2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147901 بازدید | 5189 پست
سلاااام دوست جونای خودم, حال من که عااااااااالیه شماهام عالللللین؟؟ امرررررروز   از اسمون واسمو ...

سلام صبای نازنین. صبح شما بخیر

بچه ها چه روزای خوبیه این روزا. این هوا کیف آدمو کوک می کنه

اینا رو ب خودم میگم آیا درسته؟؟ من نباید رو همسرم حساس باشم من ب همسرم وابسته نیستم و اگر توجهی ب ...

رویا جون مراقب آرزوهایی که می کنی باش. به این فک کرن که همسرت همه توجهش به تو باشه. زندگیت فلج میشه. دیگه نمی تونی تکون بخوری. تمام استقلال روحی و روانیت از بین میره.

میگی حتی اگه بهم فحشم بده ناراحت نمیشم. این خیلی آرزوی بدیه. حواست باشه چی درخواست می کنی که بعدا که برآورده شد فقط برات پشیمونی میمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر آرزویی که می کنی به این فک کن که اگه اتفاق بیفته چی میشه.

مثلا میگی بی توجهی هاش برام مهم نیست. خوب یعنی دوس داری یه وضعی بشه که اون به تو بی توجهی کنه و توام دیگه اینقد بهش بی علاقه باشی که برات مهم نباشه؟ این میشه ته آرزویی که تو کردی.

کائنات کاری نداره که منظور تو چی بوده. کائنات به کلماتی که استفاده می کنی گوش میده و عملیشون می کنه. بعد ما میگیم آخه چرا اینجوری شد. من که منظورم چیز دیگه ای بود.

اگه به باورهایی که نوشتی توجه کنی (تا اونجایی که من تونستم بخونم) همش دور و بر همسرت می گرده. یعنی باورت شده که زندگی تو معنایی به جز همسرت نداره. وقتی مجرد بودی چیکار می کردی؟ آیا یه زندگی قشنگ و مستقل برای خودت نداشتی؟ حتما از نظر فکری اونقدر آزاد بودی که بتونی کارای زیادی انجام بدی. ولی الان خودتو کردی تو زندان.

یادته گفتم چون مشغولیت فکری نداری همش به شوهرت فکر می کنی؟ هنوزم همینو میگم. به چی علاقه داری؟ شروع کن به انجامش. نگو شوهرم نمیذاره. این باور رو برای خودت نهادینه نکن. آروم آروم شروع کن. اونم باهات راه میاد.

اگه تو یکسره تو فکر و خیال شوهرت باشی باعث میشه از کوچیکترین چیزی که ازش ببینی ناراحت بشی. این فقط تو رو زجر نمیده. کم کم تبدیل به یه عذاب الیم برای شوهرتم میشه. مجبوره واسه همه چیزی به تو جواب پس بده. آزادی اونم کم کم از بین میره. بعدشم کم کم همونی میشه که توی باورات اون بالا نوشتی. خودتو آزاد کن. برای زندگیت آزادانه و البته با در نظر گرفتن مصلحت زندگی زناشوییت تصمیم بگیر. اما رها باش. رها بودن رو با آویزون بودن مقایسه کن. ببین چقدر بزرگی برای آدم میاره. اما آویزون بودن نتیجه ای جز حقارت نداره.

باورهای محدود کننده مثل سنگ جلوی پیشرفتتون رو می‌گیرند... اونهارو بشکن.. رها کن.. کودک ش ...

سارا جون من چندتا از پیاماتون رو تو گروه میخایم با قانون جذب باردار شیم گذاشتم، حلال کن البته با ذکر اسم خودتون گذاشتم

راضی هستید که پیامهای انگیزشی ازش تو گروهمون استفاده کنم؟

با سپاس

لطفا برای واقعی شدن تیکرم دعا کنید، سپاسگزارم🙏
عزیزم ببخشید اون پیامی ک میفرستم ب خصوصی کسی رو کجا میتونم ببینم؟؟ تو پاشبورد فقط پیامای دریافتی هس ...

عزیرم می‌تونی بیای ت لگرام؟؟؟اونجا هم کانال داریم هم گروه تشکیل دادیم ،همه ی بچه های این تاپیک هستن ،قانون جذبی ها دور هم جمعن ،شما هم بیا گلم

سارا جون من چندتا از پیاماتون رو تو گروه میخایم با قانون جذب باردار شیم گذاشتم، حلال کن البته با ذکر ...

اره عزیزم معلومه 👌😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سلام دوستان 

من از اول تایپبک همراه شما بودم ولی عضو نی نی سایت نبودم همیشه میام تایپیک ها رو می خوانم و اونایکه جالب و دنبال میکنم و هر روز صبح به عشق این تایپبک میامدم نی نی سایت الان که رفتید تو ت ل گ ر ا م نمی تونم همراهیتون کنم لطفا یکی منا عضو گروه کنه البته عضو کانال هستم ولی گروه نیستم.ممنون دوستان خوب.راستی منم با شماهم تمرینها رو شروع کردم و جذبای خوبی داشتم

رویا جون مراقب آرزوهایی که می کنی باش. به این فک کرن که همسرت همه توجهش به تو باشه. زندگیت فلج میشه. ...

چه نکته ظریفی شادی😉 اینکه گفتی اگه همسر آدم تمام حواسش ب آدم باشه استقلال روحی آدم از بین میره واقعا هم همینطوره

آفریننننن

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
ببین هر آرزویی که می کنی به این فک کن که اگه اتفاق بیفته چی میشه. مثلا میگی بی توجهی هاش برام مهم ن ...

چقدر تو باتجربه ای شادی😀😀 یادم باشه تو این زمینه ها ازت مشورت بگیرم بعدا😉

ممنون ک اینا رو میگی😍

واااای ندا جون چقدر این متنت ب دلم نشست😄 چقدرررررر قشنگ بود👏👏👏👏👏👏👏 واقعا همینطوره واقعاااا ...

مریم خانم چطور تو خصوصی پیام بفرستم واسه الهه خانم میشه منم عضو کانال کنید  من بلد نیستم  تو خصوصی پیام بفرستم 

سلااام به همه دوستای گلمممم 😍😍😍😍 عصر آخرین جمعه سال ۹۷ تون بخیرررر ❤️❤️❤️❤️❤️ ایشالا ک دیشب هر ...

سلام الهه خانم  چهارشنبه سوری مبارک عزیزم ببخشید من بلد نیستم به شما میام بدم میشه منم تو کانالل عضو کنید الهی خوشبخت بشی از وقتی با شما وقتتون جذب آشنا شدم به آرامشی رسیدم دستتون درد نکنه

مریم خانم چطور تو خصوصی پیام بفرستم واسه الهه خانم میشه منم عضو کانال کنید  من بلد نیستم   ...

سلام.آیدی تلگرامت رو بده .تو پی وی لینک رو برات بفرستم

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
مریم خانم چطور تو خصوصی پیام بفرستم واسه الهه خانم میشه منم عضو کانال کنید  من بلد نیستم   ...

سلام عزیزم به الهه میگم بهت پیام بده تو خصوصی و عضوت کنه. خودم نمیتونم عضوت کنم