2777
2789

دوستان میشه راهنمایی کنید

من کارمند بانکم.همسرم معلمه.تازگی خونه و ماشین ایده المونو خریدیم و چون بدهی زیاد داریم من همچنان میرم سرکار.خونوادم میخان کمک کنن و همه بدهیامو صاف کنم تا بمونم پیش پسرم که 2 سالشه و نیاز شدید به حضور من داره.یعنی همه به این نتیجه رسیدن که داره دچار ترس از جدایی میشه.بنظرتون اینکه من دیگه کار نکنم کار غلطیه؟ چون اگه استعفا بدم دیگه راه برگشت نیس.ببخشید طولانی شد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا کار اشتباهیه

میخوای خودت رو فدای بچه ات کنی؟! مگه شما به دنیا اومدی که برای دیگران زندگی کنی ؟ پس خودت چی ؟

عزیز من شاید الان خستگی کار آزارت بده ولی شک نکن اگر بشینی تو خونه خیلی زود پشیمون میشی

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

البته خوب بسنج ببین ازون دسته از خانمایی ک به کار کردن علاقه دارن باعث شادابیه یا اینکه بخاطر مسائل مالی مجبور شدی بعد تصمیم بگیر

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
کاملا کار اشتباهیه میخوای خودت رو فدای بچه ات کنی؟! مگه شما به دنیا اومدی که برای دیگران زندگی کنی ...

خب همسرم میگه به علایقت برس و تفریح کن و ...

نه اینکه فقط بچه داریکنم

ازینکه همیشه خستم ناراحته

کدوم بانک؟

اگه رسمی هستین

حقوق و موقعیت خوب  دارین و جای پیشرفت دارین این کارو نکنین

اینو از من بشنو پشیمون میشی

من تا حالا چند بار تصمیم گرفتم استعفا بدم بعد پشیمون شدم

ولی الان راضیم که یه کارم ادامه دادم

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

ببین چی برات اولویت هست 

اما بهتره با یه روانشناس کودک مشورت کنی شاید بتونی بعد از کار به اندازه کافی برا بچت وقت بذاری 

اما واقعا به دو راهی رسیدی  که یا بچه یا کار و فقط باید یکی رو انتخاب کنی اینو بدون قطعا در برابر موجودی که بدنی اوردی مسئولی من بودم بچمو انتخاب میکردم

بيخيال بابا

انگار ماها سنگ بوديم دچار اضطراب جدايي نشديم كه كل بچگيمون مادرم سركار بود و بزرگترم كه شديم همش شيفت ولي بجاش وقتي خونه بود با محبت چند برابر جبران ميكرد خوشحالم كه كارشو رها نكرد

بنظر من خودتو فدا نكن

تصمیم سختیه ولی کار داشته باشی امکانات رفاهی پسرت هم بیشتر میشه کار بانک که کل روز نیس  از طرفی بچه ت هم کوچیکه.... امیدوارم تصمیم درست رو بگیری

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜