2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

لیست مطالب تاپیک

•تمرین1_تغییر باورها ...ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون...ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا...ص۱۲

• پرسش و پاسخ...ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی...ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده...ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند...ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند...ص۳۲

•جذب هامون...ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل...ص۴۹

•تمرین۸_دفتر شکرگذاری...ص۹۲

•تمرین۹_بازی فراوانی...ص۱۴۰

•تمرین۱۰_نامه به فرشته ها...ص۱۹۴

@poopak_90   

عزیزم صفحه ۲۳۸ رو بخون مطلبی ک در پاسخ ب دوستمون نوشتم ک یکم طولانیه ها.شاید کمکت کنه و مفید باشه برات😘

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلااااااام به همممممممه ی دوست جونیای خودم، امیدوارم امروز براتون پر از خبرهای فوق العاااااااااااااد ...

سلام دختر مهربون عزیزم اومدی تل تو گروه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نکته ظریفی شادی😉 اینکه گفتی اگه همسر آدم تمام حواسش ب آدم باشه استقلال روحی آدم از بین میره واقع ...

مریم جون واقعا بعضیا متوجه این نکته نیستن. اگه کسی همه حواسش به ما باشه در کنار اینکه مهر و محبت زیادی نثار ما می کنه، ناخودآگاه رو کوچیکترین رفتارای ما حساس میشه. حتی نشستن و راه رفتنت، قاشق تو دهن گذاشتن و آب خوردنت براش معنا پیدا می کنه. اول اینکه تمام اعتماد به نفس آدمو از بین می بره چون هرکار کوچیکی بخوای بکنی باید به این فک کنی که چه واکنشی قراره نشون بده و این آدمو فرسوده می کنه و دوم اینکه اگه اعتراض کنی جوابش اینه که احمق من تو رو دوس دارم که اینا رو بهت میگم. ولی خوب این یه جور بیماریه و آدمو اسیر می کنه.

من فک می کنم به جای اینکه بگیم «دوست دارم همه حواسش به من باشه» بهتره بگیم «دوست دارم عاشقانه و عاقلانه منو دوس داشته باشه.» چون محبتی که عاقلانه نباشه میشه حکایت دوستی خاله خرسه.

چقدر تو باتجربه ای شادی😀😀 یادم باشه تو این زمینه ها ازت مشورت بگیرم بعدا😉 ممنون ک اینا رو میگی😍

مریم جون آره واقعنم من اینا رو تجربه کرده م. دارم بهتون میگم که شما دیگه تجربه نکنین چون جز پشیمونی سودی نداره. آفرین به شما که اینقد توجهت زیاده

بچه ها راستی سال نوی همه تون مبارک. من اون لیستی که یکی از بچه ها گفته بود رو همراه با شوهرم نوشتم. یعنی نوشتم که در سال گذشته چه کارای مفیدی انجام دادیم و چیا خریدیم. باورتون نمیشه که بگم با اینکه من خطم ریزه ولی ورق کم آوردم و یه برگه دیگه آوردم اونم یه صفحه ش پر شد. بعدشم یه برگه هر کدوممون برداشتیم و نوشتیم که برای سال جدید چه آرزوهایی داریم. این بارم برگه من هر دو طرفش پرشد.

بچه ها راستی سال نوی همه تون مبارک. من اون لیستی که یکی از بچه ها گفته بود رو همراه با شوهرم نوشتم. ...

سلام شادی جون عیدت مبارک😍😍😍ممنون ب خاطر حرفای قشنگت

مطمعنم ک سال خوبی داری و به تمام آرزوهایی ک داری و براشون داری زحمت میکشی میرسی😉😍

عه اومدی بی سرو صدایی پس خودتو اونجا معرفی کن بشناسمت عزیزم😘

فدات عزیزم  

تو گروه اسمم زهراست این چند روزه یکم سرم شلوغ بود ماشاله زیادم چت کردید نتونستم بخونمتون . چند روز دیگه بیشتر میام تل تا پیاماتونو بخونم و لذت ببرم از جذبای قشنگتون

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست