2777
2789
عنوان

دختر خجالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 30 پست

منم همینطوری بودم.ولی خیلی ضرر کردم.سعی کن با سیاست باشی.نه پرحرف نه خجالتی.

صدسال ره مسجد ومیخانه بگیری....عمرت به هدررفته اگر دست نگیری....بشنو ازپیرخرابات تواین پند....هردست که دادی زهمان دست بگیری
نه من کلا ادم کم حرفیم برام مهم نبود راجع بهم چه فکری میکنن هنوزم مهم نیست البته با درجه یکام خوش صح ...

منم تو.روابط فردیم هیچ مشکلی ندارم. توی جمع حس میکنم لال میشم

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری؟

با همین حرفایی ک الان گفتم  حتی  یبار مجبورش کردم جلوم اهنگ بخونه چون تو کلاس مشکل کنفرانس دادن داشت

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
آره با همسرم حتی وقت کم میاریم برای صحبت..  فقط مشکلم تو جمعه

با کارایی ک گفتم تمرین کن بعد تو جمع عمل کن 

بعده یمدت عادی میشه ک تو جمع حرف بزنی و اظهار نظر  کنی

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
خیلی مطالعه کن هم دایره لغاتت بالا میره هم حرفی برا گفتن داری اینجوری همش ساکت نمیمونی تو جمع

جدیداسعی میکنم اخبار زیاد بخونم. همینم یکمی کمک کرده. 

جدیداسعی میکنم اخبار زیاد بخونم. همینم یکمی کمک کرده. 

مطالعه کتابای مطهری روانشناسی طب سنتی باعث میشه تو جمع بتونی اظهار نظر کنی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
احساس خطر نکن منم کم حرفم بقول بچه ها اوایل فک‌میکردن خودمو میگیرم اما الان بعد۴سال شناخت پیدا کردن. ...

اینجوری نیست که به شوهرت بیشتر اهمیت بدن و مخاطب حرفاشون شوهرت باشه؟ 

من ازین وضعیت متنفرم. مخصوصا وقتی جاری هام مخاطبشون شوهرمه 

اینجوری نیست که به شوهرت بیشتر اهمیت بدن و مخاطب حرفاشون شوهرت باشه؟  من ازین وضعیت متنفرم. مخ ...

خب من عروس بزرگم تازه جاری دارشدم‌ برام مهم نیس اصلا. اهمیت نده خودت اذیت میشی . گفتم ک خودت باش بخاطر خودت اعتمادبه نفس تو ببر بالا بخاطر دیگران خودتو تغییر نده .من کم حرفم ولی اعتمادبه نفس دارم برا همین اذیت نمیشم تو جمعشون