الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
راستش من همسرم کار ازاد داره یه پسر سه ساله هم دارم که خیلی پر انرژیه از وقتی بیدار میشه مرتب داره اینور و اونور میره خیلی سریع باید کارامو انجام بدم و خیلی هم نمیتونم کارایی که دوست دارم انجام بدم استراحت هم ندارم وقتی هم که همسرم میاد خونه همش داره از سرو کولش بالا میره اصلا نمیذاره من و همسرم حرف بزنیم احساس میکنم از هم دور شدیم هیچ تفریحی هم نداریم لطفا بگید شماها چیکار میکنید
هرچیزی جای خودش من بچم تا ده ماهگی شب تا صبح گریه می کرد و منم کلا روزی ۵ ساعت می خوابیدم ولی شب که همسرم میموند غذا آماده بود و به خودم می رسیدم.باید برنامه ریزی کنی
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲