2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
پشت سرش بد نگو عزیزم.انرژی منفیه هااا... بگو من میدونم ک از کارش پشیمون شده و میاد عذرخواهی چون منو ...

خدا امتحانم کرد ومن قبول نشدم ودارم تاوانشو پس میدم امتحانم این بود که من دروغ گفتم به همسرم که من نزدم وعذاب گناه کرده مو دارم میکشم من میدونستم که باید دروغ نگم ولی گفتم

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍😍😍😍نمیدونم چه جوری ازتون تشکرکنم خیلی امیدوارم کردین وباکمک شما اعتقادم نسبت به قانون جذب ب ...

خواهشششش میکنم ژیلا جونم😍😍😍

مطمعن باش خدا خواسته ک زندگیت رو عالی کنه .چقدررر خدا دوستت داره ک آوردتت تو تاپیک. نمیخاسته بیشتر از این ناراحتیت رو ببینه😉

مطمعننممممم ک زندگیت عالی میشه تو خوشبختی خیلیییی خوشبخت

ب داشته هات فکر کن ب نعمت هات

ب ریز ریز نعمت هات. ب اینکه حتی میتونی با انگشتات تایپ کنی و بیای اینجا ببینی با چشمات مطلبها رو

ب اینکه قبلت اونقدرررر مهربونه ک میتونه خطاها رو ببخشه

اونقدررررر باخدا هستی ک با حرف زدن با خدا آروم میشی

اونقدررررر خدا دوستت داره ک اجازه صحبت کردن باهاش رو بهت میده. خیلیااااا رو خدا رهاشون کرده و دیگه یادی از خدا نمیکنند چون خدا نمیخاد

گرچه اونقدر مهربونه خدا ک اگه اونام توبه کنند میبخشتشون!!!!

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
خدا امتحانم کرد ومن قبول نشدم ودارم تاوانشو پس میدم امتحانم این بود که من دروغ گفتم به همسرم که من ن ...

عزیزم منم تاوان یه همچین کاریو یه بار پس دادم😁

مهم اینه ک ب اشتباهت پی بردی و خودت رو مقصر دونستی

آفرینننننن  ک لجبازی نکردی و صادقانه با خودت رفتار کردی

تو پیشرفت میکنی چون مغرور و یه دنده نیستی😄

خوش اومدی ب جذب😉 منتظر شیرین ترین اتفاق ها باش

چون انقدر ازش خجالت میکشیدم که نمیتونستم تو روش نگاه کنم واس همین نگفتم...سه روز پیش هم ناراحت شد که ...

همینو بهش بگو

مردا زووود راضی میشند چون خانمشون رو دوست دارند

دوست داره تو بهترین باشی واسش واسه همین از پنهان کاریت ناراحت شده

غرورت رو بشکن و برو ازش معدرت خواهی کن و بگو قبول دارم اشتباه کردم

امیدوارم منو ببخشی ک هرکسی خطا میکنه. ازت خجالت میکشیدم ک بهت نگفتم وگرنه چیزی نبود ک بخام پنهونش کنم چون واضحه ک زدم ب جایی😁دوستت دارم...(اینو حتما بگو)

اگه روت نمیشه اس بهش بده

اگه چیزی نگفت مطمعن باش فردا میاد آشتی😀

کششششش نده ها همینو بگو و خلاص. بهش فرصت فکر بده

میاد اشتی نگران نباش ژیلا...

رزا جون سلام. خوش اومدی. من با همین قانون جذب رفتم استرالیا و یه مدتی هم زندگی کردم. عزیزم توهم به ...

سلام عزیزم مرسی مهربون.حرف شما کاملا درسته برای رسیدن به خواسته هامون باید تلاشم کنیم ولی قبول داری که اگه پول نباشه هیچ کاری جلو نمیره همین که میگی ایلتس بگیر الان گرفتن همین سه میلیون پول میخواد به جز کلاس و شهریه هاش.من بورس چین رو داشتم شهریمو پوشش میداد اما ماهی دویست تا سیصد دلار خرج زندگیم میشد خب از کجا میاوردم؟هیچی دیگه خلاصه که من دست رو هرچی گذاشتم فقط و فقط پول میطلبید الانم نشستم یه گوشه نگا میکنم ببینم چی میشه:)

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
فرض کن از یه موضوعی ناراحتی. از خودت بپرس چرا ناراحتی؟ بعد جواب بده. ممکنه چند تا جواب داشته باشی. ف ...

عالی میگگی شادی جان

عاللللییییی👏👏👏👏

اره فکرمیکنه من احمق فرضش کردم.ومیدونم که باید بهش بگم ولی الان بدجور قهرکرده واگه بگم هم فایده ندار ...

بهتر نیست اولین حرکت رو خودت انجام بدی؟

قهره ک قهر باشه! اگه بیشتر طول بکشه آشتی ام سخت تره هااا... اینا حرف شیطونه ک حالا قهره صبر کن ک اروم بشه! هرچی بیشتر بگذره تو دلش میگه عجب همسری دارم ک طاقت قهر منو داره با اینکه میدونه خطا کرده!!!

عزیزم اشتباه از تو بوده قبول کن عذرخواهی بکن. کوچیک نمیشی نترس

بلکه نشون میدی ک روح بزرگ و قوی داری ک میتونه بارمسئولیت کاراش رو ب دوش بکشه و قبول کنه

نشون میدی ک ادم لجباز و مغروری نیستی

نشون میده ک قلب مهربونی داری ک طاقت دوری و قهر همسرت رو نداری

مردا میفهمند این چیزا رو...

پیش قدم شو و از خدا کمک بخواه😍

بچه ها دیشب عروسی خواهرزاده م بود. وقتی کادو ها رو می دادن، از طرف خانواده داماد به عروس که خواهرزاد ...

مبارک باشه شادی جان

چون از درون شادی و خوشبخت اینو بقیه میفهمند

مگه نمیدونی ک با جذب،رفتار بقیه رو هم عوض میکنی

وقتی تو خودت رو خوشبخت میدونی بقیه ام تو رو خوشبخت میدونند. منم وقتایی ک شادم بقیه ام شادند😄

امیدوارم چنان زندگیت لبریز از شادی باشه ک روی پا بند نباشی و همیشه تو آسمونا باشی از شادی😄😄😄😄😄😄😄

منم یه جذب داشتم که چند روزی که تاپیک و میخوندم جذب کردم, با شوهر و پسرم رفته بودیم بازار که موقع بر ...

وااای چه عالیییییی

آفرینننننن😄😄😄😄😄😄😄 ب منم چسبید😉

اخه میدونی هربارمنت کشی کردن هم آدم رو لح میکنه طرف فکرمیکنه که ازبیچارگی اومدی منت کشی وچون بدون تل ...

بله درسته منت کشی زیادش خوب نیست

ولی تو ک منت کشی نمیکنی تو داری مسئولیت کارت رو قبول میکنی هر جایی ک نباید تو منت کشی بکنی ولی اینجا شما باید عذرخواهی کنی(اینجا منت کشی نمیکنی عذرخواهی میکنی و خلاص اونم بعدش میبخشتت.نه واسه اینکه ماشینو زدی واسه اینکه چرا زودتر نگفتی بهش) 

نمیخای بگی ک جونِ من بیا و با من اشتی کن و دارم از دوریت میمیرم ک!!!!(ببخشید رک گفتمااا😁)

داری میگی اشتباه از من بوده و من باید از اول میگفتم. هول کرده بودم و خجالت کشیده بودم وگرنه میگفتم

من هیچوقت چیزیو ازت مخفی نمیکنم

یه لحظه نتونستم درست تصمیم بگیرم ک چکار کنم و چی بهت بگم.فقط همین...

سلام سحر جان خوبی من دیر پیام دادم ولی مطمعنم نفر اول میشی تو آزمون از خدا میخام اونی ک صلاحته رقم ...

سلام مریم جونم.

خوبم عزیزم.خودت خوبی؟؟

حس کارمند بانک دارم😜😜😉😉🙃🙃🙂🙂

خدا خودش بسازه چون زیباتر میسازه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
سلام سحر جان خوبی من دیر پیام دادم ولی مطمعنم نفر اول میشی تو آزمون از خدا میخام اونی ک صلاحته رقم ...

راستی مریم جان خدا کلی خوشبختی و خیر و برکت نصیبت کنه

تکنیک لبخند جواب میده.خیلی تکنیک خوبیه.

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف