2777
2789
عنوان

دختر خجالتی

974 بازدید | 30 پست

سلام خانوما. من یه مشکلی دارم یکم خجالتیم. درواقع حس میکنم اعتماد بنفس کافی ندارم برای صحبت و اظهار نظر. توخانواده شوهرم که میرم خیلی سختمه آخرشم بااعصاب داغون برمیگردم خونه. اینجوری پیش بره رو آدم حساب نمیکنن و بزور تحمل میکنن و نمیخوام اینجوری بشه. خواهش میکنم اگه تجربیاتی دارین بگین یکم آروم شم

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه ب افکار دیگران راجعبه خودت اهمیت نده

همه ب من میگن خدای اعتماد ب نفس (الکی)

بعد تو بحثایی ک نظرتو میخوان حتما نظر بده چ درست چ غلط  چون نظره هرکی یجوره

جلو آینه با خودت حرف بزن سعی کن بادست و اشاره صحبت کنی چون اعتماد ب نفست و میبره بالا 

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

خیلی مطالعه کن هم دایره لغاتت بالا میره هم حرفی برا گفتن داری اینجوری همش ساکت نمیمونی تو جمع

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

منم مث خودتم اومدم راهکارهای کنار گذاشتن خجالت و تقویت اعتماد به نفس را بخونم

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁

وقتی داری ب حرف کسی گوش میدی گاهی با سرت جواب مثبت بده ک ینی گوش میدی 

و در بعضی حرفای درست بگو بله منم موافقم 

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
اگه اذیتت میکنه برو پیش مشاور

رفتم ولی فقط سیصد چارصد تومن پول حروم شد و میخواست هی جلسات مشاوره رو کش بده پول بیشتری بگیره. درواقع برام مفید نبود

منم آدم کم حرفیم تو جمع فامیل و فکر میکنن من کلاس میذارم😞...

منم تو خانواده خودم تو مجردی هم همینجوری بودم ولی هیچوقت احساس خطر نمیکردم. از وقتی متاهل شدم خیلی احساس خطر میکنم. همش میترسم رو من حساب نکنن و منو بزارن کنار و.. یسری افکار مزخرف

اینم ممکنه بگن تازه. بعد کار خاصی نکردی؟

نه من کلا ادم کم حرفیم برام مهم نبود راجع بهم چه فکری میکنن هنوزم مهم نیست البته با درجه یکام خوش صحبتما اگرم از کسی خوشم بیاد باهاش صحبت میکنم از هرکی انرژی منفی بکیرم کلا حرف نمیزنم باهاش 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏