2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست
منم قبلنا که نامه می نوشتم تو دفتر نمی سوزوندم ولی جواب میداد. نیازی به سوزوندن نیست. الان تو کامپیو ...

شادی جان فک کنم تو دفتر بنویسی خیلی بهتره تا کامپیوتر..آخه قلم و نوشتن یه نیروی دیگه ای داره که کامپیوتر نداره ب نظرم؛؛همون نون والقلم تو قرآن که خدا قسم خورده بهشون،اصلا یه نیروی عجیب دیگه ای داره نوشتن تو کاغذ بنظرم؛؛من حسم خیلی با نوشتن تو کاغذ بهتره تا گوشیم،البته فک کنم باز همه چیز بستگی به همون ارتعاش داشته باشه ک با کدومش حست بهتر میشه

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معصومه جون من یه راه حل داریم برات. کار ساده ای نیست ولی جواب میده. اگه شوهر تو سالم و دست و دلباز ...

عزیزم من انچنانی باهاش خوش اخلاق وخوب واحترامشو نگه داشتم که حتی تصورشو نمیکنی ولی 9ساله که دارم تحمل میکنم وهیچ نتیجه ای ندیدم

الهه جان توکانال عضو شدم همه آموزش هایی که اینجا گذاشتی رو همون جا میذاری؟ اینهمه صفحه رو خوندم خیلی سخته من تازه صفحه ۶۰  ام

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊

الهه جون ممنون بابت کانال عالی بود 

کاش گروه هم بود عزیزم 

به هرحال نظر سنجی رو میذارن که در نهایت هرچی اکثریت گفتن همون بشه دیگه .

انشالله دوستانم بتونن تل نصب کنن دور هم راحتتر بتونیم انرژیهای خوبمون رو منتقل کنیم 

گلنارجون سلام. برای بازی فراوانی فقط به خرید وسایل خونه اکتفا نکن. تور مسافرتی بخر. وب سایتای خارجی ...

سلام شادی جونم مرسی قربونت برم ممنون ک بم گفتی راستش من واس خونه دیگ همه چی خریدم همه چی رو نو کردم جکوزی بلیط مسافرتم یه بار خریدم ولی ازین ی بعد بیشتر میخرم ولی فکر میکردم باید حتما عمارت یا خونه جدیدو اول بخرم بعد وسایلشو بخرم چون اگه وسایل اون خونه رویایی رو از الان ک پولم کافی نیس بخرم کجا جا بدم😀یا یه فکر میتونم فعلا یه انباری بخرم وسایلای اون خونه رو ب قول تو عمارتو😀بزارم توش تا پولم ب این مبلغ برسه

فقط اسم اون سایت رو نگفتی عزیزم دستت درد نکنه ممنون دوستم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
عزیزم من انچنانی باهاش خوش اخلاق وخوب واحترامشو نگه داشتم که حتی تصورشو نمیکنی ولی 9ساله که دارم تحم ...

عزیزم از اول مطالب تاپیک رو خوندی؟  تمرین ها رو انجام دادی؟!.حتمننننن باورهاتو اصلاح کن قبل از هرکاری...

جتمنننن روی خودت کار کن بعد میبینی اطرافتم همه چی درست میشه

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
الهه جان توکانال عضو شدم همه آموزش هایی که اینجا گذاشتی رو همون جا میذاری؟ اینهمه صفحه رو خوندم خیلی ...

ن عزیزم قرار شد به یک حدی برسیم از اطلاعات بعد بریم تل گرام...

برا همین تاپیک جدا نزدم برا کانال،،  

بهتره اول تمرین هارو  انجام بدی بعد مطالب کانال رو بخونی 

بچه هاااا اگه نظر سنجی همینطوری پیش رفت،،  شنبه صب گروه میزنم تل گرام..

فقط گروه باید سکرت باشه..هرکسی اجازه ورود نداره..

اونایی ک خودم میشناسم و توی تاپیک شرکت دارن...

نمیخام خدایی نکرده آقایی کسی مزاحممون شه...

جمعه صب خبر میدم ک برام توی خصوصی شماره بزارین یا آیدی میدم به تک تکتون..لینک نمیزارم اینجا..

که شنبه صب بریم برا دوره ی جدید 😍❣️

سلام شادی جونم مرسی قربونت برم ممنون ک بم گفتی راستش من واس خونه دیگ همه چی خریدم همه چی رو نو کردم ...

عزیزم اسم اون سایتو گفتم ولی خودشون حذف کردن. حالا دوباره امتحان می کنم www.  wayfair . com

شاید اینجوری بیاد آدرس

فاصله ها رو خودت حذف کن

شادی جان فک کنم تو دفتر بنویسی خیلی بهتره تا کامپیوتر..آخه قلم و نوشتن یه نیروی دیگه ای داره که کامپ ...

راستش من یکی اینکه میگم به طبیعت آسیب نزنم با نوشتن روی کاغذ و بعدشم باید دورشون بندازم. طبیعتو اینجوری آلوده می کنیم

یکیم اینکه تو کامپیوتر سرعت نوشتنم خیلی بالاست. چیزای بیشتری رو می تونم بنویسم و حس و حالمم موقع نوشتن خیلی خوبه. 

امیدوارم این روشم تاثیرگذار باشه آخه تو کتاب معجزه شکرگزاریم نوشته بود می تونین از کامپیوتر استفاده کنین.

فک می کنم بیشتر قضیه ارتعاش در میون باشه. مثلا ما عبارتای تاکیدی ای که میگیم یا بهشون فکر می کنیم هم جایی نوشته نمیشن ولی اگه بهشون ایمان قوی داشته باشیم اتفاق میفتن.

حرف شما حتما درسته ولی آخه هرکاری می کنم نمی تونم خودمو راضی کنم که یه چیزی رو بنویسم بعد بسوزونم (هم هوا رو آلوده می کنم هم انگار که دارم آرزوهامو نابود می کنم به دست خودم چون آدم چیزی که دوس داره رو که نمی سوزونه) یا تو آب روان بندازم (چون آب آلوده میشه). علاوه بر اینکه باید درختانی قطع بشن تا من توی کاغدشون بنویسم. الان همه ش دارم فک می کنم اون نامه هایی که 40 روز نوشتمو باید چیکار کنم. یه جور زباله تولید کردنه دیگه. چیکار کنم با خودم کنار نمیام.

تنها کاری که می تونم بکنم اینه که دعا کنم نوشتن توی کامپیوتر هم تاثیر کاغذو داشته باشه.

دوست جونا این لینک کانال ک الان زدم @beautifullifeooo .  برای گروه توی تل گرام باز منتظر نتیج ...

تل گرام همش دردسره از سرعتش بگیر برو تا .... اینجوری الان کلی پراکندگی پیش میاد الان اونایی که تلگ رام میرن اینجام میتونن باشن ولی اونایی که نمیخوان برن اینجا رو هم از دست میدن کاش اصلا از اول اسمشو نمیگرفتی

وقتی که میخوام نامه بنویسم بایداسم فرشته روهم بنویسم مثلا بگم به فرشته اوریل...؟سوال دومم اینکه توگو ...

معصومه جان، همون طور که الهه جون هم قبلا گفتن خیلی تو اسامی فرشته ها حساس نشو...من خودممم اول راهم و با آموزش های الهه جون و صحبت های دوستان و مطالعه بعضی سایت ها نامه ام رو نوشتم. و اینکه در مورد سوزوندن نامه ها فکر می کنم الزامی  نداره ...شما کاری رو بکن که حستون باهاش خوبه اگه با سوزوندن نامه حستون خوب نیست و دوست دارید تو دفتر بنویسید همین کار رو بکنید...

اینکه میگه بهش فکر نکنی منظورش اینه که رهاش کنی و روش انقد گیر نباشی که چرا نشد...چرا هنوز همون طوریه و ...شما نامه تو بنویس و ایمان داشته باش که همسرت همون طوری که میخوای میشه...

به نظرم بهتره از تمرین های اول الهه جون شروع کنی و اول باوراتو تغییر بدی در موردش... و بعد به کمک نامه و تکنیک های دیگه بقیه راه رو بری... مهم باور ماست

ایشالا خیلی زود به آرزوت میرسی و همسرت همونی میشه که میخوای

عزیزم اینم چند نمونه از نامه هایی که تو سایت ها دیدم:

مثال : زنی که به خاطر الکلی بودن همسرش از او جدا شده بود، با شیوه ی نامه نوشتن آشنا شد. شوهر او، دوازده سال بود که با او و تنها پسرشان تماس نگرفته بود. زن دلش می خواست پسرش بتواند طعم پدر داشتن را تجربه کند بنابراین شروع کرد برای فرشته ی همسرش نامه نوشتن. دو ماه بعد، همسرش بعد دوازده سال با او تماس گرفت و گفت می خواهد برای پسرش پدری کند! جالب تر اینکه دقیقا” از دو ماه قبل یعنی همان زمانی که زن نامه نوشتن برای فرشته ی درون مرد را آغاز کرده بود، مرد الکل را کنار گذاشته بود! این یک معجزه بود چون مرد از چهارده سالگی الکلی شده بود. زن می گوید : آرزو دارم همه ی مردم دنیا شیوه ی نوشتن نامه به فرشته ی درون آدمها را بیاموزند چون اگر همه آن را به کار ببندند، دنیا بهشت می شود!

مثال : خانمی می گوید با نامه نوشتن به فرشته ی خودم توانستم به راحتی ده کیلو وزن کم کنم در حالی که با هیچ روشی موفق به این کار نمی شدم!

مثال : بانویی بازرگان گفته ناگهان پی بردم که بر ضد من پرونده ای غیر منصفانه تشکیل شده و می خواهند من را مورد پیگرد قانونی قرار بدهند. قربانی شرایطی شده بودم که شخص دیگری آن را به وجود آورده بود، اما من متهم شده بودم که این وضع را به وجود آورده ام. من شروع کردم به نوشتن نامه به فرشته ی این وضعیت و از او خواستم که به سرعت و در کمال آرامش ، به این مشکل فیصله بدهد. ناگهان همه چیز آرام شد و پرونده حل شد و بیگناهی من به اثبات رسید بی آنکه من هیچ تلاش مضاعفی کرده باشم. ( بنابراین وقتی مسئله ای وجود داره می تونین به فرشته ی اون وضعیت نامه بنویسید و از اون رهایی رو بطلبید.)