من کارمند بانکم.همسرم معلمه.تازگی خونه و ماشین ایده المونو خریدیم و چون بدهی زیاد داریم من همچنان میرم سرکار.خونوادم میخان کمک کنن و همه بدهیامو صاف کنم تا بمونم پیش پسرم که 2 سالشه و نیاز شدید به حضور من داره.یعنی همه به این نتیجه رسیدن که داره دچار ترس از جدایی میشه.بنظرتون اینکه من دیگه کار نکنم کار غلطیه؟ چون اگه استعفا بدم دیگه راه برگشت نیس.ببخشید طولانی شد..
اول اونو دریابید چون باید اول سالم و سلامت باشه آرامش روحی داشته باشه و بعد رفاه
تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتیارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من کارت رو ترک نکن.خواهر شوهر من دقیقا همین شرایط رو داره کارمند بانک و بچه کوچیک.یه پرستار مطمین پیدا کن و جلسات مشاوره برید ممکن ترسش از چیز دیگه یا علت دیگه ای باشه و زمانی هونه هستی کامل براش وقت بگذاری.انشالله دو سال دیگه مستقل هست و باید بر مهد و شما میمونید تنها تو خونه وااااقعا سخته و ممکن پشیمون بشید
پسرم چی؟ اون حیف نیس؟ بهترین روزارو پیش پرستاره تا من
نمیتونی یکی دو سال مرخصی بدون حقوق بگیری؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من عاشق کار کردن بودم و البته اون اوایل نیاز داشتیم الانم نمیگم نیازی نداریم هرچقدر درآمد داشته باش ...
برا بچه میشه بالاخره با کمک روانشناس وقت بیشتر گڋاشتن تا حدودی حلش کنی اما اگ عاشق کاری استعفا فدی بعدا بچه بزرگ بشه انتظار بیجا ازش خواهی داشت اونم درک نمیکنه چ فداکاری مهمی کردی اونوقته ک مشکلات شروع میشه
مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.