2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147896 بازدید | 5189 پست

@sara0098  

سلام عزیزم سارا جان 

نمیدونم جوابمو میدی یا نه.صدات زدم ببخشید...

من بهت ۲تا پیامم دادم تو خصوصیت.ترو خدا جواب بده و کاملللل راهنماییم کن

من دیروز تاپیکتون رو دیدم و الان صفحه ۲۲ هستم و دارم میخونم.

نمیتونم مشکلاتمو اینجا بگم میترسم آشنا ببینه.اگه آیدی تلگرامو بهت بدم یا خودت بدی لیست باورهامو برات میفرستم تا اشتباهاتمو بگی.یا لیست باورهای غلط و درستم رو تو خصوصی برات بفرستم؟

خسته شدم از ناکامی میخام منم تو زندگیم شاد باشم.حق من زجر کشیدن نیست😢زجر کشیدن خودم و خانوادم😢

گفتی میخای لیستو ببندی عاقا منم راه بدید😁

جون من، جوابمو بده گلم😙😙😙 از اینکه با تو اشنا شدم و اومدم تو تاپیکت خیلییییی خوشحالم و مطمعنم خدا حاجتهامو میده چون پریروز ازش خواستم ک یه راهی جلو پام بزاره و کمکم کنه.فرداش باتاپیکت آشنا شدم.مطمعنم ک خدا میخاد حاجتمو بده پس از چندینننن سال اشک و آه خودمو خانوادم😢😢😢😢

دوستت دارم😄😄😍😍😍منتظر جوابتم تو خصوصی

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
از ته منظورم کشو ها و کمد و ایناهاس،،  اونا به تعمیرات کاری نداره هاااا... و وسایل و لباس های ...

عزیزم من همیشه کشوهام و اینا مرتبه ولی لباس اضافی فک کنم داشته باشم مرسی که جواب دادین

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ساراجوووونم 😘درود بر تو 😊😄 راهکارهات عالین 😊انشالله خدا خودت هم  به همه خواسته هات بر ...

فدااات بشم دوستم ممنون😍😍😍

مررررسی از شماها ک باعث شدید من بتونم به هم نوع هام کمک کنم و کلی انرژی مثبت وارد زندگیم کنم❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
@sara0098     سلام عزیزم سارا جان  نمیدونم جوابمو میدی یا نه.صدات زدم ببخشید... م ...

سلااام عزیزمممم خوش اومدی 😍

همین ک خواستی ینی مطمعن باش به همه ی خواسته هات میرسی،،  باشه عزیزم بزار خصوصی چک میکنم الان

@sara0098  

یه سوال دارم.منظورت از نوشتن باورها اینه ک اون چه ک تو ذهنمون غلط ثبت شده حالا توسط خودمون یا اطرافیانمون رو عوض کنیم و مثبته اون باور رو بنویسیم؟ نه اینکه آرزوهامون رو بنویسیم؟ 

میتونیم مدت زمان تعیین کنیم واسه اون حاجتمون؟ مثلا بگیم تا قبل از عید؟؟؟؟ 

یه نمونه از باورم رو مینویسم ببین درسته ک بقیه اشم این مدلی برم بنویسم

باور غلط: مریضی مادرم صعب العلاجه و راه درمانی براش نیست.

باور درست: مادرم سالمه 

حالا این وسط یه سوال دارم.من ک اینو باور کنم ک مادرم سالمه و مشکلی نداره اونوقت هرروز میبینم ک داره زجر میکشه، ناخودآگاه منم تو دلم میگم داری بیخد تلاش میکنی و چیزی قرار نیست عوض بشه و هزار جور فکر منفی!! 

عاخه واقعا چطور تصور کنم وقتی دارم ب چشمم زجرشو میبینم😢 ب خدا ناخوداگاه روم تاثیر میزاره.چکار کنم؟؟؟

سارا جان این مورد و که گفتین برا خانومای باردار میشه برا موارد دیگه مثلا عروس شدن یکی از نزدیکان هم انجام بدیم😳😳😳ببخشید سوالم یکم مربوط به درس امروزمون نیست

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
خانومایی ک بچه میخواستین قرار بود امروز بیاین هاااا... ندیدمتون ک🤔 . . خب شمام لطفا اگه این پیا ...

من میخام واقعا نی نی دار شم 

همه کارهایی که گفتی رو انجام میدم 

همین امروز میرم لباس واسش میخرم

سلام ساراجان مهربون ،منم میخوام تمام چیزهای خوب رو جذب کنم ،اول از خدا میخوام،دوم از اراده و انرژی مثبت خودم و سوم از شما کمک میخوام ،انشاالله هممون به خواسته هامون میرسیم ،صددرصد 👍💪😍

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
@sara0098     یه سوال دارم.منظورت از نوشتن باورها اینه ک اون چه ک تو ذهنمون غلط ثبت شده ...

ببین عزیزم درسته تو داری با چشم خودت میبنی ولی باید روت تاثیر نزاره...

این هنر توعه دیگه..

مث حضرت ابراهیم چون خدا گفت قربانی فرزندش رو اومد در راه خدا قربانی کنه ولی خدا گفت نمیخاد فقط ایمانش رو میخواست بسنجه...

حالام جریان ماس...خدا داره ایمانت رو میسنجه همیشه بگو مگه مهربون تر از خدا برای مادرم وجود داره؟؟  وقتی خدا هس من چرا باید غصه ی چیزی رو بخورم؟؟؟.این باز سنگین رو بردار و بزار روی شونه های خدا و خودتو سبک کن...

خودتو کااااامل بسپار دست خدا...خودتو توی آغوش خدا حس کن همیشه...

.

مادرت رو هم همیشه توی ذهنت سالم ببین شاد ببین،،  یاد روزای گذشته ک سالم بود و شاد یاد اون روزا بیفت و اونطوری ببینش همیشه...

هیچ وقتتتتت هیچ وقت از مریضیش جایی نگو از زجر کشیدنش نگو،،،  ناخواسته داری قدرت میدی به مریضی..

هیچ وقت به چشمم ی قربانی زجر کشیده نگاش نکن...

همیشه سالم ببینش و قوی...

اینکارایی ک گفتم سخته اما باید انجام بدی تا نتیجه بگیری...

مطمعن باش توی روزای خوب و خوش همه بلدن شاد باشن و توکل کنن... هنر اینه ک توی این روزا دست خدارو بگیری و با امید و آرامش صبر کنی...

تو هیچ وقت نمیفهمی چقدددد به هدفت نزدیکی پس ناامید نشو دلسرد نشو...

شاید ی پله تا هدفت مونده...اگه دست بکشی همه پل های پشت سرت خراب میشن...

. .

سارا جان این مورد و که گفتین برا خانومای باردار میشه برا موارد دیگه مثلا عروس شدن یکی از نزدیکان هم ...

اره عزیزم میشه 😋

من میخام واقعا نی نی دار شم  همه کارهایی که گفتی رو انجام میدم  همین امروز میرم لباس واس ...

خیلیم عالی👏👏 فقط به تمام نکاتی ک گفتم ریز به ریز توجه کن،،  و همه تمرین ها رو مو به مو انجامم بده دقیق👌

پیام هایی ک گزاشتم رو چندین باااار بخون هرکدومش رو

سلام ساراجان مهربون ،منم میخوام تمام چیزهای خوب رو جذب کنم ،اول از خدا میخوام،دوم از اراده و انرژی م ...

حتمن عززززیزم 😍 ❤️  از ص ۴ بخون و تمرین هارو کامل انجام بده🥰

ببین عزیزم درسته تو داری با چشم خودت میبنی ولی باید روت تاثیر نزاره... این هنر توعه دیگه.. مث حضرت ...

مرسی عزیزم عصر جوابتو کامل میدم قربونت برمممممم ک اینقد مهربونی

حتمن عززززیزم 😍 ❤️  از ص ۴ بخون و تمرین هارو کامل انجام بده🥰

چشم گلی خانم 😉😍

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
مرسی عزیزم عصر جوابتو کامل میدم قربونت برمممممم ک اینقد مهربونی

فدات شم اگه تایپک قفل بود خصوصی بگو هروقت اومدم چ میدم 🥰🥰

برای باورها تم اول اینکه بنویس بعد من نظر میدم بعدشم حتمن لیست باورهای بچه ها صفحه های قبل رو ببین و پیام هایی ک گزاشتم براشون رو هرکدوم چند باااار بخون