2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147893 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا صفحه ۳۱ خوندم

نکات و مراحل انجامش رو نوشتم 

سوال اولم اینکه : میتونم کل مراحلمو انجام بدم و عکس بزارم که به بقیتون برسم

دوم اینکه من قانون جذب آشنام فقط به علت اینکه همسرم خیلی منفی بافه در برخی موارد به شدت توی ذهنم رسوخ کرده

نمیخوام این حرفا رو اینجا بزنم و انرژی منفی بفرستم تو پیج

باید جریانمو به استاتر بگم خصوصی یا همینجا بگم؟؟؟

تا بتونم بدرستی مراحل رو پیش برم

آخه نیاز به راهنمایی دارم

سلام عزیزم خوش اومدی از صفحه 4 بخون اگه وقت نمیکنی لیست مطالب مهم تاپیک بخون عزیزم 🌸اینم لیست مطال ...

خیلی خیلی سپاس گذارم بانو واقعا لطف کردید من تا ص12خوندم و تمرین اول رو امروز انجام میدم حتما...بازم از کمکتون مممنونمممم....

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩
فدات شم عزیزم مررررسی مهربونم ❤️❤️❤️ ایشالا ب امید خدا آخراشه دیگه 😍

قربونت گل ناز 

خب الهی شکر بسلامتــــــــی 🌹🌹🌹🌹

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
ای جانممم قدمش مبارک باشه ان شاء الله خداوند دختر نازتم حفظ کنه خیلی برات خوشحال شدم ممنونم الهی ...

قربون محبتت دوست بامعرفتم 

ممنونم گل نازم لطف داررررری 

خدا عزیزات رو برات نگهداره و با خوشی در کنارشون سالیان سال زندگی کنی بانوی زیبا 🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸🌼🌼🌼🌼

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
بچه هااا بگم بهتون عصبانی شدم گاهی لازمه... بخاطر اینکه به خودتون بیایید.. من کسی رو از خودم روندم ...

سلام الهه جان.من هیچ موقع از بدبختیم اینجا صحبت نکردم.فقط گفتم راهنمایی خواستم تا حسای خوب برگردِ خوب اینم یه جور کمک به مراقبه بود دیگه...

از بهم خوردن خونه هم شاید اول ناراحت شدم ولی بعدش گفتم خدایا شکرت اگر تو این طور صلاح منو میخوای راضی ام.

الان هم میگید قانون جذب رو کنار بگذار باشه من دیگه تو این تاپیک نمیام ولی همچنان خدام رو دوست دارم وبهش اعتمادو ایمان کامل دارم.

بازم ممنون از زحماتت انشالله ک تو همه مراحل زندگیت و هم چنین کارای نمایشگاهت موفق باشی😘😘

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝

دوستای گلم خوشحال شدم ک اینجا دوستای خوبی پیدا کردم و از هم صحبتی با شما لذت بردم امیدوارم همتون به آرزوهای قشنگتون برسید وتوی زندگیتون موفق باشید.

از همتون هم معذرت میخوام اگر انرژی منفی دادم واقعاً قصدشو نداشتم...

حالا همچین میگم دیگه نمیام انگار قبلاً هرروز اینجا بودم خخخخ.ببخشید دیگه.من زیادی کم حرفم بیشتر ترجیح میدم گوش کنم تا بحرفم اینه ک بیشتر میومدم میخوندم ودر مواقع لازم صحبت میکردم.

موفق و موید باشید همتون.😘😘😘

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
سلام الهه جان.من هیچ موقع از بدبختیم اینجا صحبت نکردم.فقط گفتم راهنمایی خواستم تا حسای خوب برگردِ خو ...

من عایا از شخص خاصی اسم بردم؟؟!!

چرا واقعا ما اینطوری هستیم‌؟؟  من گفتم تو این تاپیک نیاین؟! چرا به خودتون میگیرین و ناراحت میشین؟  چرا مث حرفهای دیگم ب جنبه مثبت و آموزشيش توجه نمی‌کنید!!!!!

واقعا در عجبم من از روی دلسوزی این حرفا رو میگم بعد بر میخوره بهتون؟!! باشه من مشکلی ندارم هرکس هرطور دوس داره زندگی کنه شاید مشکل از منه خیلی دیگه زوم کردم رو درست انجام دادن قانونا برای شما!عذر خواهم از شما و هرکس دیگه  ای ک بهش برخورده و ناراحت شده..

الانم لطفا این بحث همین جا تموم شه هیچ کس دیگه راجع بهش صحبت نکنه...

ممنون از همگي 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

💧💧💧

يك كارشناس كه مهارت تخصصي خوبي داشته ، هميشه از وضع ماليش كه تعريفي نداشته، ناراحت بوده  تا اينكه براي فرشته ي ثروت و توانگري خودش نامه مي نويسد و بهبود اين وضع را از او مي خواهد. او در نوشتن نامه ، سماجت مي كند تا اينكه حقوقش دو برابر مي شود و كارش گسترش مي يابدو بعد از سه سال چنان توانگر مي شود كه مي تواند خودش را باز نشسته كند و به كار مورد علاقه اش كه سفر به اقصي نقاط دنيا بوده بپردازد

بانويي كه با رئيسش به شدت مشكل داشت شروع كرد به نوشتن نامه براي فرشته ي درون رئيسش. رئيس بلافاصله او را اخراج كرد

اما زن اين رويداد را به فال نيك گرفت و گفت : حتما" نامه به فرشته براي او بركت بزرگتري به همراه دارد.هفته ي بعد او شغلي بسيار پردرآمد تر و دلچسب تر در شهر مورد علاقه اش يافت❕

( بنابراين بدونيد كه نامه به فرشته درست مثل فرا خواندن طرح الهي مي باشد و مي تواند تغييراتي بزرگ به وجود بياورد كه در ظاهر و در ابتدا ممكنه فكر كنيد به سود شما نبوده اما خيلي زود مي بينيد كه خير بزرگتري برايتان به ارمغان آورد 

دوست جونا کسایی ک در مورد نامه به فرشتگان پرسیدین این پست رو بخونید 👇👇

هرچند ک مث همیشه عجول بودید😅

☘شیوه نامه نوشتن به فرشتگان

۱- درخواست خود را مشخص کنید.
۲- در خواست خود را بر روی کاغذی بنویسید.

فرشته ای که نامه برای او می نویسید را نیز  مشخص کنید ،
مثلاً:
«به فرشته نگهبانِ ..........» یا «به کارگزار موفقیت» یا «به فرشته برتر ِ ........» و .....
در جایی از نامه خود ، این عبارت را نیز قید کنید : «در جهت خیر و صلاح همگان»
و حتما نامه خود را با حالتی از سپاسگزاری به پایان ببرید.
جمله «خدایا سپاسگزارم» جمله مناسبی است.
۳-  اگر شخص یا اشخاصی هستند که ممکن است در فرایند تکمیل و به سرانجام رسیدن درخواست شما مزاحمتی ایجاد کنند ، به فرشته نگهبان آنها نیز نامه ای بنویسید و قید کنید که هر آنچه که ممکن است توسط آنها در کار شما سدی به وجود بیاورد ، مسدود شود.
۴- نامه را تا کرده و مهر و موم کنید. مکانی را برای پست کردن آن در نظر بگیرید و وانمود کنید که آن را پست کرده اید.
۵- منتظر جواب باشید ، که ممکن است از طریق حس شهود شما ، موقعیتها ، یا احساسات و ... خود را نشان دهند ، مثلاً آرامش ذهنی و راحتی خیال از اینکه همه چیز بخوبی پیش میرود.

📝نمونه ای از نامه نوشتن به فرشته
(درخواست قدرت)

گابریل (جبرئیل) عزیز ،
از تو تقاضا میکنم مرا یاری دهی تا قدرت من برای به انجام رساندن رسالت زندگی ام افزایش یابد. لطفاً انرژی قدرتمند خودت را برای کمک به من بفرست تا با شهامت و عشق به خویشتن و نیز عشق به دیگران زندگی کنم. با راهنمایی تو قادر خواهم بود هدف زندگی ام را به انجام برسانم و نیز یاریگر دیگران در مسیر زندگیشان باشم. آمین

دوستان عزیزم ، من اسامی تمام فرشتگان خدا به همراه مسئولیت آنها را نیز برایتان نوشتم تا دوستانی که میخواهند نامه به فرشتگان را شروع کنند ، بدانند که به کدام فرشته نامه خود را بنویسند.

🌻عزرائیل :
به معنی دارنده کمک خداوند است. او اضطراب را درمان میکند و همچنین داغدیدگان را تسلی میدهد.

🌻جبرئیل :
به معنی پیام آور خداوند است. او به اولیاء در امر بارداری ، قبول و یا تربیت فرزند کمک میکند.

🌻آریل :
به معنی شیر خدا است ، که در تامین نیازهای فیزیکی ( پول ، امنیت ، مایحتاج و...) کمک میکند و همچنین با عوامل طبیعی به شفای حیوانات کمک میکند.

🌻شامیویل :
به معنی بینایی خداوند است. او نگرانی را کاهش میدهد موجب صلح و آرامش جهانی و شخصی شده و به یافتن اشیاء و موقعیتها و افراد گمشده کمک میکند.

🌻هانیل :
به معنی جلال خداوند است. او به زنان برای افزایش روشن بینی کمک میکند.

🌻جرمیل :
به معنی رحمت خداوند است. او با عواطف مرتبط است و به ما کمک میکند تا زندگی خود را بازبینی کرده و بتوانیم خود و دیگران را مورد بخشش قرار دهیم.

🌻جوفیل :
زیبایی خداوند است. او بی نظمی ها و موقعیتهای منفی را درمان میکند و همانگونه که زیبایی و نظم را به افکار و خانه و یا محیط زندگی و کار ما میآورد ، انرژی های منفی را نیز میزداید.

🌻متاترون :
او اختلالات یادگیری و موضوعات مربوط به ذهن کودکان را درمان میکند.

🌻میکائیل :
به معنی شبیه به خدا است. او ما را از ترس و شک رهایی میسازد و شر و انرژی های منفی را میزداید و از نظر قرآن فرشته رزق و روزی است.

🌻راگویل :
به معنی دوست خداوند است. او به روابط هماهنگی میدهد و انواع سوء تفاهم ها را درمان میکند.

🌻اسرافیل :
به معنی شفا دهنده الهی است. او بیماری ها و دردها را درمان میکند.

🌻رازیل :
به معنی راز خداوند است. او عقده های فیزیکی و روحی افراد را درمان میکند و به ما در تفسیر تعبیر خواب یاری میرساند.

🌻ساندالفون :
او خدمات زیادی به ما ارایه میکند ، شامل درمان پرخاشگری و همچنین رساندن درخواستهای ما به خالق.

🌻یوریل :
به معنی نور خداوند است. او فرشته دانایی و فلسفه است که فکر ما را روشن میسازد و دریچه ای به سوی ایده های جدید باز میکند.

🌻زادکیل :
به معنی درستکاری خداوند است. او مشکلات حافظه را درمان میکند و در بهبود و دیگر عملکردهای ذهنی نیز به ما یاری میرساند.

🌻راحیل : فرشته عشق و ازدواج نامیده شده است.

🌾🌺🌾🌺🌾

سلام بر تو عشق الهی .....  
هم اکنون و در این لحظه از تو می طلبم تا خواسته مرا ................ به اذن پروردگار در کمترین زمان ممکن برآورده کنی.
تشکر و سپاس.
در جای نقطه چین خواسته خود را بنویسید.

بچه ها ببینید میتونید باگر بین شما و همسر یا عشقتون یا پدر و مادر و خواهر برادر...روابط صمیمانه ای نیست

به فرشته مهر و محبتش نامه بنویسین و ازش بخواین تا محبت شمارا  در قلبش زیاد کنه

اگه  رابطه عشقی شما خراب شده چه قبل و یا بعد از ازدواج

به فرشته عشقش نامه بنویسید ولی قید اگر خیر و صلاح من هس...

اگه دنبال پول و ثروت هستین و یا ملکی خرید و فروش میکنید و یا هر گونه مسائل مالی و دنیوی به فرشته توانگری یا همان پول و ثروت بنویسین

اگه از طرف شخص یا اشخاصی مورد ظلم هستین و از دستش آرامش ندارین

برای فرشته رهایی خودتان نامه بنویسین و ازش  بخواین این اشخاص را از شما دور کنند

اگر حقتونو خوردن مثلا ی  خانمی که مهریشو نمیدن و یا کسانی که در دادگاه ها به حقشون رسیدگی نمیشه 

به فرشته عدالت شخص یا فرشته درون همان شخص نامه بنویسین

اگه قصد مهاجرت یا مسافرت دارین و همه کارها و انجام دادین ولی بازم اونطوری که باید پیش نمیره

به فرشته حمایت خودتون بنویسین 

اگه از موضوعی ترس دارینو دلشوره دارین 

به فرشته نگهبانتون نامه بنویسید

اگه  از بیماری خودتون یا اطرافیانتون ناراحتین 

به فرشته درمانگر و شفای اون نامه بنویسین 

ابرای رهایی از افکار منفی به فرشته درونتون نامه بنویسین...

بچه ها دقت کنید نیازی نیست حتما اسم فرشتگانو بنویسین

برعکس هرچقدر وظایف فرشته را بر زبان بیاورید به شما ارتعاش بهتری میرسه 

برای دو یا چند فرشته همزمان نباید نامه نوشت

و در حین نوشتن نامه حتما مراقبه انجام بدین

فقط نوشتن نامه نیست

اگه جواب نامه شما نمیاد دو علت داره

⚚اول ارتعاش لازم رو به خودت نرسوندی و شک کردی و اعتماد کامل نداشتی قوانین رو رعایت نکردی

⚚دوم اینکه حکمت الهی رو در نظر داشته باشید

⚚در اینصورت از فرشتگان نشانه بخواین...

میدونم الان باز سوالات رگباری تون شرو میشه ی لیست نوشتم ک کمکنون کنه سوالاتون حل شه تا حدودی👆👆😅😘