دوست خوبم سر کار که نری مسلما حقوقتون و درامدتون کمتر میشه بعد با چه پولی میخواین به علایقتون برسید تازه اونوقت مشکلات شروع میشه مگه با حقوق معلمی هم میشه زندگی کرد همسرخودم معلمه با دوتا بچه خودم ۷ سال سابقه کار و بیمه تو یکی از بهترین شرکتهای خصوصب رو داشتم به خاطره بجه ی اولم دیگه نرفتم الان سخت پشیمونم الان پسر شما سخت ترین روزاش رو گذرونده دیگه از این به بعد از آب و گل در میاد اصلا فکر نکن بشینی خونه پسرت اوکی تر میشه والا من که نشستم خونه که مثلا مادر خوبی باشم و اولویتم بشه بچم الان ۶ سالشه لکنت داره اضطراب داره دامنه لغاتش هنوز کامل نیست ترس و وحشت داره فکر میکنی چرا چون درامد پایین بود تو خونه ندارم ندارم بود بحث بود تفریح درست نبود که روحیه خوب باشه به نظر من سرکارت رو برو اما وقتی میای فقط اشپزی کن و کار خونه رو بده همون پرستار یا کارگر نیمه وقت بگیر وقتت رو بیشتر با پسدت و شوهرت باش نه کار خونه
من فکر میکنم تا اینجا رو نتونستی خوب مدیریت کنی وگرنه من خواهر شوهرم با دوتا بچه سرکار میره همیشه هم سرحاله هر وقتم سرزده رفتیم خونش والا از خونه منی که خانه دارم تمیز تر بود
دوست خوبم از کجا معلوم بعد بچه ی دوم رو نیاری اون وقت میرسی به یه حقوق معلمی با دوتا بجه منم خونه و ماشین تقریبا مناسبی دارم ولی باور کن بچه ها هر چی بزرگتر میشن خرجشون هم بیشتر میشه
تو این دوره و زمونه که کار میدا نمیشه میخوای کار به این خوبی رو بزاری کنار میخوای من جات بیام لیسانس حسابداری هم هستم به نظر من اگر زندگیت رو مدیریت کنی اوضاعت خیلی بهتر میشه اصلا فرض بگیر نری سرکار مثلا ۳ میلیون از حقوقتون کم میشه خوب شما نصف این مبلغ رو در ماه بده به یه خانم هر روز یا یه روز درمیون بیاد خونتو مثل دسته گل کنه لباسها رو بشوره و اتو کنه حتی آشپزی هم کنه شما میرسی خونه یه استراحت و دوش کوچولو بعد سر حال با خونه ی تمیز با شوهرت و پسرت بازی کنید برید تفریح اینجوری هم نصع حقوق براتون میمونه هم شغلتون رو از دست ندادید هم پسرتون همیشه دو ساله نمیمونه که .... این وضع واسه دو الی سه ساله
من شغلم رو از دست دادم اعتماد به نفسم کم شو عصبی شدم به خاطره مشکلات پیش اومده و بچه عصبی تربیت کردم وقتی خونه بودم بیشتر به چیزای که نداشتم فکر کردم فلانی چرا فلان کرد فلانی چرا فلان گفت همشم از بی کاری و خونه نشینی کی اون موقع که سرکار میرفتم وقت میکردم به چیزای بعد فکر کنم هم شاغل باش هم مادر میشه عزیز جان میشه