ولی میترسم فعالیت داشته باشم فعلا نمیرم سرکار

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
واقعا دیبا جون آدم باید به دکترش اعتماد کنه من که نباید به جای دکتر هی برم و بپرسم آدم به دکتر اکتفا ...

عزيزم ببخشيد دير جواب ميدم 

چون درگير بردم و كم ميام ني ني سايت

نه عفونت نداشتم عزيزم

فك كنم سه ماه،يا سه ماه و ده روز

ببخشيد دقيق يادم نيس،بس ك موقع حاملگي مشكل داشتم حساب روز و هفته نداشتم خيلي

ولي نهايت سه ماه ده روز 

بعد عمل خيلي حس خوبي داشتم

من مريضي هاي زيادي تو حاملگي داشتم.خونريزي از عادت بيشتر

تشنج 

سن كم

ديگه يكي در روز قبل عمل خونريزيم خود ب خود بند اومد

بعد عمل ديگه خونريزي نداشتم فقط تا سه روز لكه بيني

باردارم عزیزم،۲۴ هفته ولی با استراحت طول سرویکسم از ۲۹ به ۳۶ رسیده ،که دکتر گفته دیگه به کارهای روزم ...

خوببه که قبول کردن که سر کار نری 

منم اگه قبول میکردن یه یه ماهی ممرخصی میگرفتم

عزيزم ببخشيد دير جواب ميدم  چون درگير بردم و كم ميام ني ني سايت نه عفونت نداشتم عزيزم فك كنم ...

میدونی واسه ماها که اینهمه تو بارداری مشکل داریم یه جورایی نقره داغ میشیم که دیگه حامله نشیم   

مرسی عزیزم که وسط کارات به سوالای منم جواب میدی   

سلام عزیزم خوبی تو گروه نبودی چند وقته نگران شدم اومدم اینجا پیدات کردم چرا تیکر بارداریتو برداشتی؟

بچم رو از دست دادم عزیزم

توی اکوی قلب تو 19 هفتگی فهمیدیم مشکل قلبی داره که سقط کردم

بچم رو از دست دادم عزیزم توی اکوی قلب تو 19 هفتگی فهمیدیم مشکل قلبی داره که سقط کردم

اخی عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم خدا ایشاالله ارامش و نصیبت کنه اجی مگه تو سونوی انامولی انجام ندادی؟اونموقع نفهمیدن

خدا جونم دوست دارم
اخی عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم خدا ایشاالله ارامش و نصیبت کنه اجی مگه تو سونوی انامولی انجام ندادی؟ا ...

اکوی قلب با آنومالی و سونوگرافی ان تی فرق میکنه 

در واقع یه نوعی خاصی از سونو هست که فقط قلب رو بررسی میکنه آناتومی قلب رو 

من خیلی شانسی رفتم و خدام بهم رحم کرد

که فهمیدیم