2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام مریم جونم. خوبم عزیزم.خودت خوبی؟؟ حس کارمند بانک دارم😜😜😉😉🙃🙃🙂🙂 خدا خودش بسازه چون زیب ...

خوبم عالی ام خداروشکر...

به به خاااانم کارمند بانک😉

یه جفت کفش رسمی برو بخر پس...

مبارک باشه پیشاپیش

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
راستی مریم جان خدا کلی خوشبختی و خیر و برکت نصیبت کنه تکنیک لبخند جواب میده.خیلی تکنیک خوبیه.

وااااای ممنونم از این همه دعای قششششنگ😍😍😍😍

کاری نکردم ک الهه جون یادمون داد😁

واقعا عالیه عاااالییییی...حتی تو اوج عصبانیت، آدم فروکش میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هستم فقط‌بگین چحوری باز بیام اینجا تو صفحه شماها

خوش اومدی تاپیک رو ذخیره کن و از ص ۴ بخون

🌸 لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ...ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون...ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا...ص۱۲

• پرسش و پاسخ...ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی...ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده...ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند...ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند...ص۳۲

•جذب هامون...ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل...ص۴۹

•تمرین۸_دفتر شکرگذاری...ص۹۲

•تمرین۹_بازی فراوانی...ص۱۴۰

•تمرین۱۰_نامه به فرشته ها...ص۱۹۴

سلام‌من تازه این تاپیکو دیدم  دوست دارم‌منم باشم  الان چ باید کنم

خوش اومدی از ص۴ بخون 

🌸 لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ...ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون...ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا...ص۱۲

• پرسش و پاسخ...ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی...ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده...ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند...ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند...ص۳۲

•جذب هامون...ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل...ص۴۹

•تمرین۸_دفتر شکرگذاری...ص۹۲

•تمرین۹_بازی فراوانی...ص۱۴۰

•تمرین۱۰_نامه به فرشته ها...ص۱۹۴

منم هستم فقط‌بگین چحوری باز بیام اینجا تو صفحه شماها

اینجوری ذخیره کن.این گزینه کنار قلب رو بزن تا سبز بشه بعد تو قسمت نی نی سایت من، تو صفحه خودت، لیست تاپیکهایی ک ذخیره کردی این تاپیک میاد

گرچه ممکنه بعدا بریم تل... معلوم نیست

خوبم عالی ام خداروشکر... به به خاااانم کارمند بانک😉 یه جفت کفش رسمی برو بخر پس... مبارک باشه پیش ...

ممنون عزیزم.😘😘😘

باید همون کار رو بکنم

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
وااااای ممنونم از این همه دعای قششششنگ😍😍😍😍 کاری نکردم ک الهه جون یادمون داد😁 واقعا عالیه عااا ...

اره میدونم الهه عزیز گفته بود

ولی اون روز یادآوریت  به یکی از بچه ها خیلی به دردم خورد♥️♥️

گلم تو حرفات انرژی خاصی هست.اون قلب مهربونت هر روز پر شادی باشه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
 سلااام سلاااام سلاااام بچه ها نتونستم پیاماتونو بخونمممم فقط اومدم بگمممم انقددددد خوشحالم ک ا ...

سلام به روی ماهت

الهه جون چقد عالی.موفقیتت روز افزون....😘😘

بچه ها چقد خوبه هر روز تعدامون زیاد میشه

چقد خوبه که هممون میخواییم سرنوشت عالی و زیبا و خوبی با کمک خدا رقم بزنیم

هر روز پر از اتفاقای خوب 

پر از شادی و خوشبختی

خدا جونم هوای همه دوستامو داشته باش

همه شون در پناهت باشن چون پروردگارم مهربون تر از تو سراغ ندارم

مرسی خدای مهربونم

امضا:سحر🤗🤗😊😊😘😘😍😍

بله درسته منت کشی زیادش خوب نیست ولی تو ک منت کشی نمیکنی تو داری مسئولیت کارت رو قبول میکنی هر جایی ...

اخه تو کتاب رازهم گفته که چیزی روکه میخوای جذب کنی براش تلاش نکن ودنبالش نروچون اون وقت جذب برعکس کارمیکنه یعنب توبرعکس جریان رودخانه داری حرکت میکنی...حالا من نمیدونم چی کارکنم....دوروز هست که باتمام وجود درخواست میکنم باورمیکنم تصور میکنم احساس میکنم ولی هنوز اتفاقی نیفتاده😔

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
اخه تو کتاب رازهم گفته که چیزی روکه میخوای جذب کنی براش تلاش نکن ودنبالش نروچون اون وقت جذب برعکس کا ...

سلام سلام سلام ،حالتون چطوره دوستای گلم ...عزیز دلم خودت داری میگی چیری رو میخوای دنبالش نرو یعنی حسش کن با تمام وجود ک داری ،باور داشته باش ک خدا همونو برات در نظر گرفته و توکل کن بهش و رهاش کن ،دیگ دم به دقیقه بهش فک نکن اگه نشه چی؟؟...اگ هی به خودت بگی اگ‌نشه و فلان هیچی نمیشه،لخظه شماری نکن گلم ...اگ تل گرام داری کانال امیر شریفی رو ویس هاشو بگوش و صندوق توکل رو هم انجام بده خیلی خوبه

سلام سلام سلام ،حالتون چطوره دوستای گلم ...عزیز دلم خودت داری میگی چیری رو میخوای دنبالش نرو یعنی حس ...

اخه تو پیام قبلیمو خوندی؟همون که عکس دادم از تمرین هام....میدونی چیه من ماشین شوهرمو یه کوچولو فقط زدم به سپر یه ماشین دیگه وبعد شوهرم شک کرد که من زدم ولی من گفتم نه کارمن نبوده خجالت کشیدم ازش که بگم واون ازاینکه دروغ گفتم قهرکرده....الان من برم ماجرارو بهش بگم خوبه یا کاری نکنم وحرف کتاب رازرو گوش کنم وول کنم به حال خودش؟؟؟دوستان میگن برو بهش بگو که خجالت میکشیدی بگی که من زدم

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍