بچه هااا بگم بهتون عصبانی شدم گاهی لازمه...
بخاطر اینکه به خودتون بیایید..
من کسی رو از خودم روندم یا گفتم پیامبرید یا معصوم؟!!!!
متوجه حرف من نشدید انگار...
من میگم طرز خواستنتون اشتباهه مخصوصا توی این مساعلی مث ازدواج و خونه و اینا ک بحث مرگ و زندگی نیس باید تمرین کنید تغییر بدید افکارتون رو دیگه،،  من گفتم قانون جذب رو بزارید کنار خیلییی هم جدی گفتم و ن صرفا از روی عصبانیت.. بخاطر اینکه بعضی ها واقعااااا اشتباه کار میکنن و این حتی نتیجه بدتری هم داره توی روح و روانتون بعدم میگید چرا چرا چرا....
حداقل توی نفس قضیه باید مطمعن بشید بعد شرو کنید به جذب دیگه..من نگفتم این مسیر  خیلییییییییییی سخته؟!!!
اصلا کنترل افکار. توی هر لحظه واقعااا کار دشواریه من ادعای پاکی و معصومیت ندارم ادعای کارشناس جذب بودنم ندارم منم خسته میشم عصبانی میشم جذبم بهم میخوره زندگیم یهو بهم میریزه..همشم جذب خودم میدونم وقتی افکارم یکم منحرف میشه سریع همه چی تغییر میکنه و این خیلی سخته ک مدام ب فکر کنترلش باشم..اونم تو شرایط سخت،  چون شرایط آسون و خوشی ک همه خوب و خوشن دیگه توانایی نمیخاد!!! 
ولیییی وقتی این حالت بهم دست میده بهتون گفتم چیکاز کنین کنم همون کارارو میکنم ریلکس میکنم استراحت میدم ب خودم،،  دوباره شروع میکنم وویس های انگیزشی گوش دادن،،،  و کارایی ک حالمو دوباره خوب کنه،،  ولی نمیام بشینم از بدبختیم ب اینو اون بگم،،  بگم اینطوری شد اونطوری شد من چ بدبختم من نتونستم جذب کنم خدا منو دوس نداره ازین حرفا...
حداقل قوانینی ک گفتم رو ک دیگه انجام بدید!
الان اون دوستمون ک برا خونه میگفتن! شما وقتی از اول میگفتی خدایا اکه این خونه برامون خوبه خوشبختی میاره ب صلاحمون ک بشه اکه ن من فقط خوشبختی و آسایش و آرامش میخام از تو همونی رو بده ک آرامش و خوشبختیم تضمین توش!!
بعد وقتی  اون خونه کنسل میشد عایا ناراحت میشد؟!!!.
حالا منظور منو متوحه میشید؟!!!!!
من خودم با خواست خودم این تاپیک رو راه اینداختم از کسی هم هیچ توقعی ندارم..روزی هم ک تاپیک رو راه اینداختم میدونستم با همه نوع آدم برخورد خواهم داشت...اگرم الان چیزی میگم یا اند حرف میزنم بخاطر اینکه ب خودتون بیاین با دلسوزی و عزیزم گفتن من کارتون پیش نمیره! با درس از اشتباه هست ک جلو میرید واقعا واقعا کااااش کسی هم بود توی زنذگی من اینطوری گاهی به خودم میآورد منو!!!!
پس لطفا تلاشتون رو زیاد کنید صرفا ب امید من ک نباید باشین! من اینجام تا جایی ک توانش رو دارم جواب سوالاتون رو بدم و کمک کنم رو به جلو برید...اما وقتی مییان خصوصی ۱۰ صفحه براتون تایپ میکنم راجع ب مشکلتون میگید عایا انصاف این نیس ک گاهی برید اون هایی ک گفتم رو بخونید و باز به خودتون بیاید؟!!!