2777
2789

غلط کرده وا نده نترس نقطه ضعف نده

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو برگرفته از کتاب پنگوئن ها پرواز میکنن خف بمیر بابا 

محلش نده حتی اس زد نترس و ج نده 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

به زبان عامیانه بگو بهش

به لهجه اضفهانی

بگو که که خوری نکون‌مالی این حرفا نیسی😁ببخشید بی ادب شدم🤭

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

بگو مگه عنشونو زیرو رو کنی و به هم بریزی 😕😕😕 پسرا چه رودار شدن 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بگو برگرفته از کتاب پنگوئن ها پرواز میکنن خف بمیر بابا  محلش نده حتی اس زد نترس و ج نده

وااای آخر کامنتت فکر کردم چیز دیگه ای نوشتی 😂😂😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

تو دوران دوستی یه دختره به شوهرم کلید کرده بود هر شب زنگ میزد شوهرمو میشناخت همسایه بودن 

یه شب هی میس انداخت شوهرم گفت الان میام درخونتون جلوی باباتو میگیرم دختره بهش اس میداد گوه خوردم نیایا بخدا دیگه بهت زنگ نمیزنم.دختره اون موقع 22سال داشت.زنگ زد به دوست پسردوستش میگفت توروخدا به دوستت بگو نیاد من ابرو دارم.فرداییش شوهرم خطشو عوض کرد.

اصلا وا نده نمیتونه هیچکاری بکنه

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 
وااای آخر کامنتت فکر کردم چیز دیگه ای نوشتی 😂😂😂😂😂

از این زاویه ندیده بودم😂😂😂😊😂

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

پیام بده  بگو صداتو ضبط کردم یا از چت اسکرین گرفتم میفرستم براپلیس فتا

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏