2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147894 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم مریم تو چقد قشنگ دعا میکنی ان شالله زودی خبر حاجت رواییت بهمون بدی😘😘😘😘😍😍😍😍😍

سلاااام عزیزم خوبی؟ روزت مبارک...ان شاء الله و همینطور تو گلی جان

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلام میشه یک مقدار توضیح بدین  چیکار باید کرد

سلام عزیزم باید از صفحه ۴ بخونی بیشتر مطالب استارتر رو بخون و جواب سوالات دوستان رو تا زود برسی

موفق باشی و خوش اومدی

بچه ها واقعا از ی سریاتون ناراحتم🙁 من اینهمههههه وقت گزاشتم اینهمههههههه توضیح دادم براتون... حال ...

سلااااام الهه جان خوبی عزیزم😘

چرا خودتو عصبانی میکنی تو این روز عزیز و فرخنده گلم

عاخه ما که مثل تو چندسال نیست که حرفه ای شده باشیم.یکم زمان میبره.اول هرکاری سخته اونم فکرمثبت داشتن بعداز یه عمر فکر منفی داشتن و تربیت تو خانواده ها و جامعه ای که تمام افرادش منفیگرا بودند و هستند!!! ما به اندازه تمام عمرمون با افکار منفی و وسوسه های شیطان روبرو بودیم و الانم وسوسه های شیطان تا اخر عمرررر باهامون هست چون این تو قرآن اومده و ما نمیتونیم به خودمون مغرور بشیم که وسوسه شیطان روی ما اثر نمیکنه

عزززیزززم حتی پیامبران هم با اینکه امتحانشون رو پیش خدا دادند و نزد خداوند مقام پیامبری داشتند بازم توسط شیطان وسوسه میشدند مثل زمانی که حضرت ابراهیم میخواستند فرزندشون رو قربانی کنندک با وسوسه های شیطان روبرو شدند و هزاران نمونه دیگه ولی اونا پیامبر بودند و با شیطان مقابله کردند.ما که پیامبر نیستیم و استاد جذب هم نیستیم ولی به خدا من میدونم تمااام بچه ها دارند تماااااام سعی و تلاششون رو میکنند که خودشون رو از اون منجلابی که قبلا توش بودند نجات بدند وگرنه بعد از نتیجه ندیدن از تاپیک میرفتند چون میدند قانون جذب بیخد بوده، اینکه هنوزم هستند به خاطر باورشونه ک با جذب و باکمک تو😗 میتوننو ب خواسته هاشون برسند.اینم که میاند اینجا از شکست هاشون میگند،میخاند که انرژی مثبت از بچه ها بگیرند چون اینجا تنها جاییه که بهشون انرژی مثبت داده میشه و اطرافشون همه درحال ناله و... هستند اگه تو و ما بخواهیم ک اونا رو از خودمون برونیم دیگه جایی رو نداریم ک بریم و انرژی مثبت دریافت کنیم( البته ۱۰۰ درصد خدا هست واسه آرامشمون) ولی گاهی آدم نیاز ب دلداری و حرفای مثبت بنده ها داره که اونا واسطه اند از طرف خدا.

منم میدونم تو یه تنه با این همه مشغله ای که داری واقعا سختته ک میای و میبینی ک بچه ها هنوز برمیگردند ب حال و هوای روزای اولشون ولی خب گلممم یکم بهمون مهلت بده😁.به خدا ما انگار مثل یه آدمی هستیم که ته چاه افتاده و هی دست و پا میزنیم و میاییم تا لب چاه بالا، ولی با یه اتفاق به ظاهر تلخ یا ناامیدی یا دلهره و... که همش از جانب شیطانه و یا شایدم امتحان خداست دوباره سُر میخوریم ته چاه. بهمون مهلت بده تا سفت ومحکم بشیم عین خودت و بیاییم بالا....بالاخره از این چاه میاییم بالا وگرنه خفه میشم اونجا😂 کنارمون باش مثل همیشه و با قلب مهربونت راهنماییمون کن. گرچه میدونم توام انسانی و ممکنه خسته بشی از دستمون و کاملا بهت حق میدم. همینکه این تاپیک رو زدی و خواستی به هم نوعات کمک کنی یه دنیاااا ارزش داره و کمتر کسی اینکارو میکنه و من از خدا میخوام به حق فاطمه زهرا س هرچی میخوای بهت بده خیلییی زوددد...ببخش ک همیشه خیلی حرف میزنم دوستت دارم الهه جون😍😍😍😍

هر انسانی

عطر خاصی دارد

گاهی برخی بوی خدا میدهند

همانند مادر♥️

‌ میلاد باسعادت بانو حضرت فاطمه زهرا س ، روز زن و روز مادر رو به تمام بچه های تاپیک و به تمام بانوان گرامی و عزیز چه زن باشند چه مادر چه دختر تبریک میگم💜

الهی اونایی که مادرند سایه شون سالم و سرحال بالای سر بچه هاشون باشه، اونیی ک خانم هستند خدا هرچه زودتر مقام مادری رو نصیبشون کنه و اوناییکه دخترند روزی به مقام مادری برسند و اون روز خیلیییی زووود فرابرسه.

الهی اونایی که مادر دارند سایه شون همیشه بالای سرمون سلامت باشه و دلشون شاد باشه و اونایی ک مادرشون ب رحمت خدا رفته سر سفره حضرت فاطمه زهرا س مهمان باشند امشب...😀

الهی آمین....

دیه باید ببخشی عزیزم😘😘😘😘 .خداروشکر ک الان حالت خوبه ان شالله همیطو خوب خوب باشی مطمن باش اتفاقای ...

خواهش میکنم عزیزم اشکال نداره 😘😘همینطور برای شما عزیزم😍😍😍

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

بچه ها دوست دارم يه تجربه اي رو باهاتون درميون بزارم كه البته الهه جان قبلا در موردش حسابي توصيه كردن

بچه ها از كتاب چهار اثر اسكاول شين غافل نباشيد، مدام مطالعه اش كنيد، بارها و بارها!

هر بار خوندنش چيز جديدي به دانسته هاتون اضافه ميكنه، سطح ارتعاشتون رو بالا ميبره

من خودم ديگه حتي نميدونم چند بار خوندمش ، حسابش از دستم در رفته

ولي هر بار خواسته اي از كائنات دارم، مثل يه مرجع ميرم سراغش، و مدت زيادي نميگذره كه به خواسته ام ميرسم!

سلااااام الهه جان خوبی عزیزم😘 چرا خودتو عصبانی میکنی تو این روز عزیز و فرخنده گلم عاخه ما که مثل ...

وای مرسی عزیزم خیلی عالی گفتی 👏👏👏دقیقا حرف دله منه گفته هات بخدا دست خودم نبود به قول شما نیاز داشتم یکی دلداریم بده ولی الهه جوون از خوب راهی وارد شد و کلا بهم شوک وارد کرد و حال دلم یهویی خوب شد

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

سلام دوستای گلم صبحتون بخیر .

ازتون میخوام برام انرژی مثبت بفرستین امروز . یه مشکلی برام پیش اومده البته اصلا نگرانش نیستم چون همون لحظه به خدا گفتم اینو رو دوش تو میذارم خودت حلش کن و الان خیلی آرومم و ایمان دارم و اونو حل شده میدونم ولی دعا و انرژی شماها هم دلگرمی بیشتری بهم میده    

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  
سلاااام فاطمه جااان وااااقعاااا؟؟؟؟😢😢😢😢😢 این اشک شوقه هاااااا.خوبی عزیززززم وای چقدر خوشحال شدم ...

سلام سلام گل مهربووووون من ،خوبی عزیزدلـــــــــم

خیلی ممنونتم رفیق خوب و عزیزززززم 

الهی بحق یگانگی و بزرگی خدای یکتامون تمام خواسته ها و آرزوهات خیلی زوووووووود زوووووووود برآورده میشه بهت قول میدم ،تو انقدر قلب مهربون و بزرگی داری که خدا هم دلش نمیاد حاجتت رو نده ،مطمعن باش همین روزا با خبرهای خییییییییلی عالی و خوش میای اینجا ،من اگر لایق باشم از خدام میخوام که به دل پاک و مهربون شما دوستانم نگاه کنه که قطعن نگاه میکنه 

خدا خیلی رئوف و بخشنده هستش ،خدا خیلی لطف به بنده هاش داره مخصوصاً ما که بنده های ویژه ش هستیم 😎😉 

برات از خداااااااای زیبایم بهترین اتفاقهارو میخوام دوست گل و قشنگم 

هرچی آرزوی خوبه مال تو که لایقش هستی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋