2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من همسرم کار ازاد داره یه پسر سه ساله هم دارم که خیلی پر انرژیه از وقتی بیدار میشه مرتب داره ا ...

خب چند روز بزارش خانه بازی یا مهد 

تو حموم باهاش خیلی اب بازی کن تو تشت که انرژیش خالی شه بیاد بخوابه

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

من یه پسر شیطون دارم ۲۰ ماهشه و خودمم دوباره ناخواسته باردار شدم،واقعا با این وضعی که دارم خیلی سختمه،هم خونه داری کنم،هم بچه داری،هم شوهرداری و حامله هم که هستم،ماه آخرم سنگین شدم،ولی قربون خدا برم که تا الان تونستم حداقل غذامو سرموقع آماده  کنم،خونمو مرتب کنم و به بچم برسم،ولی خب شوهری هم خیلی کمکم میکنه،و درکم میکنه

اما واقعا حس میکنم خیلی فاصله گرفتیم،دلم برای دو نفرمون خیلی تنگ شده

💖 پسرام همه دنیای منن💖
ما فعلا عقد هستیم . اینجا میبینم ک مادرها میگن با وجود بچه بینمون فاصله افتاده من اصلا دوست ندارم .

اتفاقا منم عقدم 

عاشق بچم ولی بخاطر سردی اوردن 

اندام قیافه زایمان و ... میترسم 

از طرفی انگار خیلی کارا دارم انجام بدم و وقت بچه رو ندارم الان 

کاش بعدا آمادگی پیدا کنم 

ما فعلا عقد هستیم . اینجا میبینم ک مادرها میگن با وجود بچه بینمون فاصله افتاده من اصلا دوست ندارم .

من دخترم۸،ساله شه،پسرام دو سالونیم و یکسالو دو ماه.

با این که کارای خونه زیاده و شوهرمم شغلش آزاده ولی بهم میرسیم تفریحمونم داریم باهم دیگه هم وقتمونو میگذرونیم،همیشه هم مرتب  هستم و خونه‌مم مرتبه.

اتفاقا منم عقدم  عاشق بچم ولی بخاطر سردی اوردن  اندام قیافه زایمان و ... میترسم  ا ...

ببین علاقه ب بچه بنظرم از همون دوران مجردی یا عقد ی جوهره ای باید تو وجود آدم باشه . ولی تو وجود منو همسرم نیست . من خودم در وجود خودم مبینم ک مادر خوبی نمیشم که مسولیت پذیر باشه و از خودگذشتگی کنه . همسرم که بدتر از منه. تا همین چند شب پیش باز باهام اتمام حجت کرد ک بچه بی بچه .   

ببین علاقه ب بچه بنظرم از همون دوران مجردی یا عقد ی جوهره ای باید تو وجود آدم باشه . ولی تو وجود منو ...

من دوست دارم زمانی بچه دار بشم ک هیچ کاری جز بجه داری نداشته باشم 

از طرفی هم میدونم ازین مادرایی میشم ک برا بچم سنگ تموم میذارما ولی ب خودم رسیدن اولویت اولمه