2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147889 بازدید | 5189 پست
دوستان پیام بذین بهم خصوصی ک لینک رو براتون بفرستم 

سلام .میشه لینکو واسه منم بفرستی تازه واردم .خیلی از این قانون چیزی نمیدونم ولی چشم امیدم اول بخدا بعدم به شماست

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد    

سلام عزیزم ممنون از تاپیکت عزیزم شما نظرتون راجع به فال و پیش بینی آینده با فال چیه؟ چطور میشه به فال اعتقاد نداشت ؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفریییین عالبهههه👏👏👏👏👏 بازم بنویس بنویس تا سبک شی.... بعدش بسوزونشون،،  دودی ک ازون کاغذ ...

سلام استارتر عزیز میشه بیای گروه ما تو تل گرام و باهامون کار کنی؟ من تاپیکت رو تا آخر میخونم و پیش میرم ولی یه گروهم داریم که اونجا هرروز فعالیت کنیم باهم و انگیزه بدیم به هم میشه شما هم بیای لطفا؟؟؟

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.

استارتر عزیز یه سوال داشتم اون‌تمرینی که گفته بودین نظرتونو راجب خدا بنویسید اونو من نوشتم منفی و  پر از گلایه از خدا بود با اون باید چیکار کنم؟ چجوری نظرمو تغییر بدم و بخدا گمان مثبت و اعتماد کامل داشته باشم

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.
دوستان پیام بذین بهم خصوصی ک لینک رو براتون بفرستم 

استارتر عزيز من تازه با اين تاپيك اشنا شدم و تمام صفحات و خوندم ،جرا فعال نيستين؟؟؟،اكر كانال داري در خواست دوستيمو  قبول كن و برام بغرست ادرسشو

استارتر عزيز من تازه با اين تاپيك اشنا شدم و تمام صفحات و خوندم ،جرا فعال نيستين؟؟؟،اكر كانال د ...

آدرس کانال مون اینه عزیزم  @beautifullifeooo 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
@izaa     سلام دوست عزیزم .

سلام عزیزم .

مرسی بخاطر صدا زدنم.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی.