2777
2789

سلام مرسی ک هستین    

مرسییییییی ک اومدین...من دخترم 1سالشه هنو گوشاشوسوراخ نکردم حالا میخام سوراخ کنم بعضیا میگن باسوزن سوراخ کنم بهتره ولی دردش خیلی زیاااااده گناه داره بچم بعضیامیگن بادستگاه بهتره بعضیام میگن اصن سوراخ نکن خودش بزرگ شد سوراخ کنه  الا ب نظرشماعزیزان کدوم روش خوبه؟؟ممنون ک اومدین

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوراخ نکن ب نظر من

چرااااا بزرگتربشه دردش بیشترمیشه نمیشه؟؟؟

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

نه الان سوراخ کنی بهتره من دخترم یک سالش بود سوراخ کردم با دستگاه چن روز چرب کردم گوششو خوب شد مشکلی نداره به نظر من

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

بنظرمن زشته دخترگوشواره نداشته باشه.بروسوراخ کن.بایداین کاروخیلی زودترمیکردی.من هردودخترمودوماهگی سوراخ کردم گوشاشونوبادستگاه خیلی هم خوب بود. 

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋