2777
2789
عنوان

موهایی که اصلا بلند نمیشه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21186 بازدید | 40 پست

رشد ناخن و مو خیلی بهم ربط داره 

اگه ناخنت خیلی بلند کردی سعی کن بیشتر کوتاه کنی تا موهات بیشتر رشد کنه 

کش. و گل سر قرمز برای مو خیلی مفید، رنگ دانه های موی رو تحریک می کنه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگه من بجات بودم میرفتم دکتر مو تو زیبایی خیلی تاثیر داره.خدایی نخواسته آسیب ببینه خیلی سخت میشه درمانش کرد

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

عمرموهات کوتاه وقتی به اون اندازه میشن میریزن  هرکسی تارموش یه اندازه خاص رشد میکنه ازیک سال تا5سال عمرتار موهست  امکان داره تیروئید یاکم خونی یاکمبود ویتامین ب داشته باشی  یاکمبود روی  اول آزمایش بدهید تاکمبودتون معلوم شه درضمن وراثت هم میتونه نقش داشته باشه

بخدا😭😭😭😭دیگه جلوی شوهرم همیشه بستس موهام چون افتضاحه

عزیزم اون پیج که دوستمون گذاشت عالی بود

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
بخدا😭😭😭😭دیگه جلوی شوهرم همیشه بستس موهام چون افتضاحه

وازلین بزن کف دستت 

بعد آروم بمال روی موهات 

نه خیلی ها 

یکم بزنی نرم میشه 

به رشد ش هم کمک می کنه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار