من کارمند بانکم.همسرم معلمه.تازگی خونه و ماشین ایده المونو خریدیم و چون بدهی زیاد داریم من همچنان میرم سرکار.خونوادم میخان کمک کنن و همه بدهیامو صاف کنم تا بمونم پیش پسرم که 2 سالشه و نیاز شدید به حضور من داره.یعنی همه به این نتیجه رسیدن که داره دچار ترس از جدایی میشه.بنظرتون اینکه من دیگه کار نکنم کار غلطیه؟ چون اگه استعفا بدم دیگه راه برگشت نیس.ببخشید طولانی شد..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اما بهتره با یه روانشناس کودک مشورت کنی شاید بتونی بعد از کار به اندازه کافی برا بچت وقت بذاری
اما واقعا به دو راهی رسیدی که یا بچه یا کار و فقط باید یکی رو انتخاب کنی اینو بدون قطعا در برابر موجودی که بدنی اوردی مسئولی من بودم بچمو انتخاب میکردم
انگار ماها سنگ بوديم دچار اضطراب جدايي نشديم كه كل بچگيمون مادرم سركار بود و بزرگترم كه شديم همش شيفت ولي بجاش وقتي خونه بود با محبت چند برابر جبران ميكرد خوشحالم كه كارشو رها نكرد