2777
2789

دخترم خیلی کوچولو بود یک ماهش نشده بود یکی از فامیلامون با سوزن براش سوراخ کرد.نه گریه کرد نه اصلا از خواب بیدار شد چون کوچولو بود زیاد حس نمیکرد

عفونت هم نکرد سر یک هفته نخش رو درآوردم و گوشواره انداختم براش

من سوراخ کردم وگل گوش زدم دخترم کشیدش از تو گوشش وگوشش خون شد،من دراوردم بعد یکماه دوباره سوراخش به ...

واااااای گناه دارن   دلم نمیااااد

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن زشته دخترگوشواره نداشته باشه.بروسوراخ کن.بایداین کاروخیلی زودترمیکردی.من هردودخترمودوماهگی سو ...

به نظر من زشت نيست 

دختر من ٣ تا گوشواره هم داره 

كلى هم جواب بقيه رو دادم كه چرا سوراخ نكردم 

ولى سوراخ نميكنم 

🧿

منکه دوماهگیشون تقریبابردم دکتربادستگاه درعرضِ یه چشم بهم زدن سوراخ کردواسشون؛فقط صداش باعث شدیکم بترسن؛خیلی زودم خوب شدن وگوشواره انداختن😊من خودم بزرگسال بودم رفتم گوشموسوراخ کردم؛اصلاحس خوبی نداشتم😑

دختر اولم ۶ ماهگی با دستگاه  اون گوشواره هه که با دستگاه میزنن سفت شده بود چرک کرد  در آوردم طلا انداختم خوب شد

دختر دومم هم به علت نا آرومی های همیشگی ش یک سالگی  با سوزن تو خونه سوراخ کردم  این  بهتر بود 

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
واااااای گناه دارن   دلم نمیااااد

منم زن داداشم طرز فکرش مثل تو هست. اخرین بار گفت یه سالگی سوراخ میکنه ک اونم فکر نکنم بکنه، من خودم دختر دار شم همون هفته اول سوراخ میکنم خیلی زشته دختر بدون گوشواره . الان هم پماد بی حسی بزن و با دستگاه سوراخ کن چون بزرگتر شه دردش بیشتره

به نظر من زشت نيست  دختر من ٣ تا گوشواره هم داره  كلى هم جواب بقيه رو دادم كه چرا سوراخ ...

قربون دهنت زشتی که نداره هیچ .تو این دوره زمونه طلا انداختن به بچه واقعا ریسکه تو محل ما هفته پیش گوشواره یه دختر و دمه خونشون از گوشش دزدیدن.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
منم زن داداشم طرز فکرش مثل تو هست. اخرین بار گفت یه سالگی سوراخ میکنه ک اونم فکر نکنم بکنه، من خودم ...

میگن بادستگاه بدمیشه سوراخش پایینه وقتی گوشواره سنگین بندازی گوشش کش میاد و....

باسوزن میگن بالاترسوراخ میشه...دودلم   

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
منم زن داداشم طرز فکرش مثل تو هست. اخرین بار گفت یه سالگی سوراخ میکنه ک اونم فکر نکنم بکنه، من خودم ...

میشه بپرسم از چه نظر رشته ؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من الان مشکلم اینه دستگاه یاسوزن:؟؟؟  

با دستگاه دردش یه دقیقه س.

دورهمی مامانا:

در «دورهمی مامانا» مادرای که فرزند هم سن دارند یا در یک هفته بارداری هستن توی یک گروه دور هم جمع هستند.

توصیه میکنم شما هم مثل من از طریق لینک زیر وارد بشین:

https://t.me/dorehamiMamanaBot?start=65269

کپی ش کنید بعد تو سرچ تلگ رام past کنید.برای بچه های هر سالی یه ی ش کنید بعد تو سرچ تلگ رام past کنید.برای بچه های هر سالی یه گروه زده

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

به نظر من سوراخ نکن

من الان گوشم سوراخ داره و واقعا دوسشون ندارم

اگه  خواست بزرگ شد خودش میگه میرید سوراخ میکنید

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
میگن بادستگاه بدمیشه سوراخش پایینه وقتی گوشواره سنگین بندازی گوشش کش میاد و.... باسوزن میگن بالاترس ...

با دستگاه هرجایی که بخواینو سوراخ میکنن