2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
عزیزم خوش اومدی و خدا رو شکر که اینقد همدیگه رو دوس دارین. آرزو می کنم عشقتو پایدار باشه و بوی خوشش ...

مشغولیتم کمه گلم

تقریبا هیچی

خیلی بیکارم

درس نتونستم بخونم همسرم اصلا اجازه نمیداد برم دانشگاه

منم تاپیش خوندم و الان تو خونه بیکارم

البته تو تدارکات عروسی ایم فعلا

مشغولیتم کمه گلم تقریبا هیچی خیلی بیکارم درس نتونستم بخونم همسرم اصلا اجازه نمیداد برم دانشگاه م ...

یه دلیل اینکه اینقد حساس و زودرنجی اینه که مشغله ای تو زندگی نداری. اگه سرتو با یه چیزی که بهش علاقه داری گرم کنی دیگه اصلا فرصتی نمی مونه که بخوای از شوهرت یا هر کس دیگه ای برنجی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیما کجایی پس تو آخه😐😐 تو خصوصی آیدی تل ات رو بفرست واسه الهه تا ادت کنه تو گروه

همینکارو کردم اومدم عزیزدلم 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
اولش همه همینطورند نگران نباش. ما خودمونم آدمایی منفی نگری بودیم ک الان داریم مثبت نگر میشیم و خیلی ...

عزیزم من تمرین اول رو انجام دادم حالا چیکارکنم

اینم عکس لیستم

(علی اسم عشقمه ینی همسرم)

اینا رو ب خودم میگم آیا درسته؟؟

من نباید رو همسرم حساس باشم

من ب همسرم وابسته نیستم و اگر توجهی ب من نکرد مهم نیست چون من خدا رو دارم و بواسطه خدا و کائناتی ک هرلحظه منتظرن تا من بخام وبهم بدن همه چیزو بدست میارم

کافیه فقط تو ذهنم بخام

کافیه تصور کنم ک من ارامش دارم و حتی اگر همسرم بهم فوش هم بده(ک هیچوقت اینکارو نمیکنه!)هم ناراحت نمیشم و اجازه نمیدم اعصابم بهم بریزه چون خدا و کائنات رو دارم ک هرچی بخام بهم میدن

باید باورکنم. ک دیگه حساسیتی روهمسرم ندارم

دیگه بی توجهی هاش مهم نیست

(هرچند میگما همسرم عاشقمه ولی گه گداری پیش میاد از ی رفتارش ناراحت شم)

ایا اینجوری پیش برم میتونم حساسیتمو ازبین ببرم؟

مثلا من میخام همسرم فقط وفقط ب من محبت کنه و هیچ کس دیگه ای سهمی تواین محبت نداشته باشه هیچکس

چیکارکنم

اینا رو ب خودم میگم آیا درسته؟؟ من نباید رو همسرم حساس باشم من ب همسرم وابسته نیستم و اگر توجهی ب ...

رویا جون من الهه رو صدا میزنم تا جوابتو بده

اون خودش استاده.من خودمم یکی از اعضا هستم، استارتر نیستم گلم ک بتونم درست راهنمایی کنم.یه وقت یه چیزی میگم اشتباه باشه

منتظر باش تا بیاد جوابتو میده😉

@sara0098  

الهه جان جواب رویا خانم رو بده و راهنماییش کن بی زحمت😘

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

عزیزم باید ب نوع نوشتن توجه کنی. سعی کن جمله بندیت کلمات منفی نداشته باشه.

مثلا بنویس: من از هرنظر آدم مستقلی هستم و زندگیم روز ب روز عالی و عالیتر میشه

همسرم عاشق منه و تمام توجه اش به منه.

من و همسرم زندگی عاشقانه ای درکنار همدیگه داریم و از وجود هم لذت میبریم.

همسرم انسان فداکاریه و به همه کمک میکنه و منم اون رو درک میکنم و باهاش همکاری میکنم 

خدایا شکرت از زندگی زیبایی ک دارم.من خوشبختم

@roya19245  

عزیزم باید ب نوع نوشتن توجه کنی. سعی کن جمله بندیت کلمات منفی نداشته باشه. مثلا بنویس: من از هرنظر ...

ازت متشکرم

استارتر ازم درخاست دوستی کرده بود منم بهش پیام دادم

سوال کردم ازش

دیر جواب میده؟کی ها میاد معمولا؟

عزیزم باید ب نوع نوشتن توجه کنی. سعی کن جمله بندیت کلمات منفی نداشته باشه. مثلا بنویس: من از هرنظر ...

عزیزم ببخشید اون پیامی ک میفرستم ب خصوصی کسی رو کجا میتونم ببینم؟؟

تو پاشبورد فقط پیامای دریافتی هست

اونایی ک ارسال میکنیم کجامیرن؟

ازت متشکرم استارتر ازم درخاست دوستی کرده بود منم بهش پیام دادم سوال کردم ازش دیر جواب میده؟ ...

همیشه صبحها میومد ولی اصولا نزدیک عیده همه دوستان کمتر میاند

عجله نکن جوابتو میده

الهه جون صبوره

عزیزم ببخشید اون پیامی ک میفرستم ب خصوصی کسی رو کجا میتونم ببینم؟؟ تو پاشبورد فقط پیامای دریافتی هس ...

تو قسمت پیامها برو و روی اسم شخصی ک پیام بهش دادی بزنی.لیست پیامهای ارسالی و دریافتی بینتون میاد.همش یه جاست.