2777
2789

یه پیج اینستا از من فیلم گرفته بابت تبلیغات تو پیج گذاشته اولش که ویدئو گرفتن مشکلی نداشتم ولی بعدش پیام دادم که اون پست رو پاک کنه ولی نمیکنه میتونم ازش شکایت کنم؟ نتیجه میگیرم نگه موقع ظبط رضایت داشتی؟

نه چه شکایتی با میل قلبی و باطنی و رضایت کامل اینکار کردی...اگر هزینه گرفتی خب بابات کارت بوده

ن هیچ هزینه‌ای نگرفتم از اولش هم رضایت نداشتم دو دل بودم ولی با اصرار و زور اونا تو رودروایسی گیر کردم فیلم گرفتن ولی بعدش پشیمون شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هیچ هزینه‌ای نگرفتم از اولش هم رضایت نداشتم دو دل بودم ولی با اصرار و زور اونا تو رودروایسی گیر کر ...

خب پس میتونی بری پلیس فتا که ب جرایم سایبری رسیدگی میکنن اونجا طرح شکایتت مطرح کنی

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
میتونی ثابت کنی با زور راضیت کردن و باحرفاشون خامت کردن ک رضایت ب فیلمبرداری کنه؟؟

مدرکی ندارم چون فقط اونجا صبحت کردیم ولی اونا هم مدرکی برای رضایت من ندارن

نه اشاره‌ای به اونا نشده ولی باز نمیخوام اون فیلم گذاشته بشه

خب خوبه ك چيزي نگفتي البته اگرم گفته بودي بازم چون نه قراردادي بوده نه هزينه بهت دادن  شايد ميتونستي ولي من وكيل نيستم و نميدونم در كل انتشار تصاوير شخصي جرم هست برو پيگيري كن اگه انقد ناراضي هستي اونام بر ميدارن

زودتر اقدام كني بهتره دير بشه پليس فتا هم ميگ خيلي هم ناراضي نبودي شايد قصد ديگه اي داري ازشكايت

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

فکر نکنم اگرم باشه نمیشه گیر آورد

پس بیخیالش شو‌ کلی هزیینه میکنی اخرشم هیچ کلی کپی و مدرک و عریضه نویسی باید کنی خودتون حل و فصلش کنید بره بعدا برات دردسر نشه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
پس بیخیالش شو‌ کلی هزیینه میکنی اخرشم هیچ کلی کپی و مدرک و عریضه نویسی باید کنی خودتون حل و فصلش کنی ...

خودش پاک نمیکنه این فیلما ممکنه برای من دردسر ایجاد کنه باید پاک کنه خیلی پروعه

خودش پاک نمیکنه این فیلما ممکنه برای من دردسر ایجاد کنه باید پاک کنه خیلی پروعه

واسطه ببر خانواده ت خلاصه کسی ک حساب ببره....اما نه تلفنی نه پیامکی نه حتی لفظی تهدیدش نکن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
واسطه ببر خانواده ت خلاصه کسی ک حساب ببره....اما نه تلفنی نه پیامکی نه حتی لفظی تهدیدش نکن

قبول نمیکنه میخوام با شکایت تهدیدش کنم مگه چیه؟ اگرم تهدید هم گوش نکرد دیگه واقعا شکایت میکنم