2777
2789
عنوان

پسر۴۵,روزه من هنوز زردی داره .. چیکار کنم مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم زردی داشت انقدری ک بستریش کردن خودمون رضایت دادیم اوردیمش خونه  انار دونه سیاه خیلی ش ...

بیلی ناستر خیلی وقته دارم میدم بهش... الان خوبه بچه تون؟؟, دیر حرکت کرد و ب راه افتاد؟؟ اخه ب من گفتم اگر طولانی بشه کندی حرکت میاره

آره. فاویسم نمی‌دونم داره یا نه از کجا بفهمم؟؟ از بیمارستان به من هیچی نگفتن وقتی ازش آزمایش گرفتن و ...

همون ازمایش غرباللگری که سه چهار روزگی میبری ازش میگیرن اون واس تیروئید و فاویسمه.

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
اره از گروه خونیتونه...دقیقا عین واسه ما...پسر منم تا اخر دوماهگی زردی داشت...اخرش شیرخشک دادم خوب ش ...

منم شیر خشک بدم ؟؟ ملت همیشه شیرخشک بدم؟؟؟؟ یعنی دیگه هرگز شیر مادر نخوره؟؟؟

مواظب باش عدد زردیش بالا نره.مرتب کنترلش کن.راهی نداره.زردی پسر من تا ۲ ماهگیش طول کشید.خودش کم کم برطرف شد.من همه چیز بهش دادم.آب انار هم میگن خوبه ولی زیاد ندیا خیلی کم در حد چند قطره.خودت زیاد گرمی نخور.مرتب بهش شیر خودت رو بده.زیاد گرم نگهش ندار.شیر خشت هم دادم.لختش کردم تو آفتاب گذاشتمش

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
منم شیر خشک بدم ؟؟ ملت همیشه شیرخشک بدم؟؟؟؟ یعنی دیگه هرگز شیر مادر نخوره؟؟؟

نه به عنوان کمکی بده . طوریکه عادت نکنه . وگرنه دیگه سینتو نمیگیره

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

الان زردیش چقدره 

دختر من یه ماهشه دیروز ازمایش داد 9بود هنوز دکتر ندیده خطرناکه ؟دو روز تو دستگاه بود قبلا 15بود 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

نکنه فاویسم داره ؟؟بچه جاری منم ۲۲آذر دنیا اومد هنو زردیش رو ۱۱هست ولی چون فاویسم داره گفتن عب نداره ب مرور خوب میشه .ـ. چند روز،شیر خشک بده بهش شلید حوب شد ... کاسنی گرم کو با پنبه بکش رو دستاش و پاهاش و لاله گوشش ... شیر خشت بخر بده بهش اگه پسر هست کمتر بده بهش مثلا شبی ۳قطره 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...