2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147893 بازدید | 5189 پست
مبارک باشه شادی جان چون از درون شادی و خوشبخت اینو بقیه میفهمند مگه نمیدونی ک با جذب،رفتار بقیه رو ...

مریم مهربونم سلام. آره واقعا یه مدتیه احساس خوشبختی می کنم. همش یاد حرف فاطی جون میفتم که میگفت پسرم یهو وسط بازی میگه خدایا شکرت که ما خوشبختیم. در واقع بهت بگم که این تمرینای هر روزه و شکرگزاری و مرور باورا و نوشتن آرزوها باعث شده که به اتفاقای کوچیکی که هر روز تو زندگیم میفتن و بهشون بی توجه بودم یه نگاه تازه داشته باشم و ببینم که همه شون برام نعمت هستن و شایسته شکرگزاری. الان می بینم هر روزم پر از اتفاقای خوبه. برای هر روزی که شکرگزاری می نویسم می بینم که حداقل به 17 مورد می رسه چیزای خوبی که برام پیش اومده. حتی کم کم یه جوری شده صبح که از خواب بیدار میشم یادمه که خوشحال بشم از شروع یه روز تازه و از اینکه سرکار میرم.

امیدوارم برای همه مون از در و دیوار، خوشبختی و برکت و فراوونی بباره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااام سلللام خانومای مثبت اندیش و پرانرژژژژژژی:-) 

امروز بهترررین ها منتظرمونه ما شایسته ی بهترینهاییم;-)

مریم جون حرفات خیلی قشنگه و به دلم میشینه خوسحالم که اینجاییی :-* 

کسی لینک کتاب شفای زندگی و نیمه تاریک وجود و داره که رایگان باشه.؟؟؟

سلااام سلاااام سلاااام بچه ها نتونستم پیاماتونو بخونمممم فقط اومدم بگمممم انقددددد خوشحالم ک ا ...

سلااااام خوشگللللللم خوبی

ای جااااانم ایوووووول به تووووو بانو 😀😊😍😍

انشاالله موفقیت های بیشترت رو ببینیم گلی خانم

چقدر عااااااااااالی که پیشنهاد کاری دادن بهت خیلللللی برات خوشحال شدم رفیق خوبم  تو لایقش هستی خانمی 👏👏👏👏👏👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

منتظر بهتر و بیشتر از اینا باااااااش😉😉😉😉😉

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
سلام عزیزم .خدا قوت.ان شالله به سلامتی و سال خوبی داشته باشی.اسمم ندا هست گلم.

قربونت برم ندا جون همچنین عزیزم منم سال خوب وخوشی رو برای همتون ارزو دارم    

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلام عزیزم خوبی؟فکر نکنم مهم باشه مهم خرید کردنه.بازم از بقیه دوستان کمک بگیر اینجور مواقع تو موبای ...

سلام عزیزم باشه مریم جونم ممنون گفتی جیگر

@nafasamdokhmalam ازت ممنونم عزیزم پس مشکلی نیس دو روز خونه نبودم ب این روش خرید کردم پس بهتر

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز