خانمی سلاااام...
ببین من نمیدونم مشکلت چیه ولی اینجور ک متوجه شدم از کسی دلخوری و گذشته بدی داشتی.
تنها راه فکر نکردن ب گذشته اینه ک یه بار بشینی تنها و ب گذشته ای ک داشتی فکر کنی و بدیهایی ک از کسی دیدی رو ب یه دید دیگه نگاه کنی(فرض کن خوش بین ترین آدم هستی!) و مرتب سوال بپرسی ک فلانی، فلان کارو کرد این حرفو زد و .... و هرجور شده سعی کن ک یه دلیلی حتی کوچیک بیاری ک شاااید فلان منظورو داشته شاااید اینی ک من فکر میکنم نبوده شاااید من اشتباه فکر میکردم و.... و همینطور ادامه بده و سوال سوال بپرس... تا اینکه متوجه بشی ک این خودت بودی ک فکرای بد راجع ب اون فرد کردی و شاید حتی یک درصد اون فرد مقصر نبوده! اگه یه درصد فقط یک درصد اشتباه کرده باشی اون دنیا چه جوری میخای جواب خدا رو بدی؟؟؟!!! همیشه یک درصد احتمال اینو بزار ک ممکنه طرف از فلان حرفش یا فلان کارش منظوری نداشته. یا مجبور شده فلان کارو بکنه یا یا یا....اینجوری باعث میشه ک مسئولیت کارات رو قبول کنی. یه کاری کن یه جوری سوال بمرس ک مسئولیت کارای گذشته ب دوش خودت باشه.وقتی مسئولیت کارات رو قبول کنی اونوقت رااااحت وبهتر گذشته ات رو میتونی کمرنگ کنی(نمیگم فراموش چون فراموش نمیشه) مسولیت قبول کن ولی سرزنش نکن خودتو.بگو دیگه پیش اومده و تمام شده.هرکسی جای من باشه هر انسانی خطا میکنه.مهم ادامه ندادنه راه خطاست!!! مهم الانه ک باید نهایت استفاده رو ببرم از زمان حالم.باید آیندمو الان هوشیارانه بسازم😊و اینکه خودت رو تو طول روز مشغول کارای مختلف کن(مشغول ک باشی کمتر بیکاری کمتر ذهنت سراغ گذشته میره) شکرگذاری ب درگاه خدا زیاد بکن.سجده شکر،نماز شکر و... از خدا برای اون فرد ک درحقت بدی کرده خوبی بخواه و بگو خدایا ب راه راست هدایتش کن و ذهن منو منحرف کن. خدایا خوشبختش کن چون اونم بنده ای از بندگانته.خدایا میبخشمش ب خاطر تو ب خاطر اینکه روح تو در وجود اون بنده ات هست و بخاطر پاکی اون ذره روحِ تو، اونو میبخشم و از سر تقصیراتش میگذرم. مطمعنم ک منم خطا داشتم و توام ب خاطر این بخشش از سر تقصیرات من میگذری😊 خدایا آدمای خوب رو سرراهم و تو زندگیم قرار بده.خدایا آرامشی از جنس خودت بهم بده. راه درستت رو نشونم دادی ک میخام با قانون الهی تو ک قانون جذب هست زندگیمو عوض کنم.حالا میخام ک بیشتر کمکم کنی و مطمعنم ک مثل همیشه تنهام نمیزاری😉
هرزمان ک ذهنت خواست ب گذشته بره، سریع منحرفش کن یه اعوذبالله من الشیطان الرجیم بگو و یه بسم الله و یه صلوات. و بعد ب اینده فکر کن ب رویایی ک تو ذهنت داری فکر کن ک رسیدی بهش و بگو وااای چی میشه اگه برسم😄
اصلا نزار ذهنت تو وقایع گذشته بچرخه.بیارش تو حال ببرش تو آینده شیرینت ک درانتظارته
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت بکنم
من خودم مثل خودت بودم و مدام ذهنم تو گذشته ام بود و افرادی ک بهم بد کرده بودند. الان بخشیدمشون و خودم مسولیت گذشته ام رو به عهده گرفتم و کسی رو مقصر نمیدونم. اگه ب این مرحله برسی نصف بیشتر راه رو رفتی.
با به عهده گرفتن مسئولیت کارات،حس آرامش واقعی بهت دست میده و دیگه ناراحت بابت گذشته ات نیستی. حداقل اینه ک کمتر ناراحتی یا اگه ناراحت بشی خیلی زودگذره درحد چندثانیه و دوباره ب زمان حال برمیگردی😀