2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147894 بازدید | 5189 پست

سلام دوستای عزیزم سلام خوشگلا حالتون خوبه؟الهی هرجاهستین دلتون شاد باشه حسو حالتون عالی باشه و پر از جذبای عالی داشته باشین براتون بهترینارو ازخدا میخام پیشاپیش فرا رسیدن این سال جدید ک واسمون پر از عشقو برکت و ثروتو شادی هست تبریک میگم همتونودوس دارم 

الهه جونم خسته نباشی عزیزم مطمئنم نمایشگاهت عالی پیش میره منتظرخبرای خوبت هستیم عزیزدلم 😍😘😘😘😘

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

راستی بچه ها من امروز صبح کاری پیش اومد ک سریع اماده شدم اومدم بیرون الانم جوری شد ک باید امشب خونه مادرم اینا باشیم نتونسم بازی فراوانیی انجام بدم یعنی نتونستم تودفترخرید امروزمو بنویسم اما الان ک یادم اومدتو ذهنم خرید کردم ولی ننوشتم توهمون دفتر ب نظرتون دیگ باطل شده؟

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای توسحرعزیزم😘😘راستی توام میتونی واس پروفایلت همچین عکسایی بزاری تازه ک وارد تاپیک شده بودم الهه ...

من میخوام عکس بزارم نمیشه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

دوستای گلم فردا آزمون استخدامی دارم

برام دعا کنید

از اون انرژی های مثبت خوشگلتون برام بفرستید

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
انشاالله انشاالله  قبول میشی به خواستت  مرسی

مرسی عزیزم

ان شاالله تو هم به خواسته هات برسی

😍😍🤗🤗

دوستای گل و مهربونم شب آرزوهاس

از خدا میخوام که به همه خواسته هاتون برسید

آرامشی از جنس خدا نصیبتون بشه

موفقیتتون روز افزون

روزگارتون سرشار از اتفاقای خوب و شیرین

زندگیتون سرشار از عشق و محبت

تنتون سرشار از سلامتی 

لبتون سرشار از خنده

جیبتون پر پول

اطرافتون پر از انرژی های مثبت

مریم جون مرسی گلم بابت اینهمه انرژی.... راستش همون شب فیلم راز رو دیده بودم و بارها واسم پیش اومده ...

مرسییییییی ک خیلییی قشنگ توضیح دادی ممنون 😍

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلام عزیزدلم قربونت برم منم خوبم الهی خسته نباشی میدونم دیروز منم حسابی خونه کار داشتم شبش دیگه نا ن ...

سلام عزیزم .خدا قوت.ان شالله به سلامتی و سال خوبی داشته باشی.اسمم ندا هست گلم.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
راستی بچه ها من امروز صبح کاری پیش اومد ک سریع اماده شدم اومدم بیرون الانم جوری شد ک باید امشب خونه ...

نه عزیزم باطل نیست بعدا بنویس(بد به دلت راه نده) ولی اگه یه بار دیگه پیش اومد توی گوشیت بنویس بعد منتقل کن به دفترت.من کلا توی لبتابم می نویسم.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

دوستان چراهرچی سعی میکنم حسه اون چیزی روکه میخوام باورکنم ،گذشته هاوخیلی ازشناخت هام ازاون کس نمیزاره پیشرفت کنم وازدیروز هرچی زورمیزنم قانون جذب برام کارنمیکنه انگار...مثلا یه مدتی باورمیکنم بعدش یه اتفاقی میفته که دوباره زمین میخورم وهی دوباره سعی میکنم ولی فایده کو؟؟؟؟

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

سلام سلاااااام فرشته های زمینی😘😘

سلام سلااااام رفیقای عزیزدلم😉😉

روز روزگارتون پر از رحمت و برکت و نعمت باشه الهی😊😊

خوبین انشاالله ،در کنار بهترینهای زندگیتون خوش و شاد باشید الهی 😍😍

امروز از آسمون زیبای خـــدا برامون طلا میباره 😚😚

دوستتون دارم دوستای ناااااب و تک خودم ❤❤ 

(الهه جونم امیدوارم این روزها برات بهترین روزهای زندگیت باشه خانم گل سرشار از موفقیت و حال خووووووب 💋💋)

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
دوستان چراهرچی سعی میکنم حسه اون چیزی روکه میخوام باورکنم ،گذشته هاوخیلی ازشناخت هام ازاون کس نمیزار ...

عزیزم طبیعیه اولشه 

یه لیست از نکات مثبت هرچی داری فکر میکنی تهیه کن و فقط به اونا فکر کن 

هروقت افکار منفی اومد سراغت ذهنتو به نکات مثبت معطوف کن

به فرشته اون شخص یا اون کار نامه بنویس هرروز و مطمئن باش دعات مستجاب میشه 

انقدر خوبیها رو بنویس و تکرار کن تا به جای بدیها خوبیها ملکه ذهنت بشه 

بعد برو سراغ جذب گلم 

میتونی .وقتی میخوای یعنی میتونی .فقط جا نزن اولش یکم سخته بعد راه میفتی❤😘