2777
2789
عنوان

ارتباط چشمی ضعیف

707 بازدید | 24 پست

خانما پسرم 4 ماه و 20 روزشه

چندین بار تاپیک زدم تا موارد مشابه پسرم رو پیدا کنم

پسرم هم چشاش انحراف داره هم ارتباط چشمی ضعیفی داره

خنده میکنه اما به افراد و من که مادرشم توجه نداره

دارم دیوونه میشم

دکترم بردم گفته شیش ماهگی ام آر آی بگیرم

دارم دیوونه میشم میخوام ببینم کسی بوذه بچش اینطوری باشه؟

بینایی نوزاد تازه از همین حدود شکل میگیره لباس های راه راه سیاه ودسفید زیلد جلوش بپوش لباس قرمز هم همینطور و باهاش زیاد صحبت کن ایینه نشکن بگیر براش 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای انحرافش دکتر چشم پزشک عمل میکنه فکر کنم نگران نباش 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بینایی نوزاد تازه از همین حدود شکل میگیره لباس های راه راه سیاه ودسفید زیلد جلوش بپوش لباس قرمز هم ه ...

عزیزم آهنگ میزارم از تو گوشی خیلی سعی میکنه توجه کنه با اطرافیانم خیلی راحت ارتباط برقرار میکنه فقط از من نگاهش رو میدزده

بینایی نوزاد تازه از همین حدود شکل میگیره لباس های راه راه سیاه ودسفید زیلد جلوش بپوش لباس قرمز هم ه ...

به نارس بوذن بدو تولدش ربط داره؟

چون مثلا این سن بچه ها دمرمیشن اما پسرا من اصلا تلاش نمیکنن تازه دارن انگشتاشونو تو دهن میکنن

عزیزم آهنگ میزارم از تو گوشی خیلی سعی میکنه توجه کنه با اطرافیانم خیلی راحت ارتباط برقرار میکنه فقط ...

گوشی موبایل زیلد نده بهش برای بچه زیر دو سال کلا خوب نیست چی برسه به نوزاد حتما همون موارد سیاه و سفید رعایت کن ودقرمز رنگ را در ضمن تلویزیون خاموش کن اگه روشن زیاد و نوزاد جلوش هست و در عوض باهاش صحبت کن با صدای ملایم

به نارس بوذن بدو تولدش ربط داره؟ چون مثلا این سن بچه ها دمرمیشن اما پسرا من اصلا تلاش نمیکنن تازه د ...

ممکنه تاخیر داشته باشه ولی هر مرحله رشد و تکامل یک تایم طلایی داره دکتر اطفالش چی میگه 

ممکنه تاخیر داشته باشه ولی هر مرحله رشد و تکامل یک تایم طلایی داره دکتر اطفالش چی میگه 

یه روزایی خیلییی عالیه و خیلییی قشنگ توجه میکنه اما یه وقتایی مثل امروزاصلا 

مثلا اووووواوووو میگه آقووو میگه ولی نگاه نمیکنه

تایم طلائی یعنی چی چیکار باید بکنم اون تایمو از دست ندم

ببین برای نشستن از حدود ۵ تا ۷ مثلا وقت دارن ولی بلید اول کمکش کنی مثلا بالش بذاری کنارش تا کمرش اذیت نشه یا گاهی بعد تعویض پوشک دستاش بگیرید کمی بکشیدش بالا مراقب گردنش باشیددوست گلم اگه واقعا تو مراحل رشد و تکاملش چیزی حس میکنی پیگیر باش 

دوست گلم الان من تو کلاس توانبخشی پسرم هستم اگه یهو رفتم حمل بر بی ادبی نذار

مثلا احساس میکنم پسرم جدیدا انگار دردش میگیره گردنشو بالا بیاره

دست به شونه هاش میزنم جیغ میزنه یا گریه میکنه اطرافیانم میگن تو حساس شدی رواین بچه

بزارش برا خدا

اصلا نگرانیهای منو درک نمیکنن