2777
2789
عنوان

کارمند بانکم ولی میخام دیگه کار نکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4360 بازدید | 237 پست

قطعا پسرتون مهمتره

اگر ممکنه چندماه مرخصی بگیرید 

اما اگر فرزندتون دچار مشکل شده 

اول اونو دریابید چون باید اول  سالم و سلامت باشه آرامش روحی داشته باشه و بعد رفاه 

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
کاملا کار اشتباهیه میخوای خودت رو فدای بچه ات کنی؟! مگه شما به دنیا اومدی که برای دیگران زندگی کنی ...

چه دل سنگی داری. بچه اش هست از خونش هست اینکه بچه اش سختی بکشه بهتر از این هست استعفا نده

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا انتخابش واسم سخته همسرمم بشدت موافقه که من استعفا بدم تابتونم به بچه و زندگی و البته علایق خو ...

کارمند بانکی خب صبحا که بچه تا ده و یازده خوابه . شما ظهر چند میرسی خونه؟

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
البته خوب بسنج ببین ازون دسته از خانمایی ک به کار کردن علاقه دارن باعث شادابیه یا اینکه بخاطر مسائل ...

من عاشق کار کردن بودم و البته اون اوایل نیاز داشتیم

الانم نمیگم نیازی نداریم هرچقدر درآمد داشته باشی همونقدر خرج میکنی...

ولی حس میکنم اولویتام عوض شده و دوس دارم بیشتر به خودم و زندگیم برسم تا همش سرکار باشم

به نظر من کارت رو ترک نکن.خواهر شوهر من دقیقا همین شرایط رو داره کارمند بانک و بچه کوچیک.یه پرستار مطمین پیدا کن و جلسات مشاوره برید ممکن ترسش از چیز دیگه یا علت دیگه ای باشه و زمانی هونه هستی کامل براش وقت بگذاری.انشالله دو سال دیگه مستقل هست و باید بر مهد و شما میمونید تنها تو خونه وااااقعا سخته و ممکن پشیمون بشید

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
پسرم چی؟ اون حیف نیس؟ بهترین روزارو پیش پرستاره تا من

نمیتونی یکی دو سال مرخصی بدون حقوق بگیری؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اگ بخاطر کار کردن همیشه خسته ای اینو بدون بچه داری هم خستت میکنه 

ولی من خب بنظرم خستگی بخاطر بچه خیلی قشنگ تر و لذت بخش تره تا خستگی برای پول دراوردن و قسط دادن

مگه غیر از اینه که مامان ها عشق میکنن بچشون غذا بخوره از دستشون یا با بچه بازی کنن و شیرین کاری ها و بزرگ شدنشو از نزدیک ببینن ؟

باید ببینی الویتت توی زندگی چیه

در ازای حقوق ماهیانه چی بدست میاری چی از دست میدی

من باشم خونه میمونم چون بزرگ شدن بچم رو دیگه نمیتونم به عقب برگردم ببینم

ضمن اینکه بچت این اسیبی که میبینه تا مدتها باید باهاش درگیر باشی.اضطراب جدایی خیلی بده

دلم جز هوایت هوایی ندارد............
من عاشق کار کردن بودم و البته اون اوایل نیاز داشتیم الانم نمیگم نیازی نداریم هرچقدر درآمد داشته باش ...

برا بچه میشه بالاخره با کمک روانشناس وقت بیشتر گڋاشتن تا حدودی حلش کنی اما اگ عاشق کاری استعفا فدی بعدا بچه بزرگ بشه انتظار بیجا ازش خواهی داشت اونم درک نمیکنه چ فداکاری مهمی کردی اونوقته ک مشکلات شروع میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.