2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147905 بازدید | 5189 پست
دوست جونا این لینک کانال ک الان زدم @beautifullifeooo .  برای گروه توی تل گرام باز منتظر نتیج ...

بچه هااااا جوین شین لطفا همگی 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
بچه هااااا جوین شین لطفا همگی 

سلام الهه جون...وای که چقد کاراتو دوست داشتم الان تو اون تاپیکت داشتم میدیدم...واقعا عالین دوست هنرمندم  

من عضو شدم

فقط چه زمانی تو کانال آموزش ها رو میزاری؟

زمان خاصی از روز یا هر زمان که وقت کنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . من هم جوین شدم . ولی یه سوال  فقط کانال است ایااا؟؟؟  گروه نیست که سوالات پرسیده بشه یا از تجربیات خوب دیگران استفاده شود ؟؟؟؟

لطفا یه صلوات 🌸برای حل مشکلم بفرستید . نیازمندم 🙏
سلام الهه جون...وای که چقد کاراتو دوست داشتم الان تو اون تاپیکت داشتم میدیدم...واقعا عالین دوست هنرم ...

مررررسی عزیزدلم لطف داری ❤️❤️❤️

نه دیگه هروقت بتونم توی کانال مطلب میزارم شمام هر وقت فرصت کردین بخونین.. 

برای سوالات هم احتمالا گروه بزنم،،  البته باید تا نتیجه نظر سنجی کامل شه صبر کنم

سلام . من هم جوین شدم . ولی یه سوال  فقط کانال است ایااا؟؟؟  گروه نیست که سوالات پرسیده بش ...

باید صبر کنیم عزیزم نتیجه نظر سنجي تکمیل شه بعد ایشالا تصمیم گیری میکنیم

سلام عزیزدلللللم خوبی خانومی؟اسمتو نمیدونم ماهی جونم چقد خوب خداروشکر که نامه به فرشته تونست اون مسا ...

گلنارجون سلام.

برای بازی فراوانی فقط به خرید وسایل خونه اکتفا نکن. تور مسافرتی بخر. وب سایتای خارجی رو پیدا کن که انواع و اقسام وسایل رو میفروشن. یه وب سایتی هست به اسم که من از اونجا خرید می کنم. همه جور قیمتی داره. شاخه های زیادی داره. مثلا اگه همه چیزی واسه خونه ات خریدی فرض کن که قراره در آینده نزدیک یه عمارت داشته باشی با یه حیاط فوق العاده بزرگ. شروع کن برای اون عمارتی که قراره به همین زودیا بخری، وسیله آماده کن. برای حیاطش که مث باغ میمونه انواع گلها و استندها و آلاچیق و سایبون و ..... خلاصه تو عمارتت حتما به استخر و جکوزی و ... احتیاج پیدا می کنی. اینا رو بخر. فراتر از خونه الانت فکر کن. ببین در رویاهات چه خونه ای رو دوست داری و توی اون خونه باید چیا داشته باشی.

💞💞💞 استر_هیکس_جری_هیکس 🔸اگر آرزوی شما بهبود اوضاع مالیتان است اما نسبت به همسایه یا دوستتان ...

وای این حرفا چقد خوب بود الهه جون. انگار یه دریچه تازه به روی من باز کرد. ممنون از این حرفا که هیچکدوم تکراری نیستن. 

بفرمایید عزیزم

وقتی که میخوام نامه بنویسم بایداسم فرشته روهم بنویسم مثلا بگم به فرشته اوریل...؟سوال دومم اینکه توگوگل نوشتن که اگه نامه نوشتی اصلانباید بفکرنامه باشی چجوری اخه بفکرش نباشم؟شوهرم هم خسیس وهم معتادو بداخلاق و...خیلی چیزایه دیگه نمیدونم چجوری بنویسم؟یه دفترتهیه کردم گفتم که تمام نامه هامو تودفتربنویسم نمیخوام بسوزونمشون بنظرت جواب میده؟

وقتی که میخوام نامه بنویسم بایداسم فرشته روهم بنویسم مثلا بگم به فرشته اوریل...؟سوال دومم اینکه توگو ...

منم قبلنا که نامه می نوشتم تو دفتر نمی سوزوندم ولی جواب میداد. نیازی به سوزوندن نیست. الان تو کامپیوتر می نویسم. همه نامه هامم پشت سرهم هست. دلیلی نداره جواب نده.

وای این حرفا چقد خوب بود الهه جون. انگار یه دریچه تازه به روی من باز کرد. ممنون از این حرفا که هیچکد ...

فدااات شم عزیزم ❤️ ❤️ ❤️ 

وقتی که میخوام نامه بنویسم بایداسم فرشته روهم بنویسم مثلا بگم به فرشته اوریل...؟سوال دومم اینکه توگو ...

معصومه جون من یه راه حل داریم برات. کار ساده ای نیست ولی جواب میده.

اگه شوهر تو سالم و دست و دلباز و خوش اخلاق باشه شما چه رفتاری باهاش داری؟ از این به بعد همون رفتارو باهاش بکن. یه مدت طول می کشه ولی اثرات معجزه  آساشو بهت نشون میده.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2577699&slug=بچه-های-تاپيک-قانون-جذب-فقط-لطفا&postId=84561364

بچه هااا تاپیک نظر سنجی 👆👆

شرکت کنید لطفا 🙏❤️

معصومه جون من یه راه حل داریم برات. کار ساده ای نیست ولی جواب میده. اگه شوهر تو سالم و دست و دلباز ...

این راه حل عالیه،،  بهش میگن ایمان فعال 😍