2777
2789
عنوان

تو رو خدا به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 32 پست
دکتر زنان باید برم؟

والا نمیدونم ولی فک میکنم آره 

انشالله که چیزی نباشه عزیزم 🙏🙏🙏🙏🙏

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه کیست باشه با این سبک غذایی که ماها داریم بایدم از همه جامون کیست بزنه بیرون یکی در میون خانما کیست دارن

برو دکتر فوقش چار تا دارو میده رفع میشه فقط پشت گوش ننداز چون کیست تا زمانی که کوچیکه با دارو رفع میشه وگرنه الکی بخاطر هیچ و پوچ باید بری یه برش ده سانتی بخوری که بیارنش بیرون

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

ولی تو نت نگرد هزار تا بیماری برات میاد بالا فقط فردا برو دکتر انشالله خوش خبر باشی😘😘😘

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
اختلال خواب
شیوع آکنه
مشکل در کاهش وزن افزایش اضطراب و افسردگی ناراحتی گوارشی و گرفتگی شکمی
چرخه قاعدگی با تعادل ظریفی که بین هورمون های پروژسترون و استروژن وجود دارد تنظیم می شه . وجود مقدار بیش از حد و کمبود هر یک از این هورمون ها می تواند چرخه قاعدگی  را مختل میکنه