سلااااام الهه جان خوبی عزیزم😘
چرا خودتو عصبانی میکنی تو این روز عزیز و فرخنده گلم
عاخه ما که مثل تو چندسال نیست که حرفه ای شده باشیم.یکم زمان میبره.اول هرکاری سخته اونم فکرمثبت داشتن بعداز یه عمر فکر منفی داشتن و تربیت تو خانواده ها و جامعه ای که تمام افرادش منفیگرا بودند و هستند!!! ما به اندازه تمام عمرمون با افکار منفی و وسوسه های شیطان روبرو بودیم و الانم وسوسه های شیطان تا اخر عمرررر باهامون هست چون این تو قرآن اومده و ما نمیتونیم به خودمون مغرور بشیم که وسوسه شیطان روی ما اثر نمیکنه
عزززیزززم حتی پیامبران هم با اینکه امتحانشون رو پیش خدا دادند و نزد خداوند مقام پیامبری داشتند بازم توسط شیطان وسوسه میشدند مثل زمانی که حضرت ابراهیم میخواستند فرزندشون رو قربانی کنندک با وسوسه های شیطان روبرو شدند و هزاران نمونه دیگه ولی اونا پیامبر بودند و با شیطان مقابله کردند.ما که پیامبر نیستیم و استاد جذب هم نیستیم ولی به خدا من میدونم تمااام بچه ها دارند تماااااام سعی و تلاششون رو میکنند که خودشون رو از اون منجلابی که قبلا توش بودند نجات بدند وگرنه بعد از نتیجه ندیدن از تاپیک میرفتند چون میدند قانون جذب بیخد بوده، اینکه هنوزم هستند به خاطر باورشونه ک با جذب و باکمک تو😗 میتوننو ب خواسته هاشون برسند.اینم که میاند اینجا از شکست هاشون میگند،میخاند که انرژی مثبت از بچه ها بگیرند چون اینجا تنها جاییه که بهشون انرژی مثبت داده میشه و اطرافشون همه درحال ناله و... هستند اگه تو و ما بخواهیم ک اونا رو از خودمون برونیم دیگه جایی رو نداریم ک بریم و انرژی مثبت دریافت کنیم( البته ۱۰۰ درصد خدا هست واسه آرامشمون) ولی گاهی آدم نیاز ب دلداری و حرفای مثبت بنده ها داره که اونا واسطه اند از طرف خدا.
منم میدونم تو یه تنه با این همه مشغله ای که داری واقعا سختته ک میای و میبینی ک بچه ها هنوز برمیگردند ب حال و هوای روزای اولشون ولی خب گلممم یکم بهمون مهلت بده😁.به خدا ما انگار مثل یه آدمی هستیم که ته چاه افتاده و هی دست و پا میزنیم و میاییم تا لب چاه بالا، ولی با یه اتفاق به ظاهر تلخ یا ناامیدی یا دلهره و... که همش از جانب شیطانه و یا شایدم امتحان خداست دوباره سُر میخوریم ته چاه. بهمون مهلت بده تا سفت ومحکم بشیم عین خودت و بیاییم بالا....بالاخره از این چاه میاییم بالا وگرنه خفه میشم اونجا😂 کنارمون باش مثل همیشه و با قلب مهربونت راهنماییمون کن. گرچه میدونم توام انسانی و ممکنه خسته بشی از دستمون و کاملا بهت حق میدم. همینکه این تاپیک رو زدی و خواستی به هم نوعات کمک کنی یه دنیاااا ارزش داره و کمتر کسی اینکارو میکنه و من از خدا میخوام به حق فاطمه زهرا س هرچی میخوای بهت بده خیلییی زوددد...ببخش ک همیشه خیلی حرف میزنم دوستت دارم الهه جون😍😍😍😍