2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
میان آرزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد.... پس اگر دوست دارید به آرزویتان برسید با تم ...

واااااااای فوق العاده زیباست مطلبت فوق العاددددهههه😄😄😄😄😄😄😄کیف کردم سحر کیییفف👏👏👏👏👏

ممنون ک حال دلمو خوب کردی ب این سادگی

خدا حال دلت رو خوب کنه😘😘😘😘

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلام دوستاي خوبم من تو اين مدت چند تا جذب خفن داشتم كه دوست دارم با جزئييات براتون تعريف كنم متاسفا ...

سلااااااام خااااانمممممم گل😄 خوبی عزیزم واقعاااا جذبت عالی بود مخصوصا اونجاش ک بو کردی😂😂😂 درکت میکنم  و میدونم چ کیفی داره

خوششش بگذره😄 ایوللللل از بقیه جذباتتم بعدا بگو

خوشحال میشیم واقعااااا ممنون😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به دوستان شاد و پر انرژی خودددددددم😊😊 امیدوارم لبخند و خنده لحظه ای از لب هاتون دور نشه گلی ...

سلااااام فاطمه جون خوبی عزیزم

نی نی چطوره؟

وای من با این همه دعای قشنگ  چکار کنم ک میدونم مستجابه چون تو دعا کردی😄😄😄😄

حتما در حق خودت زودتر مستجاب  میشه😍

مامالی جون ایشالا دوباره برگردین به همون روزای اوج در کنار دختر کوچولوی خوشکلتون. چقد عالی بود این ج ...

من باهات شروع کردم😁 ممنون از این همه حرف قشنگی ک زدی  و این همه وقت گذاشتی واسه نوشتنش 

ممنون ک ما رو لایق دونستی ک اینا رو بهمون بگی شادی جان

تو زندگیت عین اسمت شاده😘😘😘

واقعاااااا منم وقتی میبینم ک سرپناهی دارم ک توش بخابم و سقفی ک شبای سرد زمستون رو توش بخابم و کارتن خاب نیستم خداروشکر میکنم

شکر میکنم ک خدا بهم دست و ما داده ک کارای شخصیم رو بکنم

شاید مسخره باشه ولی اگه یکم هممون فکر کنیم ک چه نعمت بزرگیه ک خودمون ب تنهایی میتونیم دستشوییمون رو بریم و خیلیا نمیتونند همین کار ساده رو انجام بدند و دارند زجر میکشند. یا چقدر این دوتا چشمی ک داریم زیرترین چیزا رو میبینیم و تصاویر زیبای طبیعت رو ببینیم ک هیچ دوربینی نمیتونه اینقدر دقیق رنگای طبیعت رو نشونمون بده و کلی نعمت دیگه ک ب ظاهر ساده است!!!!

ما نعمت خیلیییی زیاد داریم ک ازش بی خبریم

خدا جونم شکرت شکرت شکرتتتتتتتتتتتتت ک هرچی بگم کمه😄😄😄😄😄😄

سلااااام😍واقعااااا عالی بود عاطفه جان تبریک میگم و خوششش بگذره👏👏👏👏 خیلی باحال بود😃

فدات شم من،مرسی😍

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

سلااام به همه دوستای گلمممم 😍😍😍😍

عصر آخرین جمعه سال ۹۷ تون بخیرررر ❤️❤️❤️❤️❤️

ایشالا ک دیشب هر آرزویی کردین خیلیییی زود محقق باشع و همه آرزوهاتون از ته دلتون و با ایمان کامل بوده باشه 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

خوشگلا لطفا یکی یکی بهم خصوصی پیام بدید که لینک گروه تل گرام بدم بهتون 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلااام به همه دوستای گلمممم 😍😍😍😍 عصر آخرین جمعه سال ۹۷ تون بخیرررر ❤️❤️❤️❤️❤️ ایشالا ک دیشب هر ...

سلام عزيزم

عصرت به خير 

برات درخواست دوستي فرستادم كه بتونم خصوصي پيغام بدم

😘😘😘😘😘😘

سلااااااام خااااانمممممم گل😄 خوبی عزیزم واقعاااا جذبت عالی بود مخصوصا اونجاش ک بو کردی😂😂😂 درکت م ...

سلام عزيز دلم

خوبي

نبودي قشنگ جاي خاليت حس ميشد❤️❤️

اره واقعا خودمم كيف ميكردم از اون بو كردنه😁😁😁 چون اون بو قشنگ منو پرتاب ميكرد به اونجا😍😍😍

باشه عزيزم حتما ميگم

سلااام سحر جون خوبی ؟ تبریک میگم بابت پروفایل قشنگتتتت😄😄 دوست ندارم پروفایل خالی باشه😁

سلام خوبی مریم جون ؟؟اتفاقن به فکرت بودم چرا خبری ازت نیس.اتفاقن منم دوست ندارم پروفایل خالی باشه.بالاخره با تلاش شد😅😅😅

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
واااااااای فوق العاده زیباست مطلبت فوق العاددددهههه😄😄😄😄😄😄😄کیف کردم سحر کیییفف👏👏👏👏👏 ممنو ...

قربونت عزیزم.ان شاالله که همیشه حال دلت خوب باشه گلم

♥️♥️♥️♥️♥️

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
یکی از بیمارى‌هاى خطرناک، مرضى بى‌صداست که هیچگونه علامتى نداشته و ندارد، اما مى‌تواند آسیب شدیدى به ...

واااای ندا جون چقدر این متنت ب دلم نشست😄

چقدرررررر قشنگ بود👏👏👏👏👏👏👏

واقعا همینطوره واقعااااا باید هرلحظه شکرگذار خدا بود چون هرلحظه ک نفس میکشیم از نعمت خداست😀

ممنون از تو و از همه دوستانی ک مطالب زیبا میزارند و ما رو امیدوار میکنند و ب یاد خدا میندازند

ممنون از همتون ک اینقدرررر مهربونید و دوست داشتنی 

برای تک تکتون بهترینها رو در زندگیتون آرزومیکنم

آرزو میکنم دلتون و زندگیتون سراسر شادی و نشاط و آرامش و سلامتی  و پربرکت باشه 

آرزو میکنم خدا همیشههههههه کنارتون باشه😍😍😍😍😍

سلام عزیزدلللللم خوبی خانومی؟اسمتو نمیدونم ماهی جونم چقد خوب خداروشکر که نامه به فرشته تونست اون مسا ...

عجججب کلکی زدیااااا حال کردم🤣🤣🤣🤣🤣

خب طلا بخر

هدیه کادو طلا و موبایل بده ب خانوادت ب همسرت و...

من ک فعلا بازی فراوانی رو انجام نمیدم ولی اگه روزی بخام انجام بدم مطمعنمممم ک پول کم میارم 😂

تو پولداری از همه جیز گردنترینش رو بخر

چیزای لوکس بخر. اگه بخای یه خونه با وسایل لوکس بچینی کلی پول کم میاری!!! فرض کن یه جهاز خوب میخای از نو واسه خودت بخری.

اووووه پول کم میاد😁

سلاااام عزیزای دلم چطورین؟؟؟؟؟؟ 😍 ❤️ 😘  به به چ صبح دل انگیزی 😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ چ روز خو ...

سلاااام الهه قشنگم خوبی عزیزم چقدرررر دلم برات تنگ شده بود

هااای اومدی بالاخره😁احساس کمبود میکردم تو ک نبودی😉

البته منم چند روزی نبودم...

من کاملاااا با تل گرام موافقم.اینجا خیلی محدودیت داره تو حرف زدن و کلماتی ک بیجهت فیل.تر شده و الکی آدمو ب درد سر انداخته!!! و اینکه صفحات رو دیرتر باز میکنه مخصوصا وقتی پاسخی رو ریپلای میکنیم و میخاییم بریم ب صفحه قبل😠و اینکه اینجا حرفامون ثبت میشه و درآینده خیلیا میاند میخونند از یه جهت خوبه و از یه جهت هم بده چون ممکنه آشنا بیاد ببینه و دوست نداشته باشیم😔

میدونم نظرمو دیر گفتم چون نبودم ولی ب نظر من یه کانال واسه مطالب آموزشی بزار و هرمطلبی یا تمرینی ک میزاری شماره گذاری شده باشه ک اگه درخصوصش سوالی داشتیم بگیم، سوال در مورد مطلب شماره ۲۴ هست مثلا...

من نمیگم اینجا نباشه.من میگم هم کانال مطالب اموزشی باشه و هم یه گروه واسه کسایی ک تو تل راحت ترند و اینجام باشه واسه کسایی ک اینجا راحت ترند

هرکسی خواست عضو گروه تل هم بشه

درضمن کسایی ک میگند سرعت تل بده میتونند تل گرام طلایی نصب کنند!

ولی اگه هم کانال مطالب آموزشی باشه و هم گروه تبادل نظر و هم تاپیک عالی میشه😉

من ک لحظه شماری میکنم ک بریم گروه تل گرام😀