2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست

راستی بازی فراوانی هم داره عالی پیش میره من که امروز روز بیستم هستم و کلی خرید عالی دارم...یه سری از وسایلی رو هم که تو بازی خرید کردم تو واقعیت هم بهشون رسیدم  

اما خدایی آدم بعضی وقت ها کم میاره ها تو خرید(حالا تو حالت عادی انقد آدم دلش میخواد خرید کنه ها...  تو بازی کم میاره واقعا)

حالا یه سوال در مورد این بازی... میگم مشکلی نداره چیزهایی رو که تو واقعیت خودمون داریم رو هم خرید کنیم؟

سلام دوستای گلم خوبین همگی؟صبح زیباتون بخیر و خوشی😉

الهه جون راجع ب نظرسنجی منم با تل گرام موافق نیستم 

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای مهربون و عزیزم حالتون خوبه صبحتون بخیر باشه خوشگلا براتون روزی سرشار از عشق و لبخند و شادی با کلی حس و حال خوب ارزو میکنم الهی هرجاهستین شاد و سلامت باشین با جذبای عالی

خیلی دوستتون دارم  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
راستی دوستان من یه تجربه داشتم در مورد نوشتن نامه به فرشته ها یه مسئله ای واسه یکی از عزیزانم ایجاد ...

سلام عزیزدلللللم خوبی خانومی؟اسمتو نمیدونم ماهی جونم چقد خوب خداروشکر که نامه به فرشته تونست اون مساله رو حل کنه الهی همیشه تو زندگیت پر از جذبای خوب و عالی داشته باشی و به هرچی که میخای برسی دوست گلم  منم روز 33 بازی فراوانی ام باور کن دیگ چیزی نمیخام هرچیزی بگی خریدم گرون ترینشو دیگه از امروز نمیدونم چی بگیرم نه ماشین میشه خرید با این قیمت نه خونه مجبورم هی را به را وسایل نو خونه رو عوض کنم جدید بخرم  یه بار یه ترفند زدم تو روز 26 گفتم میخام یه ماشین بگیرم ولی پولم نمیرسه چیکار کنم یه پراید دست 2 گرفتم بعد ک روز 30 بودم اونو فروختم مثلا 30تومن گذاشتم روش ک باز با 56 تومن یه ماشین دست 2 دیگ بگیرم نمیدونم کارم درست بود اون یه بار یانه  

در رابطه با اون سوالت نه هیچ اشکالی نداره مثلا خونه مبل داری باز میخای مبل جدید بگیری فرشات عوض کنی یا پرده هارو دوباره جدید بخری من همه رو جدید دوباره خریدم الان واقعا دیگ چیزی نمیخام نمیدونم چیکار کنم سخت شده هدیم زیادخریدم یا خیریه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

سلاااام عزیزای دلم چطورین؟؟؟؟؟؟ 😍 ❤️ 😘 

به به چ صبح دل انگیزی 😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

چ روز خوبی خدایا شکرت بخاطر اینکه امروزم بیدار شدم حالم عااااالیه دلم خوش و تنم سالم 😍😍❤️❤️❤️

خووووب دوستای گلم اینجوری ک بوش میاد خیلیا با تل گرام موافق نیستن..من میخام تاپیک نظرسنجی جدا بزنم لطفا راس ساعت ۱۱ اینجا باشین ک نظرات همگی ثبت شه!!.یادتون نره ک این ساعت از ۲ روز قبل اعلام شده...

پس نیم ساعت دیگه منتظرتونم ❤️ 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سلام الهه عزیز ودوستان گلم روزتون به خیر وشادی حال دلتون خوب ولحظه هاتون پر از انرژی مثبت

دوستان سوال داشتم در مورد نامه به فرشته

نامه رو فقط 1بار باید بنویسیم؟ وصبر کنیم تا براورده بشهبعد نامه دیگه با موضوع دیگه

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام الهه عزیز ودوستان گلم روزتون به خیر وشادی حال دلتون خوب ولحظه هاتون پر از انرژی مثبت دوستان ...

تعدادش مهم نیس عزیزم تا هر وقت ک آروم شدی و حست خوب بو ، ، ولی مث صندوق توکل نیس ک هرروز باشه حتمن

سلاااام عزیزای دلم چطورین؟؟؟؟؟؟ 😍 ❤️ 😘  به به چ صبح دل انگیزی 😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ چ روز خو ...

سلام الهه جونم چه خوشحالم که امروز پیشمون هستی و خوشحال ترم به خاطر پیشنهاد کاری خوبت  

در مورد تل گرام هم نظر خوبی مطالب مهم رو تو کانال بزاری همون طور که دوستمون گفت و اینجا تبادل نظر کنیم البته اگه مثل قبل تاپیک رو ببندی بهتره ... مثل هر شب اونجا مطالب رو بزاری و روز بعد اینجا در موردش صحبت کنیم...

یا اونجا هم یه گروه بزنی تبادل نظر هم داشته باشیم...اگه مشکل تل گرامه که قطعی داره تو وات ساپ هم میتونی گروه بزنی به نظرم که اونجا با هم در ارتباط باشیم...

من خودم روزهایی که سرکارم اینجا اومدن واسم راحته ولی وقتی خونه ام یا جایی رفتیم یا مثلا عید خوب گوشی چک کردن راحت تره و دسترسی داشتن به مطالب واسم سریع تره...اما بازم به نظر جمع احترام میزارم

اما اگه قرار شد اینجا بمونیم اگه تاپیک رو مثل قبل قفل کنی به نظرم بهتره

سلام الهه جونم چه خوشحالم که امروز پیشمون هستی و خوشحال ترم به خاطر پیشنهاد کاری خوبت     ...

مررررسی عزیزدلم ❤️ ❤️ ❤️.

راستش من نمیرسم آخه هم کانال اداره کنم همم گروه و هم اینجا 😅

آخه کانال و اینستا هم برا کارای نقاشی خودم دارم خیلی سختمه قاطی میکنم...

من تل گرام رو خودم خیلی اوکیم بخاطر اینکه میتونم وویس بدم واقعا تایپ کردن خیلی زمان بره 

مررررسی عزیزدلم ❤️ ❤️ ❤️. راستش من نمیرسم آخه هم کانال اداره کنم همم گروه و هم اینجا 😅 آخه کانال ...

البته که همه میدونیم تل واسه شما خیلی راحتتره ولی خب اینم هس که بعضیا واقعا امکان استفاده از تل ندارن 

الان اینجا که هر روز ساعت 9 میایین مث کلاس شده و معمولا یه تعداد ثابتی همیشه اون ساعت اینجا هستن

راستی بازی فراوانی هم داره عالی پیش میره من که امروز روز بیستم هستم و کلی خرید عالی دارم...یه سری از ...

عزیزم من اگه چیزی تو خونه داشته باشم اگه عالی و با کیفیت بالا باشه نمی خرم. اما اگه ببینم بهتر از اون پیدا میشه، عالی ترینشو می خرم. از بعضی چیزا هم میشه چند تا داشت. مثلا شما تو پذیرایی لوستر داری. می تونی چند تا دیگه هم واسه آشپزخونه و جاهای دیگه بخری.

یا یکی بود می گفت من اگه چیزی خریده باشم و بعد از چند روز بهترشو جای دیگه ببینم اون اولی رو رد می کنم و دومی رو میخرم.

الهه جون منم موافقم که یه کانال آموزشی توی تلگ رام بزنی و اونجا برای اینکه راحت باشی، وویس بذاری. اما اینجا همین تاپیکمونو داشته باشیم و باهم تبادل نظر کنیم. ممنونم ازت