2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا باید خیلی پولدار باشی

یا نخبه علمی

از طریق شغل هم میتونی مهاجرت کنی منتهی سخته. مثلا پرستاری و .. اول میبرن کمپ مهاجرت تا شش ماه بعد کار بهت میدن از کارگری گاهی باید شروع کنی تا بیای بالا. البته بعضی مشاغل مثل پرستاری( با مدرک بین المللی و امتحان و اینها)، و مشاغل مهارتی مثل نجاری به شدت سوداور هستن در کشورهایی مثل انگلیس

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آره، هم پولدار هم توان کار و سختی 

جدا از هزینه های مهاجرت باید مخارج چند ماه رو با خودت ببری شاید کار نباشه 

توی خیلی از موارد کار مرتبط با رشته سریع پیدا نمیشه که باید بری از کارگری شروع کنی، 

یکی از کاربر هایی که رفت انگلیس و بخاطر کار شوهرش برگشت یادمه یبار گفت من ایران که بودم همه کار ها رو با ماشین انجام می‌دادم اونجا که رفتم همه رفت و آمد هام و دانشگاه شد با اتوبوس (البته از زندگی اونجا راضی بود) 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
حرف حقاز پس زندگی اینجا برنمیان شغل درستی ندارنفکر میکنن خارج مدینه ی فاضله ستبه محض ورود میخوان کلی ...

این حرف خیلی برای کسایی که سالها درس خوندن که بورسیه بگیرن مثل من

موهاشون سفید شد پای ازمون ایلتس

از تفریح و لذتشون زدن

بی خوابی کشیدن 

حرف تلخ و بدی هست

مسیر خوشبختی رو میشه پیدا کرد حتی اگر پولدار نبود 

ره صد ساله رو همون پولدارم نمیتونه بره اونور

باید سختی کشید تا زندگی ساخت

این حرف خیلی برای کسایی که سالها درس خوندن که بورسیه بگیرن مثل منموهاشون سفید شد پای ازمون ایلتساز ت ...

اوکی ولی ربطی به حرف من نداشت!

سرمایه ی کسی که با بورسیه میره دانششه

کشورهای خوب که به آدم‌های بیکار و علاف اقامت نمیدن یا باید نخبه علمی باشی یا مهارت بلد باشی یا پولدار و سرمایه دار باشی . نگاه نکن توی ایران افغانی ها میان فقط برای کارگری و زندگیشون و وضع مالی شون یک دفعه زیر و رو میشه. بقیه دنیا باید دست پر بری و البته هزینه چند ماه را همراهت داشته باشی

اوکی ولی ربطی به حرف من نداشت!سرمایه ی کسی که با بورسیه میره دانششه

نه اصلا فکر نکن فقط دانش هست

شما ۱۰۰ میلیون پول میخوایید زبان یاد بگیری 

۳۰ میلیون ازمونته

۹۰۰ میلیون کم کم تمکن مالی 

۱۰۰ حذاقل بلیط هواپیما

۱۰۰ بزار ترجمه و سفارت و اپلای فی

هزار کوفت دیگه

من به بدبختی از پس این پولا براومدم هرچی داشتیم نداشتیم گذاشتیم پای این 

اما فکر نکن برم اونجا بدبختی ا‌دامه میکنه چون جنگیدم راحت از دست نمیدم موقعیت رو

درسته اونجا کار میکنم بعدا تو حیطه ای که درس خوندم

اما پولدار نبودم اینجا و این پولا به بیچارگی در اومد

ولی جبران نشده ولش نمیکنم 

پس بدون کسی کع پول نداره بیشتر طعم عافیت رو میدونه عزیزم‌

کار میکنه باز سختی میکشه که یه روز خستگیش در بره