باهام مشورت کرد گفت اگه سه چهارساله مدرک ایلتس وزبان واینا بکیره اموزشگاه زبان کار میکنه ودلش نمیخواد دانشگاه بره شاغله خودش به تدریس علاقه داره ولی نمیدونه بعد مدرک اموزشگاه میزارن تدریس کنه یانه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد اون نیاز داره TTC بگذرونه ولی حقوق آموزشگاه زیاد نیست
عزیزم یسوال داشتم من دو ماهی فرصت خوبی دارم برای زبان خوندن میخوام جلو بیفتم سطحم متوسطه لیسنینگم خوبه اسپیکینگم بده بنظرت کلاس ترمیک شرکت کنم یا معلم خصوصی بگیرم کدوم موسسه بهتره؟ میخوام سطح زبانم بالا بره قصد آیلتس و اینا ندارم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
اسپیکینگ باید با مدرس باشه عزیزم. چون نیاز داری فیدبک بگیری. کجا رو درست گفتی کجا اشتباه و... اگه خو ...
مرسی عزیزم الان میرم سرکار بمدت میخواستم مرخصی بگیرم توی زمستون حدودا اون موقع پس مزاحمت میشم ایدیت سیو کردم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...