2777
2789

به نظر من سوراخ کن، تو دور و بر من هم یک عده میگفتن بذار بزرگ شه خودش تصمیم بگیره، اما من سوراخ کردم، چون دلایلی برای خودم داشتم: 1- تو بچگی دردش خیلی کمتره، 2- خودش متوجه موضوع نیست و اذیت نمیشه 3- گفتم اگر مثلا تو بچگی دوستاشو ببینه گوشواره دارن و از من بخواد اون موقع نمیتونم سوراخ کنم چون هم استرس بهش وارد میشه هم ممکنه سرشو تکون بده و اینکه یه سوراخ ریز رو گوش هیچ اثری رو ظاهرش نداره، به فرض در آینده نخواست گوشواره بندازه خب نمیندازه، و الان انقدر از تصمیمم راضیم که خدا میدونه، تقریبا تمام کسایی که از دوست و فامیل میگفتن بذار بزرگ شه خودش تصمیم بگیره الان دخترای خودشون کلافه شون کرده، یکیشون که دخترش رو چند هفته پیش دیدم وقتی گوشواره دختر من و خواهرزادمو دیده بود اومده بود به ما توضیح میداد مامانم قول داده گوش منو سوراخ کنه منم گوشواره بندازم، مامانشم انقدر ناراحت بود می گفت شما بهترین کارو کردید، کاش منم وقتی نمی فهمید سوراخ می کردم انقدر بچم حسرت نمی کشید، از طرفی هم می گفت الان جرات ندارم ببرمش چون میترسم سرشو تکون بده جاش خراب شه یا گوش بچه اذیت شه.

دختر اولم ۶ ماهگی با دستگاه  اون گوشواره هه که با دستگاه میزنن سفت شده بود چرک کرد  در آور ...

با سوزن وحشتناکه من بچه بودم مادرم با سوزن واسم سراخ کرد هنوز دردش یادمه

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار بار تاپیک با این بحث زده شده و همیشه یه عده روشنفکر (البته با عرض پوزش) میان میگن نکن عزیزم بزار خودش تصمیم بگیره بزار هروقت بزرگ شد 😝

به نظر من اشتباهه. منم هنوز گوشای بچمو سوراخ نکردم ولی این طرز فکر اشتباهه حداقل تو ایران ما و خانواده های ما این فکر جایی نداره تازه وارد افکار مردم شده. زنا گوشواره میخان و دوس دارن حتی شده یه بار تو عمرشون دلشون میخاد گوشوارا بندازن ولی اونجا دیگه دلشون نمیاد برن سوراخ کنن و حتی ممکنه به مامانا معترض بشن که چرا بچه بودم نکردی که الان راحت باشم و نخام گوشواره نمیندازم فوقش. بچه هم تا دو سه ماه اصلا نمیفهمه و عمرا هم یادش نمیمونه و هیچ اثری هم تو روحیه ش نداره پس بهتره زودتر سوراخ کنیم زودترم خوب میشه. بزرگ شه سخت تره. از ما گفتن. هرچند من خودم به دلایلی که بچم مریض و گوشاشو از اول میخاروند نمیتونم سوراخ کنم باید بزارم بزرگ بشه ولی میدونم بزرگ بشه صدبرابر اذیت میشه و یادشم نمیره و شایدم دلخور بشه که چرا برام سوراخ نکردی که الان راحت باشم

من دختر اولم سه سال بود مدام میگفت گوشواره میخوام.با دستکاه سوراخ کردم..از صداش خیلی ترسیده بود.گوش دوم اش رو من و باباش به زور نگهش داشتیم. تا زد...خلاصه پسفردام دیدم یک گوشواره اش نیست...دوباره روز از نو..

دختر دوم ام سه سالشه هنوز نبردم..خودش گاهی میگه میخوام گاهی میگه نمیخوام...

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
به نظر من سوراخ کن، تو دور و بر من هم یک عده میگفتن بذار بزرگ شه خودش تصمیم بگیره، اما من سوراخ کردم ...

ممنون عزیزم اره میبرمش فردا...اینجوری خیالم راحت میشه...خیلی استرس دارم

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
هزار بار تاپیک با این بحث زده شده و همیشه یه عده روشنفکر (البته با عرض پوزش) میان میگن نکن عزیزم بزا ...

چرا کنار روشنفکر با عرض پوزش نوشتین؟ خیلی صفت خوبیه که. من اینقدر دوست دارم روشنفکر باشم 😀

ممنون عزیزم اره میبرمش فردا...اینجوری خیالم راحت میشه...خیلی استرس دارم

درمانگاه میبری؟

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

چقد مامانای دختر دار ناز دارن 😆 وقتی بزرگ شد اگه خواست  گوششو سوراخ میکنیم چیه دیگه.  حتما پسرم ختنه نمیکنید تا بزرگ بشه ببینید دلش هست یا نه😩

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
چقد مامانای دختر دار ناز دارن 😆 وقتی بزرگ شد اگه خواست  گوششو سوراخ میکنیم چیه دیگه.  حتم ...

میگن یه جور سکنجه جسمی محسوب میشه و تو کشورهای دیگه کودک ازاریه و جرمه

دختر من ۱۷ روزگیش رفتم پیش مامانم دو دل بودم به شوهرم زنگ زدم گفت هر جور خودت میدونی مامانم براش سوراخ کرد با پماد تتراسایکلین هم چربش میکردم بعد از یه مدت هم گل گوش رز خریدم زدم‌گوشش تا بزرگتر شد براش گوشواره خریدم خوب حلقه ای میندازین گوش بچه نمیدونه میکشه پاره میشه یا اذیت میشه گل گوش بگیرین