2777
2789
عنوان

موهایی که اصلا بلند نمیشه😭😭😭😭

21183 بازدید | 40 پست

سلام

موهام چندین ساله که رشد نکرده.تا گردنمه. بعداز چند سال هنوز روی گردنمه.نه رنگ میکنم نه دکلره. دیگه زبر و خشک شدن.موهای جسد بیشتر از من رشد میکنه.غذام خوبه.هر چیزی که لازمه می خورم قدم ۱۷۵  وزنم ۷۲

اما موهام اصلللللللللللا رشد نمیکنه.خداااااااااااااآ😭😭😭😭😭

کسی هست که روش جادویی بهم بگه

مثلا یکی میگفت یه آمپول بشکون  روی ریشه موهات. اسمشو یادم نیس.ب۱۲ یا بکمپلکسو....

کوتاهشون کردی اینمدت مو هر سه ماه باید ۳ تا ۴ سانت کوتاه بشه 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بده ی نفر دیگه برات نوکش رو کوتاه کنه بعضیا دستشون سنگینه بده یکی ک دستش سبکه

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا تاپیک گیسو کمندا محلول جادویی رشد مورو استفاده کن 😁

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

https://www.instagram.com/haircare_sogand/?utm_source=ig_profile_share&igshid=1v4mywcwqztbq ب این لینک هم ی سر بزن خیلی عالیه

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
مو دربهترین حالت ماهی یک سانت رشد میکنه اگه هر۳ماه ۳ الی۴ سانت بزنیم که بلندنمیشه 

واااااا برعکس من هر دو ماه میرم  اندازه ۴ انگشت میزنم ماه بعد همونقده که 🤣🤣🤣

بدن ها با هم فرق داره من کلا رشد مو دست و پامم خیلی زیاده و سریع

من روغن نارگیل و زیتون رو مخلوط کردم بعد از هر حمام یکمی ازش کف سرم ماساژ میدم.امروز رفتم سر آیینه دیدم سرم موی ریز در اورده

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻