2777
2789
چرا کنار روشنفکر با عرض پوزش نوشتین؟ خیلی صفت خوبیه که. من اینقدر دوست دارم روشنفکر باشم 😀

روشن فکر بودن خیلی خوبه . ولی آخه این چیزا روشن فکری نیس یه عده آدم بی دلیل و منطق سر یه چیزی بحث میکنن و رو فکر و عقیدشون پافشاری میکنن یه جوری که انگار بقیه امل و بی سواد و خنگن و فقط اونان که درست فکر میکنن و خودشون رو روشنفکر میدونن الکی مثلا 😝😞 در صورتیکه این فکرم فکر و حرف خودشون نیس از یکی که مثلا با کلاسه شنیدن و اینام هی تکرار میکنن و فک میکنن چون اون با کلاس بوده اینام باکلاسن😒 اینجاس که تو پرانتز مینویسن باعرض پوزش 😊 آخه این دسته از روشنفکرا زودم بهشون بر میخوره😁 

شما ولی ازونا نباش روشنفکر واقعی باش 😉😚 

درمانگاه میبری؟

پیش دکتر تومطب

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دکتر تومطب

دکتر چی باید ببرم؟ من دفعه قبل درمانگاه بردم.تو اتاق تزریقات سوراخ کرد.این دخترمو میخوام ببرم

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
دکتر چی باید ببرم؟ من دفعه قبل درمانگاه بردم.تو اتاق تزریقات سوراخ کرد.این دخترمو میخوام ببرم

شما کدوم شهری؟؟من میبرم متخصص اطفال ...گوشاروهم سوراخ میکنه...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
روشن فکر بودن خیلی خوبه . ولی آخه این چیزا روشن فکری نیس یه عده آدم بی دلیل و منطق سر یه چیزی بحث می ...

نه اتفاقن، روشنفکر خیلی به دلیل و منطق و بحث و گفتگو علاقه داره، اینها ابزار کارش هستند.

اینجا هم دو دیدگاه متفاوت وجود داره، بخشی معتقدند چون از قبل همه دختربچه‌ها گوششون سوراخ شده ما هم همینکار رو بکنیم و دردسرش برای مادرها و دردش برای بچه‌ها کمتره؛ یه عده هم میگن هر کسی مالک بدن خودشه و بهتره تا قبل از وقتی که به سن تصمیم‌گیری نرسیده هیچ‌کس حتی پدرومادر این مالکیت رو زیر سوال نبرند.

هیچ کدوم از این دو دسته هم حق ندارند نظر خودشون رو به اجبار تحمیل کنند یا طرف دیگه تحقیر و تمسخر کنند

شما کدوم شهری؟؟من میبرم متخصص اطفال ...گوشاروهم سوراخ میکنه...

مشهد

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
نه اتفاقن، روشنفکر خیلی به دلیل و منطق و بحث و گفتگو علاقه داره، اینها ابزار کارش هستند.  اینج ...

دوست من جز دوم بود..حالا دخترش عین پسرها رفتار میکنه..لباس میپوشه..نمیدونم ولی گاهی با خودم میگم شاید اکه ظاهرش گدشواره داشت رفتارش هم تحت تاثیر قرار میگرفت

نه اتفاقن، روشنفکر خیلی به دلیل و منطق و بحث و گفتگو علاقه داره، اینها ابزار کارش هستند.  اینج ...

منم همینو میگم. میگم ولی این نژاد و گونه جدید روشنفکران که به تازگی در کشور عزیزمان ایران زیست میکنند اصلا در حقیقت روشنفکر نیستند بعضی نظرات و افکار رو تقلید میکنند و بی دلیل پیروی میکنند و میخواهند به اجبار در حلق دیگران هم افکارشان را فرو کنند و دیگران را مسخره میکنند و میپندارند که روشنفکرن 😊

دوست من جز دوم بود..حالا دخترش عین پسرها رفتار میکنه..لباس میپوشه..نمیدونم ولی گاهی با خودم میگم شای ...

فکر نمیکنم خیلی ربط داشته باشه، زنانگی بخش زیادی‌ش غریزیه و بخشی هم به محیطی که بچه توش بزرگ میشه وابسته‌ست.‌ اما خب نمیشه مطمئن بود که هیچ ربطی هم وجود نداره