2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147901 بازدید | 5189 پست

بچه ها من تو دفتر شکرگزاری همیشه امروز، سپاسگزاری روز قبلو می کردم. حالا یه راهی به ذهنم رسیده. الان برای امروز سپاسگزاری می کنم و کارایی که دوست دارم امروز انجام بشن رو می نویسم و شکرگزاری می کنم که به بهترین شکل انجام شدن. به این روش حداقل نصفشون انجام میشن. تازه به این روش می توینن برای روزتون برنامه ریزی هم بکنین. کلا آدمو بابرنامه و دقیق می کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کاری نمیکنه که اون انیستاروهم چون میدونه من اصلا دوس ندارم ازلح من نصب کرده. واینکه گفتی بهتربو ...

منظورم این بود که پیش از این که متوجه بشه بهش می گفتی که فلان اتفاق افتاد و من ماشینو زدم و الان گلگیرش خورده. می گفتی که چقد از این بابت ناراحتی و به خاطر بی ملاحظگیت نبوده. و دلت نمی خواسته اینجوری بشه. و اینکه نمی خواستی بدون مشورت اون ببری بدی تعمیرگاه که درستش کنن. یه چیزی که بالا ببری شوهرتو.

اما وقتی نمیگی طرف فک می کنه اصلا برات مهم نبوده که ماشینو زدی. یا اصلا آدم حسابش نکردی که یک کلمه بهش بگی ماشین یه جاش خورده. یا خلاصه هر دلیل منفی دیگه ای مث این.

اخه کاری نمیکنه که اون انیستاروهم چون میدونه من اصلا دوس ندارم ازلح من نصب کرده. واینکه گفتی بهتربو ...

درباره اینستا هم از خودت حساسیت نشون نده. با اینستا هزار تا کار عالی میشه کرد. به خودت بگو همسر من به هر روشی که از اینترنت استفاده کنه، روش سازنده و مفیدیه و قصدش همیشه بهتر کردن زندگیمونه. واقعا اگه فکرت این باشه، یا خودش اینستا رو پاک می کنه یا واقعا یه فعالیت مفیدو باهاش شروع می کنه.

منظورم این بود که پیش از این که متوجه بشه بهش می گفتی که فلان اتفاق افتاد و من ماشینو زدم و الان گلگ ...

چون انقدر ازش خجالت میکشیدم که نمیتونستم تو روش نگاه کنم واس همین نگفتم...سه روز پیش هم ناراحت شد که واقعیت رو بهش نگفتم وفکرمیکرد من میخواستم سرش کلاه بزارم😔اون خیلی بهم محبت میکنه واس همین ازش خجالت کشیدم اخه

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
درباره اینستا هم از خودت حساسیت نشون نده. با اینستا هزار تا کار عالی میشه کرد. به خودت بگو همسر من ب ...

کارش جوری نیست که بشه بااینیستا یه کارمفید کرداخه.

کارش جوری نیست که بشه بااینیستا یه کارمفید کرداخه.

منظورم اینه که حستو خوب کن. الان که همه کاری با اینترنت انجام میشه. لازم نیست حتما شغلشو با اینستا انجام بده. ممکنه به هنری یا کار فنی ای علاقه داشته باشه. خلاصه دنیای اینترنت نامحدوده. خلاصه اینکه تو سعی کن فکر خوب بکنی تا اتفاق خوب به زندگیت بیاد. منظورم اینه. خلاقیت داشته باش و راه خوب پیدا کن. تا وقتی فک کنی از لج تو اینستا نصب می کنه همینجور میشه. فکرتو عوض کن تا دلیلش برای اینستا نصب کردن تغییر کنه.

تکرارمیکنم وبعدش باورمیکنم که اون اتفاق میفته ولی زود باور وحس هام میپرن

چون ادامه دار نیستن 

ببین گلم باید هرروز تکرار کنی دیدی یه دروغ رو چندبار به کسی میگی خودتم باورش میکنی؟درواقع داری ذهن استدلالیتو گول میزنی .شاید ماهها نیاز باشه بگب تا باورش قلبی بشه واست .یک عمره با بارهای منفی زندگی کردی انتظار نداشته باش چندروزه حست عوض بشه 

ایمان داشته باش و ادامه بده 

سوالات رگباری 

فرض کن از یه موضوعی ناراحتی. از خودت بپرس چرا ناراحتی؟ بعد جواب بده. ممکنه چند تا جواب داشته باشی. فقط مهم اینه که صادق باشی. کسی نیست که نوشته های ما رو بخونه.

مثلا: 

- چرا حالم امشب اینجور خرابه؟

برای اینکه خونه فلانی بودم و دیدم که تلویزیون و ناهارخوریشونو عوض کردن.

- چرا عوض کردن تلویزیون و ناهارخوری اونا باعث ناراحتی من میشه؟

چون ما نمی تونیم اینکارو بکنیم. پولشو نداریم.

چون بهشون حسودیم میشه که اونا دارن و ما نداریم.

چون ما هرکاری می کنیم پول واسه این کار جور نمیشه.

.

.

.

خلاصه همینجوری ادامه بده تا ته قضیه رو در بیاری. فقط باید صادق باشی. شرمنده نباشی که اگه یه خصوصیت بدی داری (مثل حسادت که من بالا گفتم)، درباره ش بنویسی. این خصوصیات در همه هست. اینجوری از شرشون خلاص میشی. رها میشی واقعا.

این مثالی که زدم واقعی بود در ضمن   .

البته سوالای رگباری رو واسه یه موضوع دیگه که توضیحش خیلی مفصله و اینجا مجالش نیست انجام دادم که واقعا موثر افتاد. یه ستون درست کردم برای سوال. یه ستونم برای جواب. و واقعا به جاهای خوبی رسیدم. و عاشقش شدم.

امیدوارم که توضیحام روشن بوده باشه. بازم اگه دیدی حرفامو خوب نرسوندم بگو تا به یه روش دیگه توضیح بدم عزیزم.

چون ادامه دار نیستن  ببین گلم باید هرروز تکرار کنی دیدی یه دروغ رو چندبار به کسی میگی خودتم با ...

وااای ۲۴ساعته تکرارمیکنم

ومیشه یه نگاهی به تمرینم بندازی؟

فرض کن از یه موضوعی ناراحتی. از خودت بپرس چرا ناراحتی؟ بعد جواب بده. ممکنه چند تا جواب داشته باشی. ف ...

عالی بود عزیزم‌ اینکارو سالهاست انجام میدم فقط بدون نوشتن و فقط توی ذهن جالبه که میبینم یه روش خوبه البته روی خودمم و همسرم هم جواب داده 

حالا ببین ویرایش کردم.سااااراااااااا جاااااان😭

ژیلا جوووونم 

فکر نمیکنی باید مسئولیت کارتو به عهده بگیری ؟

درست ترین کار و جذب تو شرایط شما اینه که با شوهرت صحبت کنی 

علت رو بهش بگو خجالت نکش اینو باور کن که دوستت داره و باورت میکنه

من جای تو باشم باهاش حرف میزنم میگم راستش من زدم ولی خجالت کشیدم بهت بگم حق داری ناراحت باشی .

شوهر شما بخاطر ماشین دلخور نشده بخاطر نگفتن ناراحته یا شاید فکر میکنه شما احمق فرضش کردی.پس بهش بگو فقط تنها حسی که قبل گفتن تو خودت تقویت میکنی اینه که حرفتو میپذیره و آشتی میکنین .

فرض کن از یه موضوعی ناراحتی. از خودت بپرس چرا ناراحتی؟ بعد جواب بده. ممکنه چند تا جواب داشته باشی. ف ...

ارس جون واقعا عالی توضیح دادی، بهترینهارو واست ارزودارم   فقط عزیزم اخرش به چه جوابی رسیدی که اروم شدی؟؟ میشه هرچی سوال پرسیدی تا بالاخره اروم شدی بنویسی, اینجوری ذهنم بازتر میشه.