2777
2789
عنوان

دردودل

209 بازدید | 44 پست

سلام 

بچه ها من با خونواده شوهرم مشکل دارم یعنی اونا با من مشکل دارن.الان یک ماهه زایمان کردم دیدن من ک هیچ دیدن بچمم نیومدن حتی زنگ نزدن تبریک بگن.حالا شوهرم میگه بیا ما بریم خونشون.اما من قبول نمیکنم چون باید اونا میومدن بنظرتون برم؟؟؟

خوشبخت ترین بدبختم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم همینطوری کردن

آخرش خودمون رفتیم دیدنشون😏

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نرو سبک نیستی که

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

خداییش خیلی بهم بد کردن خیلی محصوصا مادرشوهرم ن تنها ب من بلکه ب بچه خودشونم بد کردن .حالا شوهرم میگه بیا بریم پیششون اما من اصلا دوس ندارم ببینمشون الان ۴ماهه باهم قطع رابطه کردیم.

خوشبخت ترین بدبختم 

به شوهرت بگو گلم میخوای شما برو اما اصولا باید اونا بیان واسه دیدن نوشون 

منو دلشون نمیخواد نوشونم دوس ندارن من پا نمیذارم اونجا

حاالا زایمان کردی با این حالت اره برو پابوسشون