2777
2789
عنوان

آی یو آی

343 بازدید | 31 پست

کسایی که چن وقت پیش تواین گرونی هاآی یو آی انجام دادن هزینش چقد شد؟

من ماه بعد آی یو آی دارم 

باید برم ازهمون موسسه بپرسم؟

اتاقی برای نمونه گیری آقایون دارن؟

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قیمتاش خبر ندارم ولی مراکز دولتی 85 درصد تخفیف داره و چیزی حدود پنجاه تومن شاید بشه هزینه ی آی ی ...

توی بیمارستان هم جداست 

چون آقام به تنهایی نمیتونه نمونه بگیره برلی آزمایش هم توخونه میگرفتیم واسه همین نگرانه

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
آی یو آی خیلی نیست گلم نهایتش یک ملیون بشه ولی آی وی اف گرونه ۱۰ ملیون ب بالاست

واااای خدارو شکر دیروزازدکتر پرسیدم گفت مراکز خصوصی ۵۰۰تا۶۰۰میشه دولتی ۵۰تا۶۰تومن نمیدونم کجا بهتره

آی یو آی اسپرم مرد و شست و شو میدن و سالم هاشو برمیدارن با لوله وارد رحم زن میکنن

ای وی اف اسپرم مرد و تخمک زن رو برمیدارن و باهم جفت میکنن بعدش ک جفت درست شد وارد رحم زن میکنن

ای یو ای تفاوتش با ای وی اف چیه

آی یو آی مثل نزدیکی طبیعیه و فقط تفاوتش اینه که نمونه اسپرم مرد رو میگیرن و تو آزمایشگاه تقویت میکنن و به رحم زن تزریق میکنن با سرنگ مخصوص

آی  وی اف یا میکرو تخمک رو از تخمدان زن برمیدارن و با اسپرم مرد تو آزمایشگاه لقاح میدن و بعد از سه روز جنین سه روزه رو انتقال میدن به رحم زن

ای یو ای تفاوتش با ای وی اف چیه

گلم یکی ازدوستان گفتن 

آی یو آی اسپرم مرد و شست و شو میدن و سالم هاشو برمیدارن با لوله وارد رحم زن میکنن ای وی اف اسپرم مر ...

شما ازقیمتا خبرندارین؟واینکه اتاق نمونه گیری دارن یانه؟