2777
2789

بچه ها من امروز جواب ازمایشم گرفتم 

هر چی میگردم تیرویید بینش نیست 

از آزمایش ادرار و خون اسیدفولیک و منیزیم و فسفر و کلسیم آهن ووووووووو هست 

فقط تیرویید که مهم تره نیست چرا 

یعنی دکتر جا انداخته یا آزمایشگاه ؟ 

آخه نسخه هم نمیتونم بخونم 

برای بارداری قبلی یادمه نوشته بود تیرویید رو 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مهمه حتما دکتر یادش رفته برو بگو برات بنویسه دوباره آز بده

همون دیگه مهمه 

دیر نمیشه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل تیرویید از قبل نداری نه دیر نمیشه ولی اگه خودت کم کاری همین فردا برو برات بنویسه

نه نداشتم نرمال بود 

میگم برم آزمایشگاه فردا آزاد انجام نمی‌ده ؟ 

دکترم رفت شنبه بیاد اخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نداشتم نرمال بود میگم برم آزمایشگاه فردا آزاد انجام نمی‌ده ؟ دکترم رفت شنبه بیاد اخه

چرا میتونی آزادم بری ولی طوری نیست بنظرم همون شنبه برو بده بنویسه برات من کم کاری داشتم سابقه ی سقطم داشتم خیلی سریع رفتم، tsh ام بالا رفته بود 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا میتونی آزادم بری ولی طوری نیست بنظرم همون شنبه برو بده بنویسه برات من کم کاری داشتم سابقه ی سقطم ...

باشه ممنونم عزیزم از راهنماییت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40