2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
آفریییین عالبهههه 👏 👏  شاید فک کنید روتون تأثیر نداره ولی خیلی زیاد روی ضمیر ناخودآگاهتون تا ...

دقیقااااا چقد که تاپیک خیان...... زیاده و آدم بعد یه مدت میبینه انگار شکاک شده و حواسش به همه چی هست😓

مثه پلیس فتا😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم باورهامو هر شب و صبح مرور میکنم...و منتظر اتفاق های خوب هستم. راستی ساراجون یه چیزی...دیرو ...

آفریییین واقعا آفرین👏👏👏👏👏👏

نشانه رو درست گفتی 😍

مطمعن باش پس به زودی زود برمیگرده گوشی خیلی نزدیک شدی😋

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

من یه چیز بگم

دیروز که راجع به خدا نوشتم

نوشتم احساس میکنم هوای اطرافیانم رو بیشتر داره ولی منو هم خیلی خیلی کمک کرده

میدونم حرف بدی نوشتم ولی خوب توی دهنم بود منم نوشتم

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...
دقیقااااا چقد که تاپیک خیان...... زیاده و آدم بعد یه مدت میبینه انگار شکاک شده و حواسش به همه چی هست ...

اره واقعا 😂😂😂

من یه چیز بگم دیروز که راجع به خدا نوشتم نوشتم احساس میکنم هوای اطرافیانم رو بیشتر داره ولی منو هم ...

ن عزیزم حرف بدی نیس،،  منم خواستم احساس واقعی نون رو بنویسید ن صرفا جمله های مثبت ک...

هممون وقتی می‌نویسیم در مورد خدا تازه می‌فهمیم چچ قدرت بزرگی هست و ما تا الان به دست کی چشم دوختییم وقتی خدا هس

سلام سارا جون چهارشنبه تايپيكت رو خوندم خيلي خوبه ديروز دنبال تايپيكت گشتم پيداش نكردم امروز شانسي ت ...

سلااام عزیزم خوش اومدی 😍😍

الان برات عکس میفرستم ک ببینی چطوری ذخیره کنی تاپیک رو

سلام سارا جون چهارشنبه تايپيكت رو خوندم خيلي خوبه ديروز دنبال تايپيكت گشتم پيداش نكردم امروز شانسي ت ...

این قسمتی ک علامت زدم رو بزن سبز شه،، 

بعد ک خواستی پیداش کنی از اینجا برو و پیداش کن😋

یه مورد دیگه هم اینکه من تو باورهام یه موردی نوشتم که همسرم دانشگاه تهران درس میخونه...(داره واسه ارشد میخونه) و دیشب برام جالب بود که گفت دیشب خواب دیدم که دانشگاه تهران قبول شدم. اخه قبلش بهش نگفته بودم و خودش بیشتر فکر میکرد که چون وقت نداره  زیاد درس بخونه دانشگاه دولتی قبول نمیشه.

منم دیشب چیزهایی که واسه اون خواستم رو بهش گفتم.

حالا نمیدونم اینا نقاط مثبتی بود یا نه ولی من حس کردم که هست.

یه مورد دیگه هم اینکه من تو باورهام یه موردی نوشتم که همسرم دانشگاه تهران درس میخونه...(داره واسه ار ...

ارهههه عزیزم معلومه ک هس،،  همش نشونه هستش...

این نشونه هارو باید جدی بگیری....و از ته دلت از خدا سپاسگذار باشی ک انقدددد حواسش بهت هس